• Камера за автомобил UGO Ranger DS100 HD
  uGo RANGER DC100 е уред кој е неопходен за секој возач. Овозможува снимање на секој момент од возењето, зачувување на најубавите моменти од патувањата, но и документира докази за сите непредвидливи момент во сообраќајот. Снимката се зачувува на Micro SD картичка до 32 GB. 
   
  Аголот на движење од 90° овозможува покривање на широка површина со повеќе детали. 
   
  Функции: Детекција на предмети при дрвижење, постојано снимање, датум и време на снимање
  Максимална резолуција: 1280 x 720 пиксели
  Има микрофон
  Агол на гледање: 0 - 90 ° 
  Може да се поврзе со Micro SD картичка, Mini USB
  Боја: Црна
  Ширина: 36.9 mm
  Висина: 55.4 mm
  Должина: 90.5 mm
  Максимален капацитет на меморија: 32 GB
  30 fps
   
  1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА