• Бокал за филтрирање вода AQUAPHOR IZVOR + Сет од 6 чаши TANGO
  Код за нарачка: AQUAPHOR IZVOR-71482 + TANGO 1/6 - 4146
   
  Бокал за филтрирање вода AQUAPHOR IZVOR
   бела боја
   2.8л капацитет на бокалот
   1.4л капцитет на инката
   филтер за 200л вода
   со автоматски индикатор кој го покажува статусот на филтерот за замена
   тип на филтер B100-25 вклучен во пакетот
   антибактериско функционирање
   отстранува: xлор
   хлороформ и други органски хлор соединенија
   талози (рѓа,песок,кал,полен)
   метали и тешки метали (железо,олово,жива,бакар,алуминиум)
   феноли и нафтени деривати лекови вклучувајќи и хормони и антибиотици
   големи бактерии
   смалува бигор
   
  Сет чаши 1/6 TANGO
  Капацитет: 290 мл
  Димензии: 63 x 135 мм
  Погодни за миење во машина за садови
   
 • Комплет за јадење од 49 парчиња
  Код за нарачка: Luminarc Zelie 2747 + Ipanema - Tulum црн Ш7017 + TANGO 1/6 - 4146
   
  Сервис за јадење од 18 парчиња Luminarc Zelie
  Сетот е изработен од Arcopal стакло и содржи 18 парчиња:
  6 чинии со дијаметар од 25cm
  6 длабоки чинии со дијаметар од 20cm
  6 чинии за десерт со дијаметар од 18cm
   
  Прибор за јадење Ipanema - Tulum црн
  Сетот од 25 парчиња содржи:
   - 6 ножеви (21,3x2,2x1,1cm)
   - 6 вилушки (19,1x2,4x1,6cm)
   - 6 супени лажици (19x4x1,7cm)
   - 6 кафени лажички (13,9x2,7x1,3cm)
   - 1 сад за прибор (35x20x5cm)
   
  Сет чаши 1/6 Tango
  Капацитет: 290 мл
  Димензии: 63 x 135 мм
  Погодни за миење во машина за садови
   
 • Професионален сет за коктели PJ03

  Код за нарачка: PJ03 - 7700 + 14018 + 14018

  Сетот соддржи:
   
  - Шејкер за коктели 300МЛ
  Професионален шејкер со кој домашните коктели ќе ги направите како врвен бармен.
   
  - Сет 12 чашки YPSILON SHOT (6x2)
  Капацитет: 70 мл
  Димензии: 5x10.7 цм (ØxH)
 • Прибор за јадење од 55 парчиња PJ01

  Код за нарачка: PJ01 - 4584 + 13440 + 14018 + 7017

  Приборот содржи:
   
   
  Сервис за јадење Luminarc Harena B&W:
  6 големи плитки чинии 25cm црни
  6 длабоки чинии 23cm бели
  6 мали плитки чинии за десерт 19cm црни
  Изработени од Акропал калено стакло
   
   
  Безбедни за миење во машина за садови и безбедни за користење во микробранова печка
   
   
  Прибор за јадење од 25 парчиња содржи Ipanema - Tulum црн:
   - 6 ножеви (21,3x2,2x1,1cm)
   - 6 вилушки (19,1x2,4x1,6cm)
   - 6 супени лажици (19x4x1,7cm)
   - 6 кафени лажички (13,9x2,7x1,3cm)
   - 1 сад за прибор (35x20x5cm)
  Приборот за јадење Ипанема е идеален за вашите секојдневни оброци. Овие лежерни линии имаат рачки од полипропилен кои даваат допир на радост на вашата маса. Изработени се од не'рѓосувачки челик и се високо отпорни и долготрајни. Дизајнот на сечилата спречува деформации. Може да се мијат во машина за садови.
   
  Сет 6 чаши ZENO ROCKS:
  Капацитет: 40cl
  Димензии:8.9x10.7cm (ØxH)
   
  Сет 6 чашки за ракија YPSILON SHOT:
  Капацитет: 70 мл
  Димензии: 5x10.7 цм (ØxH)
 • Прибор за јадење од 55 парчиња PJ02

  Код за нарачка: PJ02 - 9255 + 13450 х2 + 14018 + 3878

  Приборот соддржи:
   
  - Сервис за јадење од 19 парчиња Luminarc Authentic B&W
  1 голема чинија за салата 24см/3l
  6 големи плитки чинии 26cm (3 бели и 3 црни)
  6 длабоки чинии 22cm (3 бели и 3 црни)
  6 мали плитки чинии за десерт 12cm (3 бели и 3 црни)
   
  Безбедни за миење во машина за садови и безбедни за користење во микробранова печка.
   
  - Прибор за јадење од 24 парчиња Tramontina Polywood
  6 ножеви (21,2x1,9x1cm)
  6 вилушки (19,5x2,4x1,7cm)
  6 супени лажици (19,4x4x1,6cm)
  6 кафени лажички (15,2x2,9x1,4cm)
  На неформалните оброци сè уште им требаат добар квалитет садови, ножеви и прибор. Ова е причината зошто поливудската линија има облик и дебелина на сечилата од не'рѓосувачки челик кои обезбедуваат издржливост додека спречуваат деформитети. Термичката обработка додава издржливост на работ на сечилото, а елегантната дрвена рачка е прикачена со алуминиумски навртки. Отпорни се на удари и високи температури и можат да се мијат во машината за миење садови.
   
  - Сет 6 чаши LUNA COOLER
  Капацитет: 450 мл
   
  - Сет 6 чашки за ракија YPSILON SHOT
  Капацитет: 70 мл
  Димензии: 5x10.7 цм (ØxH)