• Полица POL600 + Биро SIMPLE S-B1
  Код за нарачка: POL600 + Биро SIMPLE С-Б1
   
  Полица POL600
  Димензии:47х50см (детален приказ на фотографија)
   
  Биро SIMPLE S-B1
  Работна површина: 103х50cm
  Висина: 75,6cm
   
  Материјал: Оплеменета Иверица 16mm.
  Боја: бела
  Брзо и едноставно склопување за помалце од 20min.
  Потребен Алат за склопување : Чекан и Штрафцигер(крстач)
  Македонско производство
 • Полица POL600
  Материјал: Висококвалитетна оплеменета иверица 16мм
  Димензии:47х50см (детален приказ на фотографија)
  Полицата е достапна во бела бојa
  Македонско производство
 • Полица POL500
  Материјал: Висококвалитетна оплеменета иверица 16мм
  Димензии: 150x60см (детален приказ на фотографија)
  Полицата е достапна во бела бојa
  Македонско производство
 • Полица POL400
  Материјал: Висококвалитетна оплеменета иверица 16мм
  Димензии: 66х80см (детален приказ на фотографија)
  Полицата е достапна во бела бојa
  Македонско производство
 • Полица POL300
  Материјал: Висококвалитетна оплеменета иверица 16мм
  Димензии: 63х82см (детален приказ на фотографија)
  Полицата е достапна во бела бојa
  Македонско производство
 • Полица POL200
  Материјал: Висококвалитетна оплеменета иверица 16мм
  Димензии: 150x60см (детален приказ на фотографија)
  Полицата е достапна во бела бојa
  Македонско производство
 • Полица POL100

  Материјал: Висококвалитетна оплеменета иверица 16мм
  Димензии: 150x50см (детален приказ на фотографија)
  Полицата е достапна во бела бојa
  Македонско производство

 • Полица PL 7228
  ➡Материјал: Иверица 16mm во комбинација со метални профили
  ➡Димензии: 26 х 26 цм
  ➡ Брзо и едноставно склопување за помалку од 20min.
  ➡ Македонско производство
 • Полица PL 7220
  ➡Материјал: Иверица 16mm во комбинација со метални профили
  ➡Рамка за слика
  ➡Димензии: 35 х 35 х 10цм
  ➡ Брзо и едноставно склопување за помалку од 20min.
  ➡ Македонско производство
 • Полица PL 7224
  ➡Материјал: Иверица 16mm во комбинација со метални профили
  ➡Огледало
  ➡Димензии: 35 х 32 х 11 цм
  ➡ Брзо и едноставно склопување за помалку од 20min.
  ➡ Македонско производство
 • Полица PL 7223
  ➡Материјал: Иверица 16mm во комбинација со метални профили
  ➡Димензии: 30 х 26 х 14 цм
  ➡ Брзо и едноставно склопување за помалку од 20min.
  ➡ Македонско производство
 • Полица PL 7222
  ➡Материјал: Иверица 16mm во комбинација со метални профили
  ➡Димензии:40 х 55 х 11цм
  ➡ Брзо и едноставно склопување за помалку од 20min.
  ➡ Македонско производство
 • Полица SNAKE

   

  Материјал: Висококвалитетна оплеменета иверица 16mm.
  Димензии: 75x22x18,6cm
  Брзо и едноставно склопување за помалку од 20min.
  Потребен алат за склопување : чекан и шрафцигер(крстач)
  Македонско производство

 • СЕТ 3 полици за на ѕид

   

  Димензии: 35x38x9cm
  Достапна боја: бела
  Материјал: Висококвалитетна оплеменета иверица 16mm
  Брзо и едноставно склопување за помалку од 20min
  Потребен Алат за склопување : чекан и шрафцигер(крстач)
  Македонско производство
 • Полица за книги

   

  Материјал: Висококвалитетна оплеменета иверица 16мм
  Димензии: 22х69х40см
  Полицата е достапна во бела и сонома бојa
  Македонско производство

 • Image Description
  Полица POL600 + Биро SIMPLE S-B1
  $685,00
  Код за нарачка: POL600 + Биро SIMPLE С-Б1 Полица POL600 Димензии:47х50см (детален приказ на фото
 • Image Description
  Полица POL600
  $685,00
  Материјал: Висококвалитетна оплеменета иверица 16мм Димензии:47х50см (детален приказ
 • Image Description
  Полица POL500
  $685,00
  Материјал: Висококвалитетна оплеменета иверица 16мм Димензии: 150x60см (детален приказ
 • Image Description
  Полица POL400
  $685,00
  Материјал: Висококвалитетна оплеменета иверица 16мм Димензии: 66х80см (детален приказ
 • Image Description
  Полица POL300
  $685,00
  Материјал: Висококвалитетна оплеменета иверица 16мм Димензии: 63х82см (детален приказ
 • Image Description
  Полица POL200
  $685,00
  Материјал: Висококвалитетна оплеменета иверица 16мм Димензии: 150x60см (детален приказ
 • Image Description
  Полица POL100
  $685,00
  Материјал: Висококвалитетна оплеменета иверица 16ммДимензии: 150x50см (детален приказ
 • Image Description
  Полица PL 7228
  $685,00
  ➡Материјал: Иверица 16mm во комбинација со метални профили ➡Димензии: 26 х 26 цм ➡ Брзо
 • Image Description
  Полица PL 7220
  $685,00
  ➡Материјал: Иверица 16mm во комбинација со метални профили ➡Рамка за слика ➡Димензи
 • Image Description
  Полица PL 7224
  $685,00
  ➡Материјал: Иверица 16mm во комбинација со метални профили ➡Огледало ➡Димензии: 35 х
 • Image Description
  Полица PL 7223
  $685,00
  ➡Материјал: Иверица 16mm во комбинација со метални профили ➡Димензии: 30 х 26 х 14 цм ➡ Б
 • Image Description
  Полица PL 7222
  $685,00
  ➡Материјал: Иверица 16mm во комбинација со метални профили ➡Димензии:40 х 55 х 11цм ➡ Бр
 • Image Description
  Полица SNAKE
  $685,00
    Материјал: Висококвалитетна оплеменета иверица 16mm.Димензии: 75x22x18,6cmБрзо и едноста
 • Image Description
  СЕТ 3 полици за на ѕид
  $685,00
    Димензии: 35x38x9cm Достапна боја: бела Материјал: Висококвалитетна оплеменета ивери
 • Image Description
  Полица за книги
  $685,00
    Материјал: Висококвалитетна оплеменета иверица 16ммДимензии: 22х69х40смПолицата е до