• Сет од 20 заштитни маски KN95
  KN95 e респираторна маска со висок степен на заштита која потполно се адаптира на лицето на корисникот со што го намалаува потенцијалниот ризик од пренос на инфекции. Ги задржува капките при кашлање, кивање и зборување од околината. Вградениот филтер КН95 спречува внес на аеросоли, прашина, честички  (standard EN 149: 2001 + A1: 2009),бактерии, вируси, смог и полен. Маската е изработена од неткаен, стопен, полипропиленски материјал кој обезбедува петслојна заштита. На овој начин се постигнува ефикасно филтрирање со што  маската може да се користи повеќекратно.
  Универзалниот облик и големина одговара за заштита на деца и возрасни.
  Големина: Универзална
  Боја: бела
  Степен на филтрација: ≥ 95%
  Степен на заштита: KN95, N95, FFP2
 • Сет од 10 заштитни маски KN95
  KN95 e респираторна маска со висок степен на заштита која потполно се адаптира на лицето на корисникот со што го намалаува потенцијалниот ризик од пренос на инфекции. Ги задржува капките при кашлање, кивање и зборување од околината. Вградениот филтер КН95 спречува внес на аеросоли, прашина, честички  (standard EN 149: 2001 + A1: 2009),бактерии, вируси, смог и полен. Маската е изработена од неткаен, стопен, полипропиленски материјал кој обезбедува петслојна заштита. На овој начин се постигнува ефикасно филтрирање со што  маската може да се користи повеќекратно.
  Универзалниот облик и големина одговара за заштита на деца и возрасни.
  Големина: Универзална
  Боја: бела
  Степен на филтрација: ≥ 95%
  Степен на заштита: KN95, N95, FFP2
 • Сет од 5 заштитни маски KN95
  KN95 e респираторна маска со висок степен на заштита која потполно се адаптира на лицето на корисникот со што го намалаува потенцијалниот ризик од пренос на инфекции. Ги задржува капките при кашлање, кивање и зборување од околината. Вградениот филтер КН95 спречува внес на аеросоли, прашина, честички  (standard EN 149: 2001 + A1: 2009),бактерии, вируси, смог и полен. Маската е изработена од неткаен, стопен, полипропиленски материјал кој обезбедува петслојна заштита. На овој начин се постигнува ефикасно филтрирање со што  маската може да се користи повеќекратно.
  Универзалниот облик и големина одговара за заштита на деца и возрасни.
  Големина: Универзална
  Боја: бела
  Степен на филтрација: ≥ 95%
  Степен на заштита: KN95, N95, FFP2
 • 50 трослојни заштитни маски
  Заштитна полипропиленска трослојна маска за еднократна употреба, со пластичен додаток на горниот дел кој се прилагодува на формата на носот. 
  Маските се наменети за еднократна употреба, и се фрлаат после користење.
  Eurotech Certification значи дека трослојната маска е во целосна согласност со директивата на Европската Комисија 93/42/EEC Анекс 1, а во однос и согласност со измената 2007/47/EC за медицински помагала. 
  Со сертификатот број SC/2020043 се потврдуваат стандардите:
  - ISO 13485:2016 во однос на системот за менаџмент на квалитет, а во согласност стандардите на регулаторните комисии
  - EN 14683:2019+AC:2019 за медицински маски за лице и стандардите за тестирање.