• Подна ламба со 3 светилки PWL-0939 сива

  Код за нарачка: Подна ламба со 3 светилки PWL-0939 сива 009-000084

  Дизајн на ламба наменет за љубителите на детали кои добро знаат дека идеалната светилка ќе го истакне квалитетот на нивниот личен простор, создавајќи ја вистинската атмосфера. Со заоблено тело и мермерна основа, оваа подна светилка ќе го подобри дизајнот на Вашиот простор.

  Конструкција од не'ѓосувачки челик
  Тип на светилка: 3хЕ27
  Моќност: 220-240V 100W
  Прекинувач за вклучување/исклучување
  Димензии на производот 30х135х208см

 • Метална подна ламба PWL-0024 бронзена

  Код за нарачка: Метална подна ламба PWL-0024 бронзена 009-000083

  Дизајн на ламба наменет за љубителите на детали кои добро знаат дека идеалната светилка ќе го истакне квалитетот на нивниот личен простор, создавајќи ја вистинската атмосфера. Со заоблено тело и мермерна основа, оваа подна светилка ќе го подобри дизајнот на Вашиот простор.

  База од бел мермер.
  Метална конструкција со бронзена боја за топла атмосфера во домот
  Тип на светилка: E27
  Моќност: 220-240V 50HZ 60W Max
  Прекинувач за вклучување/исклучување и кабел долг 2,10 метри

  Димензија на производот
  Должина: 108 см
  Ширина: 35 см
  Висина: 194 см
  Основа: Φ34cm

 • Метална ламба PWL-0934 црно-бронзена

  Код за нарачка: Метална ламба PWL-0934 црно-бронзена 009-000078

  Ламба со уникатен дизајн - одлична декорација на Вашиот личен простор.
  Материјал: Метал
  Димензии на производот: 20x40x60cm

 • Метална ламба PWL-0932 сино-златна

  Код за нарачка: Метална ламба PWL-0932 сино-златна 009-000076

  Ламба со уникатен дизајн - одлична декорација на Вашиот личен простор.

  Моќност: 220-240V 50HZ 40W
  Тип на светилка Е14
  Кабел: 130cm проѕирна боја.
  Материјал: Метал
  Материјал на светилката: стакло
  Основа на ламбата: бел мермер
  Димензии на производот: 17x42x39cm

 • Подна ламба LAM47
  Елегантните и чисти линии на новата серија подни ламби, дизајнирани од тимот на Монако Мебел. Освен практичниот момент и дополнителната светлина, прекрасниот дизајн ги претвора во прекрасен аксесоар за дневната, спалната или работната соба.
  Висина: 160цм
   
 • Подна ламба LAM30
  Елегантните и чисти линии на новата серија подни ламби, дизајнирани од тимот на Монако Мебел. Освен практичниот момент и дополнителната светлина, прекрасниот дизајн ги претвора во прекрасен аксесоар за дневната, спалната или работната соба.
  Висина: 145цм
   
 • Подна ламба со 3 светилки LAM08
  Елегантните и чисти линии на новата серија подни ламби, дизајнирани од тимот на Монако Мебел. Освен практичниот момент и дополнителната светлина, прекрасниот дизајн ги претвора во прекрасен аксесоар за дневната, спалната или работната соба.
  Висина: 147цм
   
 • Подна ламба со 3 светилки LAM11
  Елегантните и чисти линии на новата серија подни ламби, дизајнирани од тимот на Монако Мебел. Освен практичниот момент и дополнителната светлина, прекрасниот дизајн ги претвора во прекрасен аксесоар за дневната, спалната или работната соба.
  Висина: 147цм
   
 • Подна ламба LAM27
  Елегантните и чисти линии на новата серија подни ламби, дизајнирани од тимот на Монако Мебел. Освен практичниот момент и дополнителната светлина, прекрасниот дизајн ги претвора во прекрасен аксесоар за дневната, спалната или работната соба.
  Висина: 160цм
   
 • Подна ламба LAM37
  Елегантните и чисти линии на новата серија подни ламби, дизајнирани од тимот на Монако Мебел. Освен практичниот момент и дополнителната светлина, прекрасниот дизајн ги претвора во прекрасен аксесоар за дневната, спалната или работната соба.
  Висина: 145цм
   
 • 3Д ламба месечина

  Внесете ја магијата на месечевата светлина во Вашата дневна, спална или детска соба!

  Оваа 3D месечева ламба е совршен подарок: изразете ја својата љубов - Вашите деца или сакан/а нема да можат да одолеат на овој шармантен подарок.
  Располага со контрола на допир и може да ги смени боите на ламбата (топло и ладно бело) и да ја прилагоди осветленоста.
  Светло за читање и светло за релаксација - мекото светло на месечината го прави детето смирено, фокусирајќи се на учење и размислување.
  Ламбата може да ја користите како домашен украс и светло за атмосфера.

 • Подна ламба LAM39
  Елегантните и чисти линии на новата серија подни ламби, дизајнирани од тимот на Монако Мебел. Освен практичниот момент и дополнителната светлина, прекрасниот дизајн ги претвора во прекрасен аксесоар за дневната, спалната или работната соба.
  Висина: 160цм
   
 • Украсна ламба острилка

  Код за нарачка: Украсна ламба острилка


  Направете го работното биро на Вашите најмили интересно со LED украсната ламба

  Дизајн: Мики маус Црвена боја USB , острилка за моливи
  Материјал: апс
  Влезен напон: 5v
  Моќност: 3w
  Јачина на струја: 1А
  Вклучено: USB кабел за полнење
  За полнење, ви препорачуваме да го поврзете со компјутер или уред со вклучен USB


 • Подна ламба LAM24
  Елегантните и чисти линии на новата серија подни ламби, дизајнирани од тимот на Монако Мебел. Освен практичниот момент и дополнителната светлина, прекрасниот дизајн ги претвора во прекрасен аксесоар за дневната, спалната или работната соба.
  Висина: 145цм
   
 • Подна ламба LAM44
  Елегантните и чисти линии на новата серија подни ламби, дизајнирани од тимот на Монако Мебел. Освен практичниот момент и дополнителната светлина, прекрасниот дизајн ги претвора во прекрасен аксесоар за дневната, спалната или работната соба.
  Висина: 160цм
   
 • Подна ламба со 3 светилки LAM02
  Елегантните и чисти линии на новата серија подни ламби, дизајнирани од тимот на Монако Мебел. Освен практичниот момент и дополнителната светлина, прекрасниот дизајн ги претвора во прекрасен аксесоар за дневната, спалната или работната соба.
  Висина: 147цм
   
 • Подна ламба LAM17
  Елегантните и чисти линии на новата серија подни ламби, дизајнирани од тимот на Монако Мебел. Освен практичниот момент и дополнителната светлина, прекрасниот дизајн ги претвора во прекрасен аксесоар за дневната, спалната или работната соба.
  Висина: 147цм
   
 • Подна ламба со 3 светилки LAM12
  Елегантните и чисти линии на новата серија подни ламби, дизајнирани од тимот на Монако Мебел. Освен практичниот момент и дополнителната светлина, прекрасниот дизајн ги претвора во прекрасен аксесоар за дневната, спалната или работната соба.
  Висина: 147цм
   
 • Подна ламба LAM41
  Елегантните и чисти линии на новата серија подни ламби, дизајнирани од тимот на Монако Мебел. Освен практичниот момент и дополнителната светлина, прекрасниот дизајн ги претвора во прекрасен аксесоар за дневната, спалната или работната соба.
  Висина: 160цм
   
 • Подна ламба со 3 светилки LAM05
  Елегантните и чисти линии на новата серија подни ламби, дизајнирани од тимот на Монако Мебел. Освен практичниот момент и дополнителната светлина, прекрасниот дизајн ги претвора во прекрасен аксесоар за дневната, спалната или работната соба.
  Висина: 147цм