• Стандарден клима уред TESLA TA35FFML-12410B

  Код: TA35FFML-12410B Tesla

  3 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА

  Енергетска класа (SEER/SCOP): B (2.96/3.36) 

  Максимален капацитет на ладење: 3500 W 

  Максимален капацитет на греење: 3600 W 

  Просечна моќност: 3500/3600 W 

  Влезна моќност ладење: 1182 W 

  Влезна моќност греење: 1071 W 

  Проток на воздух: 550.00 m3 

  Капацитет на одвлажнување: 0.00 l/h 

  Ниво на бучава: 36.00 dB 

  Работна температура: ОД -7 ℃ ДО 43 ℃ 

  Маса внатрешна единица: 8.00 kg 

  Маса надворешна единица: 26.00 kg 

  Препорачана површина: до 35 м2 

  Фреон: R410A Филтри: Филтер за прашина 

  Димензии надворешна единица: 710x500x240 

  Димензии внатрешна единица: 750x285x200


 • Стандарден клима уред VIVAX ACP-12CH35AEX

  КОД ЗА НАРАЧКА: ACP-12CH35AEX

  ГАРАНЦИЈА 3 ГОДИНИ


  Висока ефикасност, прикажување на самодијагноза, 1W standby, заштита на вентил надворешна единица, интелигентно отопување, self cleaning, 12 Fan Speed, Follow me, побрза инсталација, побрзо одржување, брзо чистење, безшумна операција, двосмерен одвод на кондензат, дигитален екран, manual on/off.

  ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A (3.21/3.61)
  МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3517.00 W


  МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:3810.00 W
  ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3517/3810 W
  ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1095 W
  ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1015 W
  ПРОТОК НА ВОЗДУХ:568.00 m3
  КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.20 l/h
  НИВО НА БУЧАВА:41.00 dB
  РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -7 ℃  ДО 43 ℃
  МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:7.70 kg
  МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:30.00 kg
  ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 35 м2
  ФРЕОН:R410A
  ФИЛТРИ:Cold catalyst филтер, Филтер за прашина
  ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:770 X 555 X 300 mm


 • Инвертер клима уред ACP-24CH70REA

  КОД ЗА НАРАЧКА: ACP-24CH70REA

  ГАРАНЦИЈА 3 ГОДИНИ


  ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A (3.1/3.61)
  МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:6800.00 W
  МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:7200.00 W
  ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:6800/7200 W
  ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:2345 W
  ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:2035 W
  ПРОТОК НА ВОЗДУХ:1200.00 m3
  КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:2.80 l/h
  НИВО НА БУЧАВА:44.50 dB
  РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -7 ℃  ДО 43 ℃
  МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:13.00 kg
  МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:55.70 kg
  ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 80 м2
  ФРЕОН:R410A
  ФИЛТРИ:Филтер за прашина
  ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:890 X 697 X 353 mm

 • Инвертер клима уред ACP-18CH50REA

  КОД ЗА НАРАЧКА: ACP-18CH50REA

  ГАРАНЦИЈА 3 ГОДИНИ


  Висока ефикасност, прикажување на самодијагноза, 1W standby, заштита на вентил надворешна единица, интелигентно отопување, self cleaning, 12 Fan Speed, Follow me, побрза инсталација, побрзо одржување, брзо чистење, безшумна операција, двосмерен одвод на кондензат, дигитален екран, manual on/off.

  ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A (3.21/3.61)
  МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:5275.00 W
  МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:5568.00 W
  ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:5275/5568 W
  ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1643 W
  ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1542 W
  ПРОТОК НА ВОЗДУХ:820.00 m3
  КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.80 l/h
  НИВО НА БУЧАВА:43.00 dB
  РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -7 ℃  ДО 43 ℃
  МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:10.20 kg
  МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:35.80 kg
  ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 60 м2
  ФРЕОН:R410A
  ФИЛТРИ:Cold catalyst филтер, Филтер за прашина
  ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:770 X 555 X 300 mm
 • Стандарден клима уред VIVAX ACP-12CH35REA

  Код за нарачка: ACP-12CH35REA

  ГАРАНЦИЈА 3 ГОДИНИ

  ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A (3.22/3.61)
  МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3300.00 W
  МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:3300.00 W
  ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3300/3300 W
  ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1213 W
  ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1088 W
  ПРОТОК НА ВОЗДУХ:600.00 m3
  КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.40 l/h
  НИВО НА БУЧАВА:40.50 dB
  РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -7 ℃  ДО 43 ℃
  МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:9.40 kg
  МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:27.00 kg
  ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 35 м2
  ФРЕОН:R410A
  ФИЛТРИ:Филтер за прашина
  ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:696 X 432 X 256 mm


 • Стандарден клима уред VIVAX ACP-09CH25REA

  Код за нарачка: ACP-09CH25REA

  ГАРАНЦИЈА 3 ГОДИНИ

  • Turbo mode функција
  • Blue fin
  • Самодијагностика
  • Автоматско одмрзнување
  • Автоматски начин на работа
  • Sleep mode-ноќен режим на работа
  • Тајмер
  • LED дисплеј
 • Инвертер клима уред ACP-12CH35REII R32

  Код за нарачка: ACP-12CH35REII R32

  ГАРАНЦИЈА 3 ГОДИНИ

  ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.1/4.0)
  МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3600.00 W
  МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4200.00 W
  ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3200/3400 W
  ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1060 W
  ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1000 W
  ПРОТОК НА ВОЗДУХ:550.00 m3
  КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.40 l/h
  НИВО НА БУЧАВА:38.00 dB
  РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 43 ℃
  МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:8.20 kg
  МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:23.50 kg
  ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 35 м2
  ФРЕОН:R32
  ФИЛТРИ:Био филтер, филтер за прашина
  ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:700 X 544 X 245 mm
 • Инвертер клима уред ACP-24CH70AEMI R32
  Код за нарачка: ACP-24CH70AEMI R32

  ГАРАНЦИЈА 3 ГОДИНИ


  Енергетска класа (SEER/SCOP): A++ (6.1 / 4.0) Максимален капацитет на ладење: 7880 W Максимален капацитет на греење: 8790 W Просечна моќност: Ладење: 7030 W ; Греење: 7330 W Влезна моќност ладење: 2345 W Влезна моќност греење: 2035 W Проток на воздух: 980 m³/h Капацитет на одвлажнување: 2.4 l/h Ниво на бучава: 44.5 dB (A) Работна температура: од -15 °C до 50 °C Маса внатрешна единица: 12.3 kg Маса надворешна единица: 51.5 kg Препорачана површина: 75 m² Фреон: Еколошки фреон R32 Филтри: Bio филтер, филтер за прашина Димензии надворешна единица: 845x363x702 mm Димензии внатрешна единица: 1040x220x327 mm Останато: Висока ефикасност, самодијагноза, 1W standby, заштита на вентил надворешна единица, 12 Fan Speed, self cleaning, индикатор за истекување на гасот за разладување, безшумна операција, двосмерен одвод на кондензат, дигитален екран, sleep mode, тајмер, интелегентно отопување


 • Инвертер клима уред ACP-18CH50AEMI R32

  Код за нарачка: ACP-18CH50AEMI R32

  ГАРАНЦИЈА 3 ГОДИНИ

  Енергетска класа (SEER/SCOP): A++ (7.1 / 4.0) Максимален капацитет на ладење: 6130 W Максимален капацитет на греење: 6740 W Просечна моќност: Ладење: 5280 W ; Греење: 5570 W Влезна моќност ладење: 1539 W Влезна моќност греење: 1480 W Проток на воздух: 840 m³/h Капацитет на одвлажнување: 1.8 l/h Ниво на бучава: 44 dB (A) Работна температура: од -15 до 50 °C Маса внатрешна единица: 10 kg Маса надворешна единица: 34 kg Препорачана површина: 55 m² Фреон: Еколошки фреон R32 Филтри: Јонизатор, Bio-филтер Димензии надворешна единица: 800x554x333 mm Димензии внатрешна единица: 957x302x213 mm Останато: Висока ефикасност, самодијагноза, 1W standby, заштита на вентил надворешна единица, 12 Fan Speed, self cleaning, индикатор за истекување на гасот за разладување, безшумна операција, двосмерен одвод на кондензат, дигитален екран, sleep mode, тајмер, интелегентно отопување, memory функција, турбо, припрема за Wi-Fi ( WiFi ready )

 • Инвертер клима уред ACP-12CH35AEMI R32
  Код за нарачка: ACP-12CH35AEMI R32

  ГАРАНЦИЈА 3 ГОДИНИ


  Висока ефикасност, самодијагноза, 1W standby, заштита на вентил надворешна единица, висока ефикасност, 12 Fan Speed, self cleaning, индикатор за истекување на гасот за разладување, безшумна операција, двосмерен одвод на кондензат, дигитален екран, sleep mode, тајмер, интелегентно отопување, memory функција, турбо, комплетно вградена SMART WiFi функција!
  ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.1/4.0)
  МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:4162.00 W
  МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4220.00 W
  ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3517/3810 W
  ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1213 W
  ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1088 W
  ПРОТОК НА ВОЗДУХ:540.00 m3
  КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.20 l/h
  НИВО НА БУЧАВА:40.50 dB
  РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 50 ℃
  МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:7.60 kg
  МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:23.20 kg
  ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 35 м2
  ФРЕОН:R32
  ФИЛТРИ:Bio-филтер, Филтер за прашина
  ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:720 X 495 X 270 mm

 • Инвертер клима уред ACP-09CH25AEMI R32

  Код за нарачка: ACP-09CH25AEMI R32

  ГАРАНЦИЈА 3 ГОДИНИ 


  Висока ефикасност, самодијагноза, 1W standby, заштита на вентил надворешна единица, 12 Fan Speed, self cleaning, индикатор за истекување на гасот за разладување, безшумна операција, двосмерен одвод на кондензат, дигитален екран, sleep mode, тајмер, интелегентно отопување, memory функција, турбо, припрема за Wi-Fi ( WiFi ready )

  ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):
  A++ (6.3/4.0)
  МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3400.00 W


  МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:3370.00 W
  ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:2638/3930 W
  ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:732 W
  ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:733 W
  ПРОТОК НА ВОЗДУХ:466.00 m3
  КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.00 l/h
  НИВО НА БУЧАВА:38.50 dB
  РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 50 ℃
  МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:7.60 kg
  МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:23.20 kg
  ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 25 м2
  ФРЕОН:R32
  ФИЛТРИ:Bio филтер, филтер за прашина
  ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:720 X 495 X 270 mm

 • Инвертер клима уред ACP-18CH50AERI R32 SILVER MIRROR

  Код за нарачка: ACP-18CH50AERI R32 SILVER MIRROR

  ГАРАНЦИЈА 3 ГОДИНИ 

  ACP-18CH50AERI R32 SILVER MIRROR R design е Vivax од 5,22kW инвертер клима

  А++ енергетска класа на ладење

  А+ енергетска класа на греење

  Капацитет на ладење: 5,28 kW

  Капацитет на греење: 5,57 kW

  Температурен опсег на ладење и греењењ:-20°C до +50°C

  Просечна годишна потрошувачка на енергија на греење: 1235 kWh

  Макс. ниво на бучавост на внатрешна единица: 57 dB

  Макс. ниво на бучавост на надворешната единица: 64 dB

  Течност за ладење: R32 еколошки фреон

  Ниво на опрема:

  Специјалната 3Д инвертер технологија Ви овозможува ефикасно користење на енергија, со тивка работа и долготраен квалитет

  Режим турбо,

  Автоматски режим,

  Автоматско рестартирање,

  Само-дијагностика,

  Режим на мирување,

  Мек старт,

  Био филтер,

  Филтер за прашина

  Греач на компресорот,

  Греач на кондензаторот

  Капацитет на одвлажнување: 1,8

  Безбедност:

  Функции за одвлажнување,

  Греач на компресорот и кондензаторот,

  Функција за заштеда на енергија,

  Старт на низок напон,

  Заштита на вентилот на надворешната единица,

  Целосна гаранција на производот од 36мес.

  Подготовка за Wi-Fi

  Нето димензии – ширина: 965мм

  Нето димензии – висина: 319мм

  Нето димензии – длабочина: 215мм

 • Инвертер клима уред ACP-12CH35AERI R32 SILVER MIRROR
  Код за нарачка: ACP-12CH35AERI R32 SILVER MIRROR

  ГАРАНЦИЈА 3 ГОДИНИ


  Висока eфикасност, jонизатор, mono & multi kompatibilnost, 1 W standby, i feel функција, oпсег на оперативно работно греење (-20°C), oпсег на оперативно работно ладење (-15°C), кондензатори и компресори за греачи design 7.4 4.2 бела златна, Wi-Fi ready, безшумна операција, двосмерен одвод на кондензат, дигитален екран.

  ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (7.0/4.1)
  МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:4162.00 W
  МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4777.00 W
  ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3520/3810 W
  ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1089 W
  ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1050 W
  ПРОТОК НА ВОЗДУХ:515.00 m3
  КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.20 l/h
  НИВО НА БУЧАВА:38.00 dB
  РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -20 ℃  ДО 50 ℃
  МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:8.20 kg
  МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:26.50 kg
  ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 35 м2
  ФРЕОН:R32
  ФИЛТРИ:Јонизатор, Bio-филтер, Филтер за прашина
  ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:770 X 555 X 300 mm

 • Инвертер клима уред ACP-12CH35AERI R32 RED

  Код за нарачка: ACP-12CH35AERI R32 RED

  ГАРАНЦИЈА 3 ГОДИНИ


  Висока eфикасност, jонизатор, mono & multi kompatibilnost, 1 W standby, i feel функција, oпсег на оперативно работно греење (-20°C), oпсег на оперативно работно ладење (-15°C), кондензатори и компресори за греачи design 7.4 4.2 бела златна, Wi-Fi ready, безшумна операција, двосмерен одвод на кондензат, дигитален екран.

  ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (7.0/4.1)
  МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:4162.00 W
  МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4777.00 W
  ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3520/3810 W
  ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1089 W
  ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1050 W
  ПРОТОК НА ВОЗДУХ:539.00 m3
  КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.20 l/h
  НИВО НА БУЧАВА:55.00 dB
  РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -20 ℃  ДО 50 ℃
  МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:8.20 kg
  МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:26.50 kg
  ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 35 м2
  ФРЕОН:R32
  ФИЛТРИ:Јонизатор, Bio-филтер, Филтер за прашина
  ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:770 X 555 X 300 mm
 • Инвертер клима уред ACP-12CH35AERI R32 SILVER

  Код за нарачка: ACP-12CH35AERI R32 SILVER

  ГАРАНЦИЈА 3 ГОДИНИ


  Висока eфикасност, jонизатор, mono & multi kompatibilnost, 1 W standby, i feel функција, oпсег на оперативно работно греење (-20°C), oпсег на оперативно работно ладење (-15°C), кондензатори и компресори за греачи design 7.4 4.2 бела златна, Wi-Fi ready, безшумна операција, двосмерен одвод на кондензат, дигитален екран.

  ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (7.0/4.1)
  МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:4162.00 W
  МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4777.00 W
  ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3520/3810 W
  ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1089 W
  ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1050 W
  ПРОТОК НА ВОЗДУХ:515.00 m3
  КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.20 l/h
  НИВО НА БУЧАВА:38.00 dB
  РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -20 ℃  ДО 50 ℃
  МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:8.20 kg
  МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:26.50 kg ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 35 м2 ФРЕОН:R32 ФИЛТРИ:Јонизатор, Bio-филтер, Филтер за прашина
  ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:770 X 555 X 300 mm
 • Инвертер клима уред ACP-12CH35AERI R32 GOLD

  Код за нарачка: ACP-12CH35AERI R32 GOLD

  ГАРАНЦИЈА 3 ГОДИНИ 


  Висока eфикасност, jонизатор, mono & multi kompatibilnost, 1 W standby, i feel функција, oпсег на оперативно работно греење (-15°C), oпсег на оперативно работно ладење (-15°C), кондензатори и компресори за греачи design 7.4 4.2 бела златна, Wi-Fi ready, безшумна операција, двосмерен одвод на кондензат, дигитален екран.

  ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (7.0/4.1)
  МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:4162.00 W
  МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4777.00 W
  ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3520/3810 W
  ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1089 W
  ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1050 W
  ПРОТОК НА ВОЗДУХ:539.00 m3
  КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.20 l/h
  НИВО НА БУЧАВА:38.00 dB
  РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -20 ℃  ДО 50 ℃
  МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:8.20 kg
  МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:26.50 kg
  ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 35 м2
  ФРЕОН:R32
  ФИЛТРИ:Јонизатор, Bio-филтер
  ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:770 X 555 X 300 mm

 • Инвертер клима уред ACP-18CH50AERI R32

  Код за нарачка: ACP-18CH50AERI R32

  ГАРАНЦИЈА 3 ГОДИНИ

  Висока eфикасност, jонизатор, mono & multi kompatibilnost, 1 W standby, i feel функција, oпсег на оперативно работно греење (-20°C), oпсег на оперативно работно ладење (-20°C), кондензатори и компресори за греачи, Wi-Fi ready, безшумна операција, двосмерен одвод на кондензат, дигитален екран.

  ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.4/4.0)
  МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:6154.00 W


  МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:6800.00 W
  ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:5280/5568 W
  ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1547 W
  ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1500 W
  ПРОТОК НА ВОЗДУХ:750.00 m3
  КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.80 l/h
  НИВО НА БУЧАВА:42.00 dB
  РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -20 ℃  ДО 50 ℃
  МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:10.80 kg
  МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:37.00 kg
  ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 60 м2
  ФРЕОН:R32
  ФИЛТРИ:Јонизатор, Bio-филтер
  ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:800 X 554 X 333 mm
 • Инвертер клима уред Midea AG Nordic series

  Код: Midea AG Nordic series MSAGCU-18HRFNX-QRD0GW / MOX301-18HFN8-QRD0GW KIT - 74036

  5 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА

  Midea AG Nordic series MSAGCU-18HRFNX-QRD0GW/MOX301-18HFN8-QRD0GW KIT

   Вклучен КИТ за монтажа

   FullDC QUATTRO ИНВЕРТЕР SMART WIFI Клима уред СО ДВОЕН ГРЕАЧ НА КУЌИШТЕ И НА КОМПРЕСОР

   18000BTU 5300W на ладење

   5600W на греење

   Скриен Дисплеј

   WiFi ВГРАДЕН

   R32 Гас

   Греење до минус 30 степени

   SEER (Ладење) 7.0 W/W

   EER 3.40 W/W

   SCOP (Греење просек) 4.0 W/W

   SCOP (Греење warm) 5.1 W/W

   COP 3.42 W/W

   Авто рестарт функција

   Тајмер

   Меморија на позицијата на отворот за дување

   Смарт дијагностика + детекција на течење гас

   A++ на ладење

   А+++ на греење (Warmer услови)

   Идеална за простории до 45м2

   Бучност на внатрешна единица 20-41dB

   Бучност на надворешна единица 57dB

   Проток на воздух внатрешна единица 800/600/500

   Тежина внатрешна единица 11.2 кг

   Тежина надворешна единица 33.5 кг

   Димензии внатрешна единица 320x969x241 мм

   Димензии надоврешна единица 554x874x330 мм

 • Инвертер клима уред ACP-12CH35AERI R32

  Код за нарачка: ACP-12CH35AERI R32

  ГАРАНЦИЈА 3 ГОДИНИ 

  Висока eфикасност, jонизатор, mono & multi kompatibilnost, 1 W standby, i feel функција, oпсег на оперативно работно греење (-20°C), oпсег на оперативно работно ладење (-15°C), кондензатори и компресори за греачи design 7.4 4.2 бела златна, комплетно вградена Smart WiFi функција, безшумна операција, двосмерен одвод на кондензат, дигитален екран.

  ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (7.0/4.1)
  МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:4162.00 W
  МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4777.00 W
  ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3520/3810 W
  ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1089 W
  ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1050 W
  ПРОТОК НА ВОЗДУХ:515.00 m3
  КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.20 l/h
  НИВО НА БУЧАВА:38.00 dB
  РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -20 ℃  ДО 50 ℃
  МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:8.20 kg
  МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:26.50 kg
  ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 35 м2
  ФРЕОН:R32
  ФИЛТРИ:Јонизатор, Bio-филтер, Филтер за прашина
  ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:770 X 555 X 300 mm

 • Инвертер клима уред Midea FOREST

  Код: Midea FOREST серија MSAFBU-12HRDNX-QRD0FGW / MOX130-12HFN1-QRD0GW - 72897

  5 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА

  Midea FOREST серија MSAFBU-12HRDNX-QRD0FGW/MOX130-12HFN1-QRD0GW

   FOREST

   DC ИНВЕРТЕР Клима уред

   12000BTU

   3500W на ладење

   3800W на греење

   Скриен Дисплеј

   R410 Гас

   GMCC TOSHIBA компресор

   Греење до минус 15 степени

   Работна температура -15 до +50 степени

   SEER (Ладење) 6.1

   SCOP (Греење просек) 4.0

   Авто рестарт функција

   Тајмер

   Меморија на позицијата на отворот за дување

   Смарт дијагностика + детекција на течење гас

   Турбо мод

   A++ на ладење

   А+ на греење

   Идеална за простории до 30м2

   Бучност на внатрешна единица 52 дб

   Бучност на надворешна единица 61дб

   Проток на воздух внатрешна единица 540/430/314

   Тежина внатрешна единица 7.6 кг

   Тежина надворешна единица 22.8 кг

   Димензии внатрешна единица 285x805x194 мм

   Димензии надоврешна единица 495x720x270 мм