• Магични 3Д пенкала

  Магичните пенкала за обликување му дозволуваат на Вашето дете да ја развива својата креативност, дизајн, планирање, градење  и разбирање на просторот. Тоа им помага на децата да ја го подобрат просторното размислување, креативноста и уметничките вештини. Исто така помага за подобрување на фината моториката, како и нивото на концентрација и релацијата око- рака.

  Овие магични 3Д пенкала ќе Ви овозможат да дизајнирате креативни рамки и 3Д модели какви ќе посакате.

  Без никакви тешкотии ќе можете да го обликувате ликот од Вашиот омилен цртан филм, да направите креативен натпис и сл.

  Се што треба да направите е да го приклучите пенкалото за напојувањето, вметнете го PLA филаментот во отворот на пенкалото откако ќе се загрее, претиснете го копчето за вчитување и обликувањето на 3Д фигури може да почне.

  Оваа магична алатка е одлично решение за ослободување од стресот и како алтернатива на боенките за внимателност со што ќе го пополни Вашето слободно време со нешто што комплетно ќе ве опушти и релаксира.

  Може да го користат и возрасни и деца, а исто така времето поминато заедно со Вашето дете ќе Ви ја подобри комуникацијата и врската што ја имате еден со друг.

  Магичното 3Д пенкало нуди повеќе опции како опција за брзина, опција за прилагодување на температурата,  опција за режим на пенкалото и сл.

 • Паметна масичка за пишување- Dream table

  Новата паметна масичка за пишување и цртање е идеалната играчка што му е потребна на Вашето дете за да се внесе во сопствениот свет и да ја развива неговата имагинација и моторика.
  Оваа супер забавна, мултифункционална масичка нуди најразновидни опции и игри за Вашето најмило. Детето ќе биде фокусирано и заинтересирано со часови, правејќи најразновидни работи и играјќи различни игри затоа што оваа масичка нуди безброј различни активности.
  На играта и смеата ќе им нема крај, бидејќи со помош на оваа масичка тие не само што ќе си играат, во исто време ќе ги развиваат своите вештини и способности за цртање, пишување, броење, зборување и сл.
  Покрај сите тие придобивки, паметната масичка е идеална за поттикнување на мисловен процес и концентрација, просторно ориентирање и организирање, изучување на боите и буквите преку пишување на паметната табла во 3Д која дава дополнителна возбуда и среќа кај нив.
  Масичката е изработена од високо квалитетна ABS пластика според европски сетификати, наменета за европски стандарди и пазари.
  Дизајнот е уникатен и специфичен, со заоблени агли за комплетна заштита на Вашето дете од удар.

  • Исто така уникатното 3Д пенкало за пишување ќе Ви го олесни секојдневието и ќе немате потреба да се грижите за дамките и уништената облека на Вашето дете после секое цртање и пишување.
  • Ќе можете со леснотија да цртате од ново и од ново затоа што масичката работи на принцип пиши-бриши, па така ќе можете да избришете и одново да цртате со часови.
  • Магичната масичка покрај цртањето и пишувањето исто така нуди многу светлечки и звучни ефекти како свирење клавир со дури 8 тонови, тапани, двојазичност за изучување на дури два јазика на Вашето дете преку песни и сл.
  • Масичката не е воопшто тешка, ќе можете да ја пренесувате каде и да посакате. Одлична е за да ја понесете со себе додека патувате во кола, авион, додека сте на пикник и сл. Детето ќе виде целосно фокусирано и заинтересирано а Вие одморени и изрелаксирани.
  • Можете да го приспособувате нивото на висина според Вашето дете во 3 најразлични начини како исправено, наклонето и рамно.
  Димензии на смарт масичката: 40 x 33 x 20 cm.

 • 3D Магична табла за цртање Magic Pad

  Внесете магија во играта на Вашите деца!!
  Ви ја претставуваме новата магична табла за цртање што ќе внесе дополнителна магија во универзумот на Вашите деца, додека учат нови поими, пишуваат, цртаат или пак истражуваат.
  Внесете креативност во нивната игра, a воедно и подобрете ги нивните вештини за цртање и пишување преку уникатната и забавна магична табла за цртање.
  Со помош на оваа супер забавна табла ќе им овозможите на Вашите деца да се развиваат, да истражуваат и да учат нови работи а воедно тоа да го прават на еден сосема нов и необичен начин.
  Ќе немате потреба да купувате еден куп листови и блокови  за цртање, затоа што оваа табла ќе можете да ја користите одново и одново без потреба на дополнителни материјали и трошоци.
  Таблата е изработена од специфичен материјал што ќе можете да го користите милион пати. Ќе можете да пишувате и потоа да ја избришете со материјалот кој го добивате во самиот пакет, и таа ќе биде повторно спремна за употреба.
  Исто така таблата ја добивате со неколку додатоци што ќе овозможат загарантирана забава и насмевка на лицата на Вашите најмили.
  Дизајнирана е да се вклопи во Вашата чанта или куфер, па така ќе можете да ја носите секаде со Вас, а на Вашето дете да биде му биде забавно додека се вози во автомобил, додека ручате во некој ресторан или пак додека чекате во колона во супермаркет.
  Не чекајте, нарачајте ја оваа магична табла и нека магијата почне да се случува и во Вашиот дом гледајќи ги Вашите деца  задоволни и среќни. Зарем има нешто поубаво од тоа?
  3Д таблата работи на 4 ААА батерии кои не вклучени во пакувањето.
  Сетот се состои од:
  6 х Неонски фломастери
  6 х слики
  1 х табла
  1 х држач со ЛЕД ламба
  1 х крпа

 • Голем штафелај 172cm

  Код: Штафелај ИНТ-671 172cm

  Висококвалитетен дрвен штафелај со поддесива висина.
  Максимална висина: 172cm

 • Штафелај за на маса 70cm

  Код: Штафелај ИНТ-702 70cm

  Висококвалитетен дрвен штафелај за на маса со поддесив агол.
  Максимална висина: 70cm