• Tesla аспиратор DT600SX + индукциска плоча HI3200SB + вградна рерна BO600MB
  Код за нарачка: Tesla BO600MB + Tesla HI3200SB + Tesla DT600SX
   
  Уредите имаат 5 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА
   
  Телескопски аспиратор Tesla DT600SX
   
  3 брзини
  54 dB
  Капацитет на вшмукување 280 m3/h
  Ширина (cm) 60
  Боја Инокс
  Број на мотори 1
  Осветлување 1 x 5 W
  Ниво на бучава (dB) 65
  2 алуминиумски филтри
  Боја од нерѓосувачки челик
  Димензии 60x32-50x21,3cm
   
  Вградна индукциска плоча Tesla HI3200SB
   
  Грејни зони 2
  Ширина (mm) 300
  Управување Сензор
  Ниво на сила 9
  Вкупна сила 3250 W
  Тајмер 99
  Безбедност Автоматско исклучување; Показател за преостаната топлина; Child Lock-Заштита за деца
  Боја Црно стакло
  Димензии 300 x 520 x 60
   
  Вградна рерна Tesla BO600MB
   
  Капацитет 65 l
  Боја Црна
  Енергетска класа A
  Тип Вентилаторски
  Управување Механичко со тајмер
  Број на функции 8
  Опрема 1 решетка, 1 плех
  Вкупна сила 2100 W
  Останато Систем за ладење на рерната; Автоматско исклучување; Водичи за помош; 5 позиции за решетки / плехови
  Потрошувачка на ел. Еенргија по циклус – статичка/со вентилатор 0,99 kW / 0,87 kW
 • Даска за пеглање ST SUPERIOR BOARD PUNTO + пегла на пареа MAX АТ 4273

  Код за нарачка: ST SUPERIOR BOARD PUNTO-72344 + MAX АТ 4273

  ST SUPERIOR BOARD PUNTO
  Superior Technology
   Даска за пеглање
   моноблок
   Со класични ногарки 112x34 цм површина  И прилагодлива висина од 70 до 90цм во 7 степени
   
  MAX АТ 4273
  Моќност: 2000w
  Керамичка навлака на плочата
  Систем против создавање на каменец
  Систем против капење
  Самочистење
  Вертикално испуштање на пареа
  Пеглање со или без пареа
  Гаранција: 1 година
 • Пегла за алишта SENCOR SSI 2027BL + Даска за пеглање ST DP-001

  Код за нарачка: SSI 2027BL + ST DP-001-72863

  Пегла за алишта SENCOR SSI 2027BL
  1600W Моќност
  Површина за пеглање од не'рѓосувачки челик
  3 начина на проток на пареа
  Променлива контрола на температурата
  Опремена со функција на пареа
  Опција за самочистење
  Транспарентен резервоар за вода 200ml
  Индикаторско светло
  Работи на напон од: 230 V, 50 Hz,
  Димензии (Ш x В x Д): 260x125x99mm
  Тежина: 0,65kg
  2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА
   
  Даска за пеглање ST DP-001
  Даска за пеглање
   Памучно платно
   дрвена подлога
   метални ногарки
   Површина за пеглање 1140 х 320мм
   3 нивоа на висина
  1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА