• Ракче за правење балони од сапуница- Bath Crab

  Направете го времето за капење на Вашите деца, незаборавно и забавно со помош на новото ракче за правење балони кое ќе се погрижи за забавата во бањата.

  Ништо не може да биде позабавно и поинтересно, од капење со многу балончиња во воздухот и забавни мелодии.

  Од сега со помош на оваа кул ракче ќе можете да го избањате Вашето дете без притоа да имате тешкотии и проблеми, затоа што тоа ќе ужива максимално а Вие ќе ја завршите обврската за многу кратко време.

  Оваа супер забавно ракче не е само машинка за правење на балончиња во воздухот, туку исто така и супер смешна и забавна играчка во која детето ќе ужива максимално.

  Дизајнирана е од специјална, нетоксична ABS пластика, што овозможува квалитет и безбедност за користење кај најмалите.

  • Наполнете го садот со омилениот гел за туширање и додадете вода. Потоа вклучете го ракчето за правење балони и забавата може да почне!!
  • За моментот да биде уште позабавен и поубав, имате опција да изберете една од 12 мелодии што ги поседува сапуницата и да уживате додека Вашето малечко се забавува.
  • Супер забавната сапуница се прикачува на рамна површина во Вашата бања со помош на трите силни вшмукувачки стикери.
  • Оваа супер кул играчка е Вашата добитна карта дека детето никогаш повеќе нема да се противи кога е на ред капењето.

  И како за крај Ве молиме не ја потопувајте сапуницата во вода, таа не е воопшто добар пливач !!

 • Супер забавна сапуница- Crab bubbles

  Направете го времето за капење на Вашите деца, незаборавно и забавно со помош на новата иновативна супер забавна сапуница која ќе се погрижи за забавата во бањата.

  Ништо не може да биде позабавно и поинтересно, од капење со многу меурчиња и забавни мелодии.

  Од сега со помош на оваа кул сапуница ќе можете да го избањате Вашето дете без притоа да имате тешкотии и проблеми, затоа што тоа ќе ужива максимално а Вие ќе ја завршите обврската за многу кратко време.

  Оваа супер забавна сапуница не е само машинка за правење на меурчиња, туку исто така и супер смешна и забавна играчка во која детето ќе ужива максимално.

  Дизајнирана е од специјална, нетоксична ABS пластика, што овозможува квалитет и безбедност за користење кај најмалите.

  • Наполнете го садот со омилениот гел за туширање и додадете вода. Потоа вклучете ја забавната сапуница и забавата може да почне!!
  • За моментот да биде уште позабавен и поубав, имате опција да изберете една од 12 мелодии што ги поседува сапуницата и да уживате додека Вашето малечко се забавува.
  • Супер забавната сапуница се прикачува на рамна површина во Вашата бања со помош на трите силни вшмукувачки стикери.
  • Оваа супер кул играчка е Вашата добитна карта дека детето никогаш повеќе нема да се противи кога е на ред капењето.

  И како за крај Ве молиме не ја потопувајте сапуницата во вода, таа не е воопшто добар пливач !!

 • Адаптер за бања (6м+)

  Адаптер за бања - 7152
  Месеци: 6+
  Димензии: 16,5x37,5x30,5 • Адаптер за бања со нелизгачка подлога (6м+)

  Адаптер за бања со нелизгачка подлога - 7052
  Месеци: 6+
  Димензија на седиштето: 16,5х37,5х30,5

  Вашето дете ќе игра безбедно во бања со апсолутна нелизгачка подлога и стабилен стол.


 • Едукативен нокшир (18м+)

  Едукативен нокшир - 7051
  Месеци: 18+
  Димензија: 38х39х28цм

  Можете да направите обука за тоалет на вашето дете полесно и позабавно благодарени на едукативниот нокшир.
  Бидејќи изгледа како вистински тоалет ќе привлече поголемо внимание на вашето дете и ќе го поттикне учењето.
  Има звучни ефекти на измивање и од страна има рачка за ставање на бебешка тоалетна хартија.
  Капакот може лесно да се острани и исчисти.