• Подлога со кулер за лаптоп до 17.3 White Shark Ice Warrior + Bluetooth звучник BSRMB Click BS-R-M
  Код за нарачка: Notebook Stand White Shark Ice Warrior 599867298 + BSRMB Click BS-R-M
   
  Подлога со кулер за лаптоп до 17.3 White Shark Ice Warrior
  Компатибилност: за сите лаптопи со екрани од 17,3“
  Вградени вентилтори: 4 вградени вентилатори (големи од 125 mm, мали од 70 mm) со сини LED светла.
  Ергономска основа: 5 прилагодливи поставки за висина кои овозможуваат комфорт при работа на компјутерот.
  Вклучи и користи: Не е потребно надворешно напојување или инсталација на софтвер.
  Ниво на бучава: 21 dBA
  Проток на воздух: 21 CFM
  Брзина на вентилатори: 1500 RPM ±10%
  Димензии на вентилатори (mm): 2 x 125 x 125 x 15, 2x 70 x 70 x 15
  USB приклучоци: 2
  Тежина: 0,867 kg
  Интерфејс: USB 2.0
  Димензии (mm): 390 x 280 x 28
  Материјал: ABS + PC пластика со метална мрежа
   
  Bluetooth звучник BSRMB Click BS-R-M
  Bluetooth звучник BSRMB Click BS-R-M
  Гаранција: 12 месеци
  Моќност: 3 W
  Конекција: Bluetooth V2.1
  Вграден микрофон со опција за handsfree
  Траење на батеријата до 8 часа
  Држач за телефон
  Одличен звук
  Боја: Црна
   
 • Подлога со кулер за лаптоп GENESIS OXID 250в
  Laptop cooling pad GENESIS OXID 250 
  MAXIMUM EFFICIENCY IN GAMING STYLE
   
  Genesis Oxid 250 is a cooling pad dedicated for laptops up to 17,3” designed to ensure your notebook remains cool during long gaming sessions. With its unique gaming style Genesis Oxid 250 will enhance your workspace and take your performance up to the highest level.
   
  4 POWERFUL 140mm FANS
  4 HEIGHT ADJUSTMENTS 
  BUILT-IN USB HUB
   
  Features
   High performance cooling pad for laptops up to 17.3” 
   Four red efficient and quite illuminated fans with adjustable speed
   Four level angle adjustment
   Integrated USB hub with 2 USB ports
   Unique gaming design 
   
  1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА
 • Подлога со кулер за лаптоп до 17.3 White Shark Ice Warrior
  Компатибилност: за сите лаптопи со екрани од 17,3“
  Вградени вентилтори: 4 вградени вентилатори (големи од 125 mm, мали од 70 mm) со сини LED светла.
  Ергономска основа: 5 прилагодливи поставки за висина кои овозможуваат комфорт при работа на компјутерот.
  Вклучи и користи: Не е потребно надворешно напојување или инсталација на софтвер.
  Ниво на бучава: 21 dBA
  Проток на воздух: 21 CFM
  Брзина на вентилатори: 1500 RPM ±10%
  Димензии на вентилатори (mm): 2 x 125 x 125 x 15, 2x 70 x 70 x 15
  USB приклучоци: 2
  Тежина: 0,867 kg
  Интерфејс: USB 2.0
  Димензии (mm): 390 x 280 x 28
  Материјал: ABS + PC пластика со метална мрежа
 • Лаптоп Lenovo 3 15IIL TOUCHSCREEN ( PLATINUM GREY )
  Lenovo 3 15IIL TOUCHSCREEN ( PLATINUM GREY ) - Intel Core™ i5-1035G1 (6M Cache
   up to 3.6 GHz)
   Intel® HD Graphics 620
   12GB DDR4 2400 MHz
   256GB SSD
   DVD-RW
   HD Web Camera (720p)
   WiFi 2 x 2 a/c
   Bluetooth® 4.1
   Ports: 2 x USB 3.0
   1 x USB 2.0
   1 x HDMI
   4-in-1 Card Reader
   Audio Combo Jack
   Weight: 2.3 kg
   Battery: 52.5 WHr
   15.6" (133x768) HD Touchscreen
   Windows 10 Home
   
  2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА
 • Лаптоп Lenovo 3 15IIL
  Lenovo 3 15IIL /Windows 10 ( PLATINUM GREY )
  - Intel® Core™ i3-1005G1 (4M Cache
   up to 3.4 GHz)
   Intel® HD Graphics 630
   8GB DDR4 2400 MHz
   256GB SSD
   N/A
   HD Web Camera (720p)
   WiFi 2 x 2 a/c
   Bluetooth® 4.1
   Ports: 1 x USB 3.0
   1 x USB 2.0
   1 x HDMI
   4-in-1 Card Reader
   Audio Combo Jack
   Weight: 2.3 kg
   15.6" (1920x1080)
   Windows 10 Home
   
  2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА
 • Лаптоп HP 15-DY1091WM ( Silver )
  HP 15-DY1091WM ( Silver )
   Intel® Core™ i3-1005G1 (4M Cache
   up to 3.4 GHz)
   Intel® HD Graphics 630
   8GB DDR4 2400 MHz
   256GB SSD
   N/A
   HD Web Camera (720p)
   WiFi 2 x 2 a/c
   Bluetooth® 4.1
   Ports: 1 x USB 3.0
   1 x USB 2.0
   1 x HDMI
   4-in-1 Card Reader
   Audio Combo Jack
   Weight: 2.3 kg
   15.6" (1366x768)
   Windows 10 Home
   
  1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА