• Седиште за во автомобил ARCHIE (22-36)

  Седиштето за автомобилот е погодно за деца со тежина од 22 кг. до 36 кг;
  Карактеристики:
  Седиштето за автомобилот е погодно за деца со тежина од 22 кг. до 36 кг. (приближна возраст од 6 до 12 години);
  Инсталација на седиштето на возилото со безбедносните ремени за групата тежина III (22-36 кг.);
  Седиштето обезбедува одлична заштита и удобност за време на патувањето;
  Тока за прилагодување на безбедносните ремени според висината на детето;
  Држач за чаши / шише;
  Големо седиште со ергономски дизајн;
  Удобни потпирачи за рака;
  Денимска ткаенина (сива тексас)
  Тапацирот може да се отстрани и да се пере;
  Одобрено и сертифицирано според ECE R44 / 04 - тежина група III (22-36 кг.).

   

 • Седиште за во автомобил ISOFIX ROADY (22-36)

  Седиштето за автомобилот е погодно за деца со тежина од 22 кг. до 36 кг;
  ISOFIX систем за прицврстување на стол;
  Карактеристики:
  Седиштето на автомобилот е погодно за деца со тежина од 22 кг. до 36 кг. (приближна возраст од 6 до 12 години);
  ISOFIX систем за прицврстување на седиштето на возилото за групата тежина III (22-36 кг.);
  Можност за прицврстување на седиштето на возилото со ремените на автомобилот за групата III тежина (22-36 кг.);
  Седиштето обезбедува одлична заштита и удобност за време на патувањето;
  Тока за прилагодување на безбедносните ремени според висината на детето;
  Држач за чаши / шише;
  Страничен џеб за додатоци;
  Големо седиште со ергономски дизајн;
  Удобни потпирачи за рака;
  Тапацирот може да се отстрани и да се пере;
  Одобрено и сертифицирано според ECE R44 / 04 - тежина група III (22-36 кг.).

   

 • Седиште за во автомобил JETT (0-36)

  Седиштето за во автомобил Џет обезбедува удобност и безбедност на детето бидејќи прилагодливиот потпирач за грб дополнително ја штити главата. Столот може да се претвори во седиште за постари деца.
  Седиштето за автомобилот е погодно за деца со тежина од 9 кг. до 36 кг;
  Карактеристики:
  Седиштето за автомобилот е погодно за деца со тежина од 9 кг. до 36 кг. (приближна возраст од 1 до 11 години);
  Инсталација на седиштето на возилото со појаси на автомобилот за групи со тежина 0+, I, II и III (0-36 кг.);

  Седиштето обезбедува одлична заштита и удобност за време на патувањето;
  Ременски сигурносен појас со 5 точки со меки влошки на ременот;
  Можност за прилагодување на должината на ремените;
  Прилагодување на висината на потпирачот за глава;
  Потпирачот за грб може да се отстрани и столот да се претвори во седиште за постари деца;
  Тапацирот може да се отстрани и да се пере;
  Одобрено и сертифицирано според ECE R44 / 04 - тежински групи I, II и III (0-36 кг.).

   

 • Седиште за во автомобил ORBIT (0-36)

  Седиштето Орбит е погодно за најмладите патници. Овозможува максимална удобност и заштита во движење.
  Седиштето на автомобилот е погодно за новороденчиња и деца со тежина до 36 кг.;
  Карактеристики:
  Седиштето на автомобилот е погодно за новороденчиња и деца со тежина до 36 кг.;
  Инсталација на седиштето на возилото со појаси на автомобилот за групи со тежина 0+, I, II и III (0-36 кг.);
  Екстремно широко и удобно седиште - супер меко и вклопено;
  Седиштето обезбедува одлична заштита и удобност за време на патувањето;
  Гарантира одлична заштита во случај на несакано влијание;
  Ременски сигурносен појас со 5 точки со меки влошки на ременот;
  Можност за прилагодување на должината на ремените;
  Италијански ремен FENIX - обезбедува 100% заштита;
  Дополнителни меки влошки за главата и телото на детето;
  4 позиции за прилагодување на наклон на стол;
  Тапацирот може да се отстрани и измие;
  Одобрено и сертифицирано според ECE R44 / 04 - групи на тежина 0+, I, II и III (0-36 кг.).

   

 • Седиште за во автомобил ORBIT EASY (0-36)

  Седиштето за автомобилот Orbit Easy е погодно за најмладите патници. Обезбедува удобност и заштита во движење. Има појас од 5 точки и обезбедува максимална заштита од странично влијание.
  Италијанска лента со ремени FENIX;
  Карактеристики:
  Седиштето за автомобилот е погодно за новороденчиња и деца со тежина до 36 кг.;
  Инсталација на седиштето на возилото со безбедносните ремени за групите со тежина 0+, I, II и III (0-36 кг.);
  Екстремно широко и удобно седиште - супер меко;
  Седиштето обезбедува одлична заштита и удобност за време на патувањето;
  Седиштето гарантира одлична заштита во случај на несакано влијание;
  Ременски сигурносен појас со 5 точки со меки влошки на ременот;
  Можност за прилагодување на должината на ремените;
  Италијански ремен FENIX - обезбедува 100% заштита;
  Дополнителни меки влошки за главата и телото на детето;
  4 позиции за прилагодување на наклон на стол;
  Тапацирот може да се отстрани со миење;
  Одобрено и сертифицирано според ECE R44 / 04 - групи на тежина 0+, I, II и III (0-36 кг.).

   

 • Седиште за во автомобил 4 MAX (0-36)

  Седиштето за автомобилот е погодно за новороденчиња и деца со тежина до 36 кг.;
  Модерен дизајн со забавни украсни слушалки;
  Карактеристики:
  Седиштето на автомобилот е погодно за новороденчиња и деца со тежина до 36 кг.;
  Инсталација на седиштето на возилото со појаси на автомобилот за групи со тежина 0+, I, II и III (0-36 кг.);
  Екстремно широко и удобно седиште - супер меко и вклопено;
  Седиштето обезбедува одлична заштита и удобност за време на патувањето;
  Гарантира одлична заштита во случај на несакано влијание;
  Ременски сигурносен појас со 5 точки со меки влошки на ременот;
  Можност за прилагодување на должината на ремените;
  Дополнителни меки влошки за главата и телото на детето;
  3 позиции за прилагодување на наклон на стол;
  Прилагодување на висината на потпирачот за глава;
  Тапацирот може да се отстрани и да се пере;
  Одобрено и сертифицирано според ECE R44 / 04 - групи на тежина 0+, I, II и III (0-36 кг.).

   

 • Седиште за во автомобил ISOFIX TWIST (0-36)

  Седиштето на автомобилот е погодно за новороденчиња и деца со тежина до 36 кг.;
  ISOFIX систем за прицврстување на седиште;
  Седиштето може да ротира 360 степени на пластичната основа;
  Карактеристики:
  Седиштето на автомобилот е погодно за новороденчиња и деца со тежина до 36 кг.;
  ISOFIX систем за прицврстување на седиштето во возилото за групи со тежина 0+ и I (0-18 кг.);
  Уред за горниот ремен за групи со тежина 0+ и I (0-18 кг.);
  Седиштето може да се користи во положба „BACK“ за деца со тежина до 18 кг.;
  Можност за прицврстување на седиштето на возилото со ремените на автомобилот за групи со тежина 0+, I, II и III (0-36 кг.);
  Седиштето може да ротира 360 степени на пластичната основа;
  Седиштето обезбедува одлична заштита и удобност за време на патувањето;
  Гарантира одлична заштита во случај на несакано влијание;
  Ременски сигурносен појас со 5 точки со меки влошки на ременот;
  Можност за прилагодување на должината на ремените;
  Дополнителни меки влошки за главата и телото на детето;
  4 позиции за прилагодување на наклон на стол;
  Прилагодување на висината на потпирачот за глава;
  Тапацирот може да се отстрани и измие;
  Одобрено и сертифицирано според ECE R44 / 04 - групи на тежина 0+, I, II и III (0-36 кг.).

   

 • Седиште за во автомобил ISOFIX TOURNEO (0-36)

  Седиштето на автомобилот е погодно за новороденчиња и деца со тежина до 36 кг.;
  ISOFIX систем за прицврстување;
  Седиштето може да ротира 360 степени на пластичната основа;
  Карактеристики:
  Седиштето на автомобилот е погодно за новороденчиња и деца со тежина до 36 кг.;
  ISOFIX систем за прицврстување на седиштето во возилото за групи со тежина 0+ и I (0-18 кг.);
  Уред за горен ремен за групата со тежина 0+ (0-13 кг.);
  Седиштето може да се користи во положба „BACK“ за деца со тежина до 18 кг.;
  Можност за прицврстување на седиштето во автомобилот за групите со тежина 0+, I, II и III (0-36 кг.);
  Седиштето може да ротира 360 степени на пластичната основа;
  Функцијата за ротирање од 360 степени може да се користи кога седиштето е инсталирано само со ISOFIX и изгледа како поглед кон „НАДВОР“ - групи за тежина I, II и III (9-36 кг.);
  Седиштето осигурува одлична заштита и комфорт за време на патувањето;
  Гарантира одлична заштита во случај на несакано влијание;
  Ременски сигурносен појас со 5 точки на меки влошки на ременот;
  Можност за прилагодување на должината на ремените;
  Дополнителни меки влошки за главата и телото на детето;
  4 позиции за прилагодување на наклон на стол;
  Прилагодување на висината на потпирачот за глава;
  Тапацирот може да се отстрани и измие;
  Одобрено и сертифицирано според ECE R44 / 04 - групи на тежина 0+, I, II и III (0-36 кг.)

   

 • Седиште за во автомобил ISOFIX 360 -TECHNO (0-36)

  Седиштето на автомобилот е погодно за новороденчиња и деца со тежина до 36 кг.;
  ISOFIX систем за прицврстување;
  Седиштето може да се користи во положба „BACK“ за деца со тежина до 18 кг.;
  Може да ротира 360 степени на пластичната основа;
  Карактеристики:
  Седиштето на автомобилот е погодно за новороденчиња и деца со тежина до 36 кг.;
  ISOFIX систем за прицврстување на седиштето во возилото за групи со тежина 0+ и I (0-18 кг.);
  Уред за горниот ремен за групи со тежина 0+ и I (0-18 кг.);
  Столот може да се користи во положба „BACK“ за деца со тежина до 18 кг.;
  Можност за прицврстување на седиштето на возилото со ремените на автомобилот за групите со тежина 0+, I, II и III (0-36 кг.);
  Можност за дополнително прицврстување на седиштето на возилото со совети ISOFIX за групи со тежина II и III (15-36 кг.);
  Седиштето може да ротира 360 степени на пластичната основа;
  Обезбедува одлична заштита и удобност за време на патувањето;
  Ременски сигурносен појас со 5 точки со меки влошки на ременот;
  Можност за прилагодување на должината на ремените;
  Дополнителни меки влошки за главата и телото на детето;
  4 позиции за прилагодување на наклон на стол;
  Кога потпирачот за глава е прилагоден нагоре, го проширува задниот дел - седиштето на автомобилот расте со вашето дете;
  Прилагодување на висината на потпирачот за глава - 7 позиции;
  Прилагодување на ширината на грбот на 7 позиции;
  Тапацирот може да се отстрани и измие;
  Одобрено и сертифицирано според ECE R44 / 04 - групи на тежина 0+, I, II и III (0-36 кг.).

   

 • Седиште за во автомобил HAVANA (0-13)

  Седиштето за автомобилот е погодно за новороденчиња и деца со тежина до 13 кг.;
  Обезбедува одлична заштита и удобност за време на патувањето;
  Мека подлога за главата и телото на новороденчето;
  Прилагодлива рачка за носење;
  Сигурносен појас во форма на 3 точки со меки рамни влошки;
  Можност за прилагодување на должината на ремените;
  Прекривка за седиштето;
  Основа за вртење;
  Прекривка за ноџиња - вклучено;
  Тапацирот може да се отстрани и да се пере;
  Ова седиште за автомобил е компатибилно со моделот за шетачи за бебиња „HAVANA“ од Чиполино и може да се монтира на рамката на шетачот со помош на адаптери што се вклучени во комплетот;
  Одобрено и овластено според ECE R44 / 04 - група за тежина 0+.
  Тежина на седиштето: 2,80 кг.