• МЕТЕОРОЛОШКА СТАНИЦА SENCOR SWS 160

   

  • Бежичен термометар и хидрометар
  • Голем дисплеј
  • Ултра тенок дизајн
  • Радио,часовник и календар
  • Покажува:
   -време, датум, месец, ден,
   -фаза на месечината,
   -собна температура и
   -влажност, надворешна температура
   -притисок
  • Температура во F или ºC
  • 3 бежични сензори
  • Опција за закачување на зид
  • Работи на батерии : 2 х CR 2032, 2X1.5 V, вид AAA
  • Димензии ( ШхВхД) :  178х120х9.5 мм
  • 2 години гаранција
 • БУДИЛНИК SENCOR SRC 136B
  • Радио будилник
  • Боја: црна
  • PLL FM радио
  • 0,6 ” LED дисплеј (1,5 см)
  • Можност до 20 мемориски станици
  • Hi / Lo Затемнување
  • Поставување на двоен аларм
  • Можност на будење со радио или сирена
  • Функција за спиење, одложување
  • Резервна батерија: 2 x 1,5 V Тип AA (не е вклучена)
  • Моќност: AC 230 V, 50 Hz
  • Потрошувачка: 3,5 W
  • Димензија: 46 x 124 x 130 mm
  • Тежина: 360 g
  • 2 години гаранција
 • БУДИЛНИК SENCOR SDC 4400W
  • Радио будилник
  • Боја: бела
  • USB полнач 5 V / 1000 mA
  • LED Ноќно Светло
  • LED дисплеј од килибар 2,3 cm (0.9 “)
  • Поставување на осветленоста на екранот
  • Двоен аларм
  • Будилник за будење
  • Одложете
  • Резервна батерија за часовникот CR-2032 1 x 3 V (не е вклучена)
  • Моќност: AC 100-240 V, 50/60 Hz
  • Димензии: 135 x 68 x 60 mm
  • Тежина: 260 g (вклучувајќи AC/DC адаптер)
  • 2 години гаранција