• РАЧНА ПРАВОСМУКАЛКА СТИК MAX SVC 1060 B

  Код за нарачка: РАЧНА ПРАВОСМУКАЛКА СТИК MAX SVC 1060 B - 801930

  Правосмукалка 2 во 1
  Mоќност: 600W/Бучава: 80db
  Капацитет на садот: 0,8l
  Циклонски систем
  Двоен систем за филтрирање
  Хепа филтер што може да се пере
  Должина на кабел: 5 m

 • Плакар со лизгачки врати Opal white wood

  Код: Opal - 249-000019

  Двокрилниот плакар со лизгачки врати Opal е одличен избор за складирање на вашата облека. Со лизгачки врати за заштеда на повеќе простор и различни начини на складирање е одличен избор за организација на вашиот простор.

   

  Спецификации:

  Изработен од висококвалитетна иверка обложена со меламин, отпорна на стрес и абење.

  Боја: White Wood.

  Со две лизгачки врати.

  Шина за закачалки, три полици како и три фиоки.

   

  Димензии на производот:

  Должина: 152,5 см.

  Ширина: 56,5 см.
  Висина: 185 см.


  Забелешки:

  Производот се испорачува несклопен, во фабричко пакување и со детално упатство за склопување.

  Нијансата на бојата на производот може малку да се разликува од онаа прикажана на фотографиите.


  Димензии на пакување: 188x61x12cm 180x80x8cm

 • Плакар со лизгачки врати Opal wenge EO

  Код: Opal - 249-000021

  Двокрилниот плакар со лизгачки врати Opal е одличен избор за складирање на вашата облека. Со лизгачки врати за заштеда на повеќе простор и различни начини на складирање е одличен избор за организација на вашиот простор.

   

  Спецификации:

  Изработен од висококвалитетна иверка обложена со меламин, отпорна на стрес и абење.

  Боја: Wenge EO.

  Со две лизгачки врати.

  Шина за закачалки, три полици како и три фиоки.

   

  Димензии на производот:

  Должина: 152,5 см.

  Ширина: 56,5 см.
  Висина: 185 см.


  Забелешки:

  Производот се испорачува несклопен, во фабричко пакување и со детално упатство за склопување.

  Нијансата на бојата на производот може малку да се разликува од онаа прикажана на фотографиите.


  Димензии на пакување: 188x61x12cm 180x80x8cm

 • Плакар со лизгачки врати Opal natural MO

  Код: Opal - 249-000020

  Двокрилниот плакар со лизгачки врати Opal е одличен избор за складирање на вашата облека. Со лизгачки врати за заштеда на повеќе простор и различни начини на складирање е одличен избор за организација на вашиот простор.

   

  Спецификации:

  Изработен од висококвалитетна иверка обложена со меламин, отпорна на стрес и абење.

  Боја: Natural MO.

  Со две лизгачки врати.

  Шина за закачалки, три полици како и три фиоки.

   

  Димензии на производот:

  Должина: 152,5 см.

  Ширина: 56,5 см.
  Висина: 185 см.


  Забелешки:

  Производот се испорачува несклопен, во фабричко пакување и со детално упатство за склопување.

  Нијансата на бојата на производот може малку да се разликува од онаа прикажана на фотографиите.


  Димензии на пакување: 188x61x12cm 180x80x8cm

 • Плакар со лизгачки врати Onyx white wood

  Код: Onyx - 249-000022

  Лизгачкиот плакар со две врати Onyx е одличен избор за уредување на Вашиот дом со стил и функционалност. Со лизгачки врати за заштеда на повеќе простор и различни начини на складирање.

  Изберете го овој плакар и уживајте во удобноста и функционалноста што ги нуди и добијте пријатна атмосфера во Вашиот дом.

   

  Спецификации:

  Изработен од висококвалитетна иверка обложена со меламин, отпорна на стрес и абење.

  Боја: White wood.

  2 лизгачки врати.

  Со шина за закачалки, полици и фиоки.

   

  Димензии на производот:

  Должина: 121 см.

  Ширина: 56,5 см.

  Висина: 180,5 см.

   

  Забелешки:

  Производот се испорачува несклопен, во фабричко пакување и со детално упатство за склопување.

  Нијансата на бојата на производот може малку да се разликува од онаа прикажана на фотографиите.

   

  Димензии на пакување: 188x61x10cm 180x64x10cm

 • Плакар со лизгачки врати Onyx wenge

  Код: Onyx - 249-000024

  Лизгачкиот плакар со две врати Onyx е одличен избор за уредување на Вашиот дом со стил и функционалност. Со лизгачки врати за заштеда на повеќе простор и различни начини на складирање.

  Изберете го овој плакар и уживајте во удобноста и функционалноста што ги нуди и добијте пријатна атмосфера во Вашиот дом.

   

  Спецификации:

  Изработен од висококвалитетна иверка обложена со меламин, отпорна на стрес и абење.

  Боја: Wenge.

  2 лизгачки врати.

  Со шина за закачалки, полици и фиоки.

   

  Димензии на производот:

  Должина: 121 см.

  Ширина: 56,5 см.

  Висина: 180,5 см.

   

  Забелешки:

  Производот се испорачува несклопен, во фабричко пакување и со детално упатство за склопување.

  Нијансата на бојата на производот може малку да се разликува од онаа прикажана на фотографиите.

   

  Димензии на пакување: 188x61x10cm 180x64x10cm

 • Плакар со лизгачки врати Onyx natural MO

  Код: Onyx - 249-000023

  Лизгачкиот плакар со две врати Onyx е одличен избор за уредување на Вашиот дом со стил и функционалност. Со лизгачки врати за заштеда на повеќе простор и различни начини на складирање.

  Изберете го овој плакар и уживајте во удобноста и функционалноста што ги нуди и добијте пријатна атмосфера во Вашиот дом.

   

  Спецификации:

  Изработен од висококвалитетна иверка обложена со меламин, отпорна на стрес и абење.

  Боја: Natural MO.

  2 лизгачки врати.

  Со шина за закачалки, полици и фиоки.

   

  Димензии на производот:

  Должина: 121 см.

  Ширина: 56,5 см.

  Висина: 180,5 см.

   

  Забелешки:

  Производот се испорачува несклопен, во фабричко пакување и со детално упатство за склопување.

  Нијансата на бојата на производот може малку да се разликува од онаа прикажана на фотографиите.

   

  Димензии на пакување: 188x61x10cm 180x64x10cm

 • Гардеробер Titan walnut

  Код: Titan - 123-000180

  Спецификации:

  Материјал: висококвалитетна фурнирана иверица.

  2 врати со шина за закачување облека.

  Голема врата со 4 полици.

  2 фиоки.

  Огледало на едната вратата.

  Боја: орев.

   

  Димензии:

  Должина: 120 см

  Длабочина: 57 см

  Висина: 183 см

   

  Забелешки:

  Производот се испорачува несклопен, во фабричко пакување и со детално упатство за склопување.

  Нијансата на бојата на производот може малку да се разликува од онаа прикажана на фотографиите.


  Димензии на пакување: 187x56x12cm 125x61x10cm

 • Гардеробер Titan castillo-toro

  Код: Titan - 123-000022

  Спецификации:

  Материјал: висококвалитетна фурнирана иверица.

  2 врати со шина за закачување облека.

  Голема врата со 4 полици.

  2 фиоки.

  Огледало на едната вратата.

  Боја: Castillo-toro.

   

  Димензии:

  Должина: 120 см

  Длабочина: 57 см

  Висина: 183 см

   

  Забелешки:

  Производот се испорачува несклопен, во фабричко пакување и со детално упатство за склопување.

  Нијансата на бојата на производот може малку да се разликува од онаа прикажана на фотографиите.


  Димензии на пакување: 187x56x12cm 125x61x10cm

 • Гардеробер Titan antique anthracite

  Код: Titan - 123-000188

  Спецификации:

  Материјал: висококвалитетна фурнирана иверица.

  2 врати со шина за закачување облека.

  Голема врата со 4 полици.

  2 фиоки.

  Огледало на едната вратата.

  Боја: антички антрацит.

   

  Димензии:

  Должина: 120 см

  Длабочина: 57 см

  Висина: 183 см

   

  Забелешки:

  Производот се испорачува несклопен, во фабричко пакување и со детално упатство за склопување.

  Нијансата на бојата на производот може малку да се разликува од онаа прикажана на фотографиите.


  Димензии на пакување: 187x56x12cm 125x61x10cm

 • Гардеробер Helios white

  Код: Helios -  249-000046

  Helios е плакар изработен од иверица со врвен квалитет. Дизајнот е во минималистички стил кој освен врвната естетика, нуди огромен капацитет за складирање.

   

  Технички карактеристики на гардероберот:

  Рамка изработена од висококвалитетна иверица, отпорна на стрес и абење.

  Боја: White.

  Со големи три врати, три помали и две фиоки.

  Двојната внатрешност има две шини за закачалки.

   

  Димензии на гардероберот: 90x42x180 cm.

  Димензии на над-плакарот: 90x42x60 cm.

   

  Забелешки:

   

  Производот се испорачува несклопен, во фабричко пакување и со детално упатство за склопување.

  Нијансата на бојата на производот може малку да се разликува од онаа прикажана на фотографиите.

   

  Димензии на пакување: 175x35x8cm 183x47x8cm 94x45x12cm

 • Гардеробер Helios wenge

  Код: Helios - 249-000047

  Helios е плакар изработен од иверица со врвен квалитет. Дизајнот е во минималистички стил кој освен врвната естетика, нуди огромен капацитет за складирање.

   

  Технички карактеристики на гардероберот:

  Рамка изработена од висококвалитетна иверица, отпорна на стрес и абење.

  Боја: Wenge.

  Со големи три врати, три помали и две фиоки.

  Двојната внатрешност има две шини за закачалки.

   

  Димензии на гардероберот: 90x42x180 cm.

  Димензии на над-плакарот: 90x42x60 cm.

   

  Забелешки:

   

  Производот се испорачува несклопен, во фабричко пакување и со детално упатство за склопување.

  Нијансата на бојата на производот може малку да се разликува од онаа прикажана на фотографиите.

   

  Димензии на пакување: 175x35x8cm 183x47x8cm 94x45x12cm

 • Гардеробер Helios natural MO

  Код: Helios - 249-000048

  Helios е плакар изработен од иверица со врвен квалитет. Дизајнот е во минималистички стил кој освен врвната естетика, нуди огромен капацитет за складирање.

   

  Технички карактеристики на гардероберот:

  Рамка изработена од висококвалитетна иверица, отпорна на стрес и абење.

  Боја: Natural PO.

  Со големи три врати, три помали и две фиоки.

  Двојната внатрешност има две шини за закачалки.

   

  Димензии на гардероберот: 90x42x180 cm.

  Димензии на над-плакарот: 90x42x60 cm.

   

  Забелешки:

   

  Производот се испорачува несклопен, во фабричко пакување и со детално упатство за склопување.

  Нијансата на бојата на производот може малку да се разликува од онаа прикажана на фотографиите.

   

  Димензии на пакување: 175x35x8cm 183x47x8cm 94x45x12cm

 • Гардеробер Aurelian white

  Код: Aurelian - 249-000044

  Функционален и стилски избор за складирање и организирање на вашата облека е гардероберот Aurelian.

  Има шина за облека, која ви овозможува да ја организирате и закачите облеката, а вклучува и две фиоки кои обезбедуваат дополнителен простор за складирање.
  Исто така содржи и над-плакар со две врати.

  Неговата природна боја на дрво дава чувство на свежина во просторот.

   

  Спецификации:

  Рамка изработена од висококвалитетна иверица отпорна на абење.

  Боја: Бела.

   

  Димензии на гардероберот:

  Должина: 79 см.

  Длабочина: 42 см.

  Висина: 180 см.


  Димензии на над-плакарот:

  Должина: 79 см.

  Длабочина: 42 см.

  Висина: 60 см.

   

  Забелешки:

  Производот се испорачува несклопен, во фабричко пакување и со детално упатство за склопување.
  Нијансата на бојата на производот може малку да се разликува од онаа прикажана на фотографиите.


  Димензии на пакување: 182x46x11cm 82x44x10cm

 • Гардеробер Aurelian wenge

  Код: Aurelian - 249-000043

  Функционален и стилски избор за складирање и организирање на вашата облека е гардероберот Aurelian.

  Има шина за облека, која ви овозможува да ја организирате и закачите облеката, а вклучува и две фиоки кои обезбедуваат дополнителен простор за складирање.
  Исто така содржи и над-плакар со две врати.

  Неговата природна боја на дрво дава чувство на свежина во просторот.

   

  Спецификации:

  Рамка изработена од висококвалитетна иверица отпорна на абење.

  Боја: Wenge.

   

  Димензии на гардероберот:

  Должина: 79 см.

  Длабочина: 42 см.

  Висина: 180 см.


  Димензии на над-плакарот:

  Должина: 79 см.

  Длабочина: 42 см.

  Висина: 60 см.

   

  Забелешки:

  Производот се испорачува несклопен, во фабричко пакување и со детално упатство за склопување.
  Нијансата на бојата на производот може малку да се разликува од онаа прикажана на фотографиите.


  Димензии на пакување: 182x46x11cm 82x44x10cm

 • Гардеробер Aurelian natural MO

  Код: Aurelian - 249-000045

  Функционален и стилски избор за складирање и организирање на вашата облека е гардероберот Aurelian.

  Има шина за облека, која ви овозможува да ја организирате и закачите облеката, а вклучува и две фиоки кои обезбедуваат дополнителен простор за складирање.
  Исто така содржи и над-плакар со две врати.

  Неговата природна боја на дрво дава чувство на свежина во просторот.

   

  Спецификации:

  Рамка изработена од висококвалитетна иверица отпорна на абење.

  Боја: Natural MO.

   

  Димензии на гардероберот:

  Должина: 79 см.

  Длабочина: 42 см.

  Висина: 180 см.


  Димензии на над-плакарот:

  Должина: 79 см.

  Длабочина: 42 см.

  Висина: 60 см.

   

  Забелешки:

  Производот се испорачува несклопен, во фабричко пакување и со детално упатство за склопување.
  Нијансата на бојата на производот може малку да се разликува од онаа прикажана на фотографиите.


  Димензии на пакување: 182x46x11cm 82x44x10cm

 • Гардеробер Nobilis antique anthracite

  Код: Nobilis - 123-000187

  Вашата спална соба нека биде организирана! Овој гардеробер е идеален избор за оние кои сакаат нивниот простор да остане практичен, а да не загуби ни малку од елеганцијата!

   

  Спецификации:

  Материјал: Рамка од висококвалитетна фурнирана иверица.

  2 врати со шарки

  Гардероберот вклучува: 2 фиоки

  Шипка за закачување облека

  Боја: Антички антрацит.

   

  Димензии:

  Должина: 81 см

  Длабочина: 57 см

  Висина: 183

   

  Забелешки:

  Производот се испорачува несклопен, во фабричко пакување и со детално упатство за склопување.

  Нијансата на бојата на производот може малку да се разликува од онаа прикажана на фотографиите. 

  Димензии на пакувања: 184x52x7cm 83x58x8cm

 • Гардеробер Imperium white

  Код: Imperium - 249-000028

  Функционален и стилски избор за складирање и организирање на вашата облека е гардероберот Imperium. Има шина за закачување алишта, која ви овозможува да ја организирате и закачите облеката, а во исто време вклучува две фиоки кои обезбедуваат дополнителен простор за складирање. Неговата природна боја е класична и разноврсна во различни стилови на декорација.

   

  Спецификации:

  Рамка изработена од висококвалитетна иверица, отпорна на абење.

  Боја: Бела.

   

  Димензии на производот:

  Должина: 90 см.

  Длабочина: 42 см.

  Висина: 180 см.

   

  Забелешки:

  Производот се испорачува несклопен, во фабричко пакување и со детално упатство за склопување.

  Нијансата на бојата на производот може малку да се разликува од онаа прикажана на фотографиите.


  Димензии на пакувања: 175x35x8cm 183x47x8cm

 • Гардеробер Imperium wenge EO

  Код: Imperium - 249-000030

  Функционален и стилски избор за складирање и организирање на вашата облека е гардероберот Imperium. Има шина за закачување алишта, која ви овозможува да ја организирате и закачите облеката, а во исто време вклучува две фиоки кои обезбедуваат дополнителен простор за складирање. Неговата природна боја е класична и разноврсна во различни стилови на декорација.

   

  Спецификации:

  Рамка изработена од висококвалитетна иверица, отпорна на абење.

  Боја: Wenge EO.

   

  Димензии на производот:

  Должина: 90 см.

  Длабочина: 42 см.

  Висина: 180 см.

   

  Забелешки:

  Производот се испорачува несклопен, во фабричко пакување и со детално упатство за склопување.

  Нијансата на бојата на производот може малку да се разликува од онаа прикажана на фотографиите. 

  Димензии на пакувања: 175x35x8cm 183x47x8cm

 • Гардеробер Imperium natural MO

  Код: Imperium - 249-000029

  Функционален и стилски избор за складирање и организирање на вашата облека е гардероберот Imperium. Има шина за закачување алишта, која ви овозможува да ја организирате и закачите облеката, а во исто време вклучува две фиоки кои обезбедуваат дополнителен простор за складирање. Неговата природна боја е класична и разноврсна во различни стилови на декорација.

   

  Спецификации:

  Рамка изработена од висококвалитетна иверица, отпорна на абење.

  Боја: Natural MO.

   

  Димензии на производот:

  Должина: 90 см.

  Длабочина: 42 см.

  Висина: 180 см.

   

  Забелешки:

  Производот се испорачува несклопен, во фабричко пакување и со детално упатство за склопување.

  Нијансата на бојата на производот може малку да се разликува од онаа прикажана на фотографиите. 

  Димензии на пакувања: 175x35x8cm 183x47x8cm