• Бебе монитор со камера

  Доаѓањето на свет на Вашето малечко воедно значи и тотална грижа и посветеност 24/7 па дури и додека тоа спие или пак си игра во комплетно заштитена игрална. 

  Затоа дозволете си комплетна безбедност и удобност на Вас и Вашето бебе со помош на бебе мониторот со камера кој ќе Ви овозможи комплетна сигурност и безбедност на Вашето бебе 24 часа кога нема да сте во негова близина.  Можете слободно да го оставите Вашето малечко во другата соба а Вие да си дозволите да го испиете утринското кафе, или пак да вршите некои од домашните обврски без притоа да се грижите дали тоа е безбедно без Вашиот надзор. Бебе мониторот со камера ќе го сними секое движење на бебето, а со помош на повеќето опции коишто ги нуди, Вие секогаш ќе имате тотална контрола што се случува во соседната соба каде што е оставено Вашето најмило.  Вие ќе имате можност да го забележите секое негово движење, а исто така и да го слушнете и најтивкиот звук кој тоа ќе го испушти со помош на микрофонот што е вграден во самиот бебефон. 

  Многу лесно се монтира, за само неколку минути Вашиот бебе монитор ќе биде спремен за употреба, поточно да се грижи за Вашето малечко. Камерата треба да ја поставите во собата каде што е бебето , а додека другио дел со монитор на него треба да го земете со себе,  па така би го гледале исто како да сте во собата со него.

  Бебефонот нуди многу интересни опции од кои:

  -микрофон

  -сензор за светло

  -сензор за мерење на собна температура

  -сензор за сигнал

  - опција за контрола на волуменот на звук

  - опција за приспивни песни

  - опција за снимање во мрак 

  - ноќен режим

  - аларм за слаба батерија

  - опсег на отворено до 300 м

  - опсег во затворен простор до 50м

  и многу други опции коишто можете да ги видите на една од прикачените слики или во упатството за употреба кое што доаѓа со самиот бебефон.

 • Ракче за правење балони од сапуница- Bath Crab

  Направете го времето за капење на Вашите деца, незаборавно и забавно со помош на новото ракче за правење балони кое ќе се погрижи за забавата во бањата.

  Ништо не може да биде позабавно и поинтересно, од капење со многу балончиња во воздухот и забавни мелодии.

  Од сега со помош на оваа кул ракче ќе можете да го избањате Вашето дете без притоа да имате тешкотии и проблеми, затоа што тоа ќе ужива максимално а Вие ќе ја завршите обврската за многу кратко време.

  Оваа супер забавно ракче не е само машинка за правење на балончиња во воздухот, туку исто така и супер смешна и забавна играчка во која детето ќе ужива максимално.

  Дизајнирана е од специјална, нетоксична ABS пластика, што овозможува квалитет и безбедност за користење кај најмалите.

  • Наполнете го садот со омилениот гел за туширање и додадете вода. Потоа вклучете го ракчето за правење балони и забавата може да почне!!
  • За моментот да биде уште позабавен и поубав, имате опција да изберете една од 12 мелодии што ги поседува сапуницата и да уживате додека Вашето малечко се забавува.
  • Супер забавната сапуница се прикачува на рамна површина во Вашата бања со помош на трите силни вшмукувачки стикери.
  • Оваа супер кул играчка е Вашата добитна карта дека детето никогаш повеќе нема да се противи кога е на ред капењето.

  И како за крај Ве молиме не ја потопувајте сапуницата во вода, таа не е воопшто добар пливач !!

 • Супер забавна сапуница- Crab bubbles

  Направете го времето за капење на Вашите деца, незаборавно и забавно со помош на новата иновативна супер забавна сапуница која ќе се погрижи за забавата во бањата.

  Ништо не може да биде позабавно и поинтересно, од капење со многу меурчиња и забавни мелодии.

  Од сега со помош на оваа кул сапуница ќе можете да го избањате Вашето дете без притоа да имате тешкотии и проблеми, затоа што тоа ќе ужива максимално а Вие ќе ја завршите обврската за многу кратко време.

  Оваа супер забавна сапуница не е само машинка за правење на меурчиња, туку исто така и супер смешна и забавна играчка во која детето ќе ужива максимално.

  Дизајнирана е од специјална, нетоксична ABS пластика, што овозможува квалитет и безбедност за користење кај најмалите.

  • Наполнете го садот со омилениот гел за туширање и додадете вода. Потоа вклучете ја забавната сапуница и забавата може да почне!!
  • За моментот да биде уште позабавен и поубав, имате опција да изберете една од 12 мелодии што ги поседува сапуницата и да уживате додека Вашето малечко се забавува.
  • Супер забавната сапуница се прикачува на рамна површина во Вашата бања со помош на трите силни вшмукувачки стикери.
  • Оваа супер кул играчка е Вашата добитна карта дека детето никогаш повеќе нема да се противи кога е на ред капењето.

  И како за крај Ве молиме не ја потопувајте сапуницата во вода, таа не е воопшто добар пливач !!

 • Комплексна кружна сложувалка со 1000 парчиња - Боите на виножитото

  Код: Сложувалка Виножито - 7608

  1000 парчиња
  Димензии на комплетирана сложувалка: Ø65cm
 • Трамболина FI365

  Код за нарачка: Трамболина FI365-180681

  Карактеристики за производот:
  Висина: 220цм
  Пречник: 366цм
  Максимално оптоварување: 400кг

  +СКАЛИ

 • Трамболина FI305

  Код за нарачка: Трамболина FI305-180680

  Карактеристики за производот:
  Висина: 220цм
  Пречник: 306цм
  Максимално оптоварување: 350кг

  +СКАЛИ

 • Трамболина FI240

  Код за нарачка: Трамболина FI240-180679

  Карактеристики за производот:
  Висина: 210цм
  Пречник: 244цм
  Максимално оптоварување: 300кг

  + СКАЛИ

 • Трамболина FI180

  Код за нарачка: Трамболина FI180-180678

  Карактеристики за производот:
  Висина: 210цм
  Пречник: 183цм
  Максимално оптоварување: 250кг

 • Трамболина FI150

  Код за нарачка:  Трамболина F150-180677

  Карактеристики за производот:
  Висина: 130цм
  Пречник: 150цм
  Максимално оптоварување: 200кг


 • Шминкерница со огледало (3+)

  Шминкерница со огледало - YL60013

  Возраст: 3+

  Сетот содржи:
  - Фен
  - Шминки
  - Прстени
  - Нараквици
  - Ѓердан
  - Чешел
  - Парфем
  - Пегла за коса
  - Стегачи за коса

 • Комплексна кружна сложувалка со 1000 парчиња - Месечина
  Код за нарачка: 40768 сложувалка месечина
   
  1000 парчиња
  Димензии на комплетирана сложувалка: Ø 67,5cm
 • Сложувалка со 1000 парчиња - Венеција

  Код за нарачка: 40769 сложувалка Венеција

  1000 парчиња
  Димензии на комплетирана сложувалка: 70x50cm
 • Сложувалка со 1000 парчиња - Чинкве Тере, Италија
  Код за нарачка: 40760 сложувалка Чинкве Тере
   
  1000 парчиња
  Димензии на комплетирана сложувалка: 70x50cm
 • Едукативна игра IQ Stars

  IQ Stars

  • Возраст: 6 +
  • Броj на играчи: 1
  • Број на предизвици: 120
  • Издавач: Smart Games

  ОПИС

  Досегни ги ѕвездите и смести ги во кутијата!
  Реши ги сите 120 предизвици од почетничкo до експертско ниво!

  Играњето на оваа игра ги стимулира следните когнитивни способности:

  • концентрација
  • логика
  • решавање на проблеми
 • Едукативна игра Brain Train

  Brain Train

  • Возраст: 3+
  • Броj на играчи: 1
  • Број на предизвици: 48
  • Издавач: Smart Games

  ОПИС

  Подгответе го возот (натоварете го и поврзете ги вагоните) и тргнете на патување!
  Игра на сортирање облици, која е истовремено и играчка-воз!

  Играњето на оваа игра ги стимулира следните когнитивни способности:

  1. флексибилно размислување
  2. визуелна перцепција
  3. решавање на проблеми
  4. просторен увид
  5. планирање
 • Едукативна игра Camelot Jr.

  Camelot Jr

  • Возраст: 4-9
  • Броj на играчи: 1
  • Број на предизвици: 48
  • Издавач: Smart Games

  ОПИС

  Принцот и принцезата се раздвоени, спојте ги! Распоредете ги ѕидовите и кулите од замокот и направете пат по кој ќе се движат еден кон друг!

  Играњето на оваа игра ги стимулира следните когнитивни способности:

  1. концентрација
  2. логика
  3. решавање на проблеми
  4. флексибилно размислување
  5. планирање
 • Едукативна игра IQ Puzzler Pro

  IQ Puzzler Pro

  • Возраст: 6 +
  • Броj на играчи: 1
  • Број на предизвици: 120
  • Издавач: Smart Games

  ОПИС

  120 предизвици на три начини, во дводимензионални и пирамидални тродимензионални форми!Компактно пакување, погодно за патувања!

  Играњето на оваа игра ги стимулира следните когнитивни способности:

  • концентрација
  • логика
  • решавање на проблеми
  • просторен увид
  • планирање
 • Едукативна игра IQ Link

  IQ Link

  • Возраст: 8+
  • Броj на играчи: 1
  • Број на предизвици: 120
  • Издавач: Smart Games

  ОПИС

  Најдете ја кариката што недостасува!
  36 сложувалки кои треба да ја пополнат таблата со само 24 празни места!
  (некои сложувалки можат да навлезат една во друга)

  Играњето на оваа игра ги стимулира следните когнитивни способности:

  • концентрација
  • логика
  • решавање на проблеми
  • просторен увид
  • планирање
 • Едукативна игра Parking Puzzler

  Parking Puzzler

  • Возраст: 7+
  • Броj на играчи: 1
  • Број на предизвици: 60
  • Издавач: Smart Games

  ОПИС

  За многумина паркирањето не е лесна работа. Тестирајте го вашето паркинг-мајсторство преку 60 паркинг-предизвици!
  Оваа уникатна игра на дедукција бара од играчот да го најде вистинското место за секоја од колите, употребувајќи ги информациите од дадениот предизвик.
  Играњето на оваа игра ги стимулира следните когнитивни способности:

  1. концентрација
  2. логика
  3. решавање на проблеми
  4. просторен увид
  5. планирање
 • Едукативна игра Dinosaurs – Mystic Islands

  Dinosaurs – Mystic Islands

  • Возраст: 6+
  • Броj на играчи: 1
  • Број на предизвици: 80
  • Издавач: Smart Games

  ОПИС

  Рекреирајте ја животната средина на диносаурусите од периодот Јура!
  Распоредете ги островите, така да ги раздвоите месојадните од тревопасните диносауруси!
  Играњето на оваа игра ги стимулира следните когнитивни способности:

  1. концентрација
  2. визуелна перцепција
  3. решавање на проблеми
  4. просторен увид
  5. планирање