• Сет маса со 4 столчиња за градина
  Код за нарачка: Tons Garden маса 9544 - RG Ratan Brown C - 22502 x4
   
  Столови:
  Димензии: 87х57х47cm
  Изработени од висококвалитетна поливинилна легура со дезен на ратан
   
  Маса:
  Tons Garden Маса пластична округла (9544)
  Димензии: 60 x 70 cm
  Боја: Црна
 • Базен 366х91cm + маса и 2 стола + тенда 3x3m
  Код за нарачка: b-2101 базен - Tons Garden сет 9551 - Tons Garden Тенда 6286
   
  Базен:
   
  Уживајте во летото со базените на Swing кои се лесни за монтирање, без никакви алатки.
  Се што ти треба е:
  1. Да го раширите базенот на рамна површина
  2. Да го надувате прстенот
  3. Да го наполните базенот со вода - флексибилните ѕидови ќе се подигнат сами
  Дали треба да го преместите базенот на друго место, на пример за еден викенд? Ова не е проблем со базените за SWING. Можете лесно да ги испразните  во секое време со помош на вградениот вентил за одвод. Покрај тоа, базените за SWING се апсолутно безбедни благодарение на флексибилниот материјал, кој е исто така многу отпорен на механичко оштетување.
  Димензии: 366х91цм
  Тежина: 16кг
   
  Маса и столови: 
  • Во сетот добивате 2 столици и една маса
  • Маса 60 x 71 cm;
  • Столици 42 x 46 x 82 cm

  Тенда:

  • Тенда од полиестер
  • Димензија: 3 х 3 m
  • Висина: 2.5 m
 • Сет Tons 2 клупи и маса + тенда + 12 кригли
  Код за нарачка: Tons Garden сет 2 клупи и маса 9542 - Tons Garden тенда 9527 - Кригла Nikol 360ml 1/6 - 10635 set
   
  Клупи и маса:
  • Димензии:
  • Маса: 200 x 80 x 76 cm
  • Клупа: 200 x 25 x 45 cm

  Тенда: 

  • Димензии на производот:
  • 3 x 3 m
  • Висина: 2.5 m
  • Материјал: Poliester Assembly Gazebo
  • Боја: Црвена

  Кригли:

  • Сет од 12 кригли
  • Капацитет: 360ml
 • Сет Tons тенда + маса + 2 стола
  Код за нарачка: Tons Garden тенда 6287 - Tons Garden маса 9544 - Tons Garden стол 9545 x2
   
  Тенда:
  • Големина: 3 х 3 m
  • Висина 2.5 m
  • Материјал: Полиетилен

  Маса:

  • Tons Garden Маса пластична округла (9544)
  • Димензии: 60 x 70 cm
  • Боја: Црна

  Столови:

  • Tons Garden Стол во боја по избор
  • Димензии:
  • Црна (9545)-55 x 59 x 73 cm
 • Базен 366x91cm + скара + прибор + 4 столици + маса
  Код за нарачка: скара 6 + RG Red - 22507 + RG Red - 20449 x2 + RG Red - 20449 x2 + Кригла Nikol 360ml 1/6 - 10635 set + 7698 - штипка + 2859 - шпатула + 14900 ражен + b-2101 базен
   
  Базен
  Димензии: 366х91cm
  Тежина: 16kg
   
  Скара
  - Димензии: 40х60цм
  - Висина: 58цм
  - Материјал: Метал и дрво
   
  Маса
  Површина на маса: 80х80cm
   
  Столови
  Димензии: 80х60х40cm
   
  Сет кригли
  Сет од 6 кригли
  Капацитет: 360ml
   
  Штипка за месо
  Должина: 20cm
  Ширина: 4,8cm
   
  Стапчиња за ражен
  Количина во пакување: 100 парчиња
  Должина: 20cm
   
  Шпатула за месо
 • Скара 30х50cm + прибор
  Код за нарачка: скара 2 + Кригла Nikol 360ml 1/6 - 10635 set + 14900 ражен + 7698 - штипка + 2859 - шпатула
   
  Скара
  - Димензии: 30х50цм
  - Материјал: Метал
   
  Сет кригли
  Сет од 6 кригли
  Капацитет: 360ml
   
  Стапчиња за ражен
  Количина во пакување: 100 парчиња
  Должина: 20cm
   
  Штипка за месо
  Должина: 20cm
  Ширина: 4,8cm
   
  Шпатула за месо
   
   
 • Базен 366х91цм + 4 столици + маса за во двор RG GREEN
  Код за нарачка: b-2101 базен + RG Green - 20446 x2 + RG Green - 20446 x2 + RG Green - 22508
   
  Базен SWING b-2101
  Уживајте во летото со базените на Swing кои се лесни за монтирање, без никакви алатки.
  Се што ти треба е:
  1. Да го раширите базенот на рамна површина
  2. Да го надувате прстенот
  3. Да го наполните базенот со вода - флексибилните ѕидови ќе се подигнат сами
  Дали треба да го преместите базенот на друго место, на пример за еден викенд? Ова не е проблем со базените за SWING. Можете лесно да ги испразните  во секое време со помош на вградениот вентил за одвод. Покрај тоа, базените за SWING се апсолутно безбедни благодарение на флексибилниот материјал, кој е исто така многу отпорен на механичко оштетување.
  Димензии: 366х91цм
  Тежина: 16кг
   
  Столици за во двор
  Димензии: 80х60х40cm
   
  Маса за во двор
  Површина на маса: 80х80cm
   
   
   
 • Скара 40х60cm + прибор + 4 столици + маса
  Код за нарачка: скара 6 + RG Red - 22507 + RG Red - 20449 x2 + RG Red - 20449 x2 + Кригла Nikol 360ml 1/6 - 10635 set + 7698 - штипка + 2859 - шпатула + 14900 ражен
   
  Скара
  - Димензии: 40х60цм
  - Висина: 58цм
  - Материјал: Метал и дрво
   
  Маса
  Површина на маса: 80х80cm
   
  Столови
  Димензии: 80х60х40cm
   
  Сет кригли
  Сет од 6 кригли
  Капацитет: 360ml
   
  Штипка за месо
  Должина: 20cm
  Ширина: 4,8cm
   
  Стапчиња за ражен
  Количина во пакување: 100 парчиња
  Должина: 20cm
   
  Шпатула за месо
 • Скара 100x30x80cm + прибор
  Код за нарачка: скара 7 + Кригла Don 1l 1/6 - 6551 set + 14900 ражен + 7698 - штипка + 2859 - шпатула
   
  Скара
  - Димензии на ложиште: 30х50цм
  - Димензии на целосна конструкција: 100х30х80цм
  - Материјал: Метал и дрво
   
  Сет кригли
  Сет од 6 кригли
  Капацитет: 1l
   
  Стапчиња за ражен
  Количина во пакување: 100 парчиња
  Должина: 20cm
   
  Штипка за месо
  Должина: 20cm
  Ширина: 4,8cm
   
  Шпатула за месо
 • Скара 30x50cm + прибор + 4 столици + маса
  Код за нарачка: скара 2 + RG Red - 22507 + RG Red - 20449 x2 + RG Red - 20449 x2 + Кригла Nikol 360ml 1/6 - 10635 set + 7698 - штипка + 2859 - шпатула + 14900 ражен
   
  Скара
  - Димензии: 30х50цм
  - Материјал: Метал
   
  Маса
  Површина на маса: 80х80cm
   
  Столови
  Димензии: 80х60х40cm
   
  Сет кригли
  Сет од 6 кригли
  Капацитет: 360ml
   
  Штипка за месо
  Должина: 20cm
  Ширина: 4,8cm
   
  Стапчиња за ражен
  Количина во пакување: 100 парчиња
  Должина: 20cm
   
  Шпатула за месо
 • Скара на ќумур + Сет 6 чаши за пиво EXECUTIVE-390
  Код за нарачка: скара 3 + EXECUTIVE-390 2530
   
  Скара на ќумур 3
   
  - Димензии: 25х40цм
  - Материјал: Метал
   
  Сет 6 чаши за пиво EXECUTIVE-390
   
  Капацитет: 390ml
  Димензии: 6.4x18.6cm (ØxH)

  Погодни за Пилснер и Лагер видови пиво.
   
 • Базен 366Х91цм + Скара + 6 столици + Маса за во двор RG Ratan Brown L
  Код за нарачка: b-2101 базен + скара 5 + RG Ratan Brown C - 22502 x6 + RG Ratan Brown L - 22506
   
  Базен SWING b-2101
  Уживајте во летото со базените на Swing кои се лесни за монтирање, без никакви алатки.
  Се што ти треба е:
  1. Да го раширите базенот на рамна површина
  2. Да го надувате прстенот
  3. Да го наполните базенот со вода - флексибилните ѕидови ќе се подигнат сами
  Дали треба да го преместите базенот на друго место, на пример за еден викенд? Ова не е проблем со базените за SWING. Можете лесно да ги испразните  во секое време со помош на вградениот вентил за одвод. Покрај тоа, базените за SWING се апсолутно безбедни благодарение на флексибилниот материјал, кој е исто така многу отпорен на механичко оштетување.
  Димензии: 366х91цм
  Тежина: 16кг
   
  Скара на ќумур 5
  - Димензии: 30х50цм
  - Висина: 52цм
  - Материјал: Метал и дрво
   
  Столици RG Ratan Brown C
  Димензии: 87х57х47cm
  Изработена од висококвалитетна поливинилна легура со дезен на ратан
   
  Маса RG Ratan Brown L
  Површина на маса: 80х140cm
  Изработена од висококвалитетна поливинилна легура со дезен на ратан