• Сет од 6 кригли за пиво

  Код за нарачка: Кригли за пиво 5002

  Сет од 6 кригли за пиво

 • Сет од чаши Спејс

  Код за нарачка: Спејс 4839

  Сет од 6 чаши 

 • Сет од 6 чаши за виски Пингин

  Код за нарачка: Пингивин 3648

  Сет од 6 чаши погодни за виски

 • Сет од 6 чаши за чај Харан

  Код за нарачка: Харан 2620

  Сет од 6 чаши погодни за чај

 • Сет од 6 чаши за чај Хрома

  Код за нарачка: Хрома 2510


  Сет од 6 чаши погодни за чај

 • Сет од 6 чаши за чај Хејбели

  Код за нарачка: Хејбели 2503

  Сет од 6 чаши за Чај
  Капацитет 160мл

 • Сет од 6 чаши за виски Алегра

  Код за нарачка: Алегра 1742

  Сет од 6 чаши погодни за виски
  Димензии: 18 x 18 x 9 цм

 • Сет од 6 чаши Вела Лонче

  Код за нарачка: Вела Лонче 537

  Топ дијаметар:3 "
  Дијаметар на дното: 2 "
  Висина: 4 1/2 "
  Капацитет: 8,25 мл.

 • Сет од 6 чаши за ракија Бостон Антика

  Код за нарачка: Бостон Антика 529

  Сет од 6 чаши погодни за ракија

  Топ дијаметар: 2 "
  Дијаметар на дното: 1 1/4 "
  Висина: 3 1/2 "
  Капацитет: 2 мл.

 • Миксер за матење нескафе + сет од 6 чаши
  Код: ST NCM-100B Black-70027 + TANGO 1/6 - 4146
   
  Миксер за матење нес кафе со подножје
   
  Superior Technology
   Црна боја
   2 брзини
   450мл сад
   100W
   Ултра тивка работа

  ГАРАНЦИЈА 1 ГОДИНА
   
   
  Чаши 1/6 TANGO
   
  Капацитет: 290 мл
  Димензии: 63 x 135 мм
  Погодни за миење во машина за садови
 • Базен 366x91cm + скара + прибор + 4 столици + маса
  Код за нарачка: скара 6 + RG Red - 22507 + RG Red - 20449 x2 + RG Red - 20449 x2 + Кригла Nikol 360ml 1/6 - 10635 set + 7698 - штипка + 2859 - шпатула + 14900 ражен + b-2101 базен
   
  Базен
  Димензии: 366х91cm
  Тежина: 16kg
   
  Скара
  - Димензии: 40х60цм
  - Висина: 58цм
  - Материјал: Метал и дрво
   
  Маса
  Површина на маса: 80х80cm
   
  Столови
  Димензии: 80х60х40cm
   
  Сет кригли
  Сет од 6 кригли
  Капацитет: 360ml
   
  Штипка за месо
  Должина: 20cm
  Ширина: 4,8cm
   
  Стапчиња за ражен
  Количина во пакување: 100 парчиња
  Должина: 20cm
   
  Шпатула за месо
 • Скара 30х50cm + прибор
  Код за нарачка: скара 2 + Кригла Nikol 360ml 1/6 - 10635 set + 14900 ражен + 7698 - штипка + 2859 - шпатула
   
  Скара
  - Димензии: 30х50цм
  - Материјал: Метал
   
  Сет кригли
  Сет од 6 кригли
  Капацитет: 360ml
   
  Стапчиња за ражен
  Количина во пакување: 100 парчиња
  Должина: 20cm
   
  Штипка за месо
  Должина: 20cm
  Ширина: 4,8cm
   
  Шпатула за месо
   
   
 • Скара 40х60cm + прибор + 4 столици + маса
  Код за нарачка: скара 6 + RG Red - 22507 + RG Red - 20449 x2 + RG Red - 20449 x2 + Кригла Nikol 360ml 1/6 - 10635 set + 7698 - штипка + 2859 - шпатула + 14900 ражен
   
  Скара
  - Димензии: 40х60цм
  - Висина: 58цм
  - Материјал: Метал и дрво
   
  Маса
  Површина на маса: 80х80cm
   
  Столови
  Димензии: 80х60х40cm
   
  Сет кригли
  Сет од 6 кригли
  Капацитет: 360ml
   
  Штипка за месо
  Должина: 20cm
  Ширина: 4,8cm
   
  Стапчиња за ражен
  Количина во пакување: 100 парчиња
  Должина: 20cm
   
  Шпатула за месо
 • Соковник SENCOR SJE 741 SS + Сет од 6 чаши TANGO
  Код за нарачка: SJE 741 SS + TANGO 1/6 - 4146 
   
  Соковник SENCOR SJE 741 SS
  400W Моќност
  Куќиште од Инокс
  Голем отвор за ставање на цело овошје 65mm 
  Прави сок без претходно ситнење од:
  - Јаболка
  - Моркови
  - Јаогди
  - Цитрусни овошја
  - Банани
  - Зеленчуци
  Одлив на сокот низ отвор
  2 степени на сила 1 - 11000 вртежи/мин 2 - 13000 втрежи/мин за меко или тврдо овошје
  Заклучување со безбедносен прекинувач
  Едноставен за чистење : сите делови се мијат во машина за садови
  Висока стабилност заради гумените нозе
  Автоматско исфрлање на густишот
  Голема одстранив сад за пулпа 1,2l
  Тројна заштита
  Лесно чистење
  Соковникот почнува да работи само ако е правилно наместен
  Автоматско исклучување во случај на отварање на капакот
  Заштита од прегревање
  Простор за скадирање на кабелот
  2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА
   
   
  Сет чаши 1/6 TANGO 
  Капацитет: 290 мл
  Димензии: 63 x 135 мм
  Погодни за миење во машина за садови
 • Бокал за филтрирање вода AQUAPHOR IZVOR + Сет од 6 чаши TANGO
  Код за нарачка: AQUAPHOR IZVOR-71482 + TANGO 1/6 - 4146
   
  Бокал за филтрирање вода AQUAPHOR IZVOR
   бела боја
   2.8л капацитет на бокалот
   1.4л капцитет на инката
   филтер за 200л вода
   со автоматски индикатор кој го покажува статусот на филтерот за замена
   тип на филтер B100-25 вклучен во пакетот
   антибактериско функционирање
   отстранува: xлор
   хлороформ и други органски хлор соединенија
   талози (рѓа,песок,кал,полен)
   метали и тешки метали (железо,олово,жива,бакар,алуминиум)
   феноли и нафтени деривати лекови вклучувајќи и хормони и антибиотици
   големи бактерии
   смалува бигор
   
  Сет чаши 1/6 TANGO
  Капацитет: 290 мл
  Димензии: 63 x 135 мм
  Погодни за миење во машина за садови
   
 • Комплет за јадење од 49 парчиња
  Код за нарачка: Luminarc Zelie 2747 + Ipanema - Tulum црн Ш7017 + TANGO 1/6 - 4146
   
  Сервис за јадење од 18 парчиња Luminarc Zelie
  Сетот е изработен од Arcopal стакло и содржи 18 парчиња:
  6 чинии со дијаметар од 25cm
  6 длабоки чинии со дијаметар од 20cm
  6 чинии за десерт со дијаметар од 18cm
   
  Прибор за јадење Ipanema - Tulum црн
  Сетот од 25 парчиња содржи:
   - 6 ножеви (21,3x2,2x1,1cm)
   - 6 вилушки (19,1x2,4x1,6cm)
   - 6 супени лажици (19x4x1,7cm)
   - 6 кафени лажички (13,9x2,7x1,3cm)
   - 1 сад за прибор (35x20x5cm)
   
  Сет чаши 1/6 Tango
  Капацитет: 290 мл
  Димензии: 63 x 135 мм
  Погодни за миење во машина за садови
   
 • Скара 100x30x80cm + прибор
  Код за нарачка: скара 7 + Кригла Don 1l 1/6 - 6551 set + 14900 ражен + 7698 - штипка + 2859 - шпатула
   
  Скара
  - Димензии на ложиште: 30х50цм
  - Димензии на целосна конструкција: 100х30х80цм
  - Материјал: Метал и дрво
   
  Сет кригли
  Сет од 6 кригли
  Капацитет: 1l
   
  Стапчиња за ражен
  Количина во пакување: 100 парчиња
  Должина: 20cm
   
  Штипка за месо
  Должина: 20cm
  Ширина: 4,8cm
   
  Шпатула за месо
 • Скара 30x50cm + прибор + 4 столици + маса
  Код за нарачка: скара 2 + RG Red - 22507 + RG Red - 20449 x2 + RG Red - 20449 x2 + Кригла Nikol 360ml 1/6 - 10635 set + 7698 - штипка + 2859 - шпатула + 14900 ражен
   
  Скара
  - Димензии: 30х50цм
  - Материјал: Метал
   
  Маса
  Површина на маса: 80х80cm
   
  Столови
  Димензии: 80х60х40cm
   
  Сет кригли
  Сет од 6 кригли
  Капацитет: 360ml
   
  Штипка за месо
  Должина: 20cm
  Ширина: 4,8cm
   
  Стапчиња за ражен
  Количина во пакување: 100 парчиња
  Должина: 20cm
   
  Шпатула за месо
 • Сет од 6 чаши

  Код за нарачка: Сет од 6 чаши

  Димензии: 134мм
  Капацитет: 250мл

 • Сет од 6 чаши Колумбиан

  Код за нарачка: Колумбиан 45

  Сет од 6 чаши 
  Димензии: 10.8 x 10.8 x 16.3 cm

  Капацитет 360мл