• Сребрено ланче 925 '' Rose Blossom & 2 Silver-winged Butterflies ''

  Код за нарачка: LN006

  Елеганцијата на среброто е безвременска, а за тоа се доказ големиот број парчиња сребрен накит откриени низ историјата кои биле дел од многу стари цивилизации.

  Врвните мајстори за сребро повторно создадоа безвременски накит само за Вас. Елегантата роза и нежните пеперутки   одлично ќе го дополнат Вашиот изглед, без разлика дали тоа е дневно кафе или вечера во отмена атмосфера.

  Накитот е целосно изработен од сребро 925.

 • Сребрено ланче 925 '' Circle of Life ''

  Код за нарачка: LN014

  Елеганцијата на среброто е безвременска, а за тоа се доказ големиот број парчиња сребрен накит откриени низ историјата кои биле дел од многу стари цивилизации.

  Врвните мајстори за сребро повторно создадоа безвременски накит само за Вас. Елегантен и нежен круг  кои одлично ќе го дополни Вашиот изглед, без разлика дали тоа е дневно кафе или вечера во отмена атмосфера.

  Накитот е целосно изработен од сребро 925.

 • Сребрено ланче 925 '' Mothers Love ''

  Код за нарачка: LN007

  Елеганцијата на среброто е безвременска, а за тоа се доказ големиот број парчиња сребрен накит откриени низ историјата кои биле дел од многу стари цивилизации.

  Врвните мајстори за сребро повторно создадоа безвременски накит само за Вас. Елегантното срце и нежните стапалки одлично ќе го дополнат Вашиот изглед, без разлика дали тоа е дневно кафе или вечера во отмена атмосфера.

  Накитот е целосно изработен од сребро 925

 • Сребрено ланче 925 '' Shining Stars ''

  Код за нарачка: LN012

  Елеганцијата на среброто е безвременска, а за тоа се доказ големиот број парчиња сребрен накит откриени низ историјата кои биле дел од многу стари цивилизации.

  Врвните мајстори за сребро повторно создадоа безвременски накит само за Вас. Елегантните и нежни ѕвезди одлично ќе го дополнат Вашиот изглед, без разлика дали тоа е дневно кафе или вечера во отмена атмосфера.

  Накитот е целосно изработен од сребро 925.

 • Сребрено ланче 925 '' Rose Blossom''

  Код за нарачка: LN002

  Елеганцијата на среброто е безвременска, а за тоа се доказ големиот број парчиња сребрен накит откриени низ историјата кои биле дел од многу стари цивилизации.

  Врвните мајстори за сребро повторно создадоа безвременски накит само за Вас. Елегантните и нежни "' Rose Blossom ''  одлично ќе го дополнат Вашиот изглед, без разлика дали тоа е дневно кафе или вечера во отмена атмосфера.

  Накитот е целосно изработен од сребро 925.

 • Сребрено ланче 925 '' Garden of Life

  Код за нарачка: LN029

  Елеганцијата на среброто е безвременска, а за тоа се доказ големиот број парчиња сребрен накит откриени низ историјата кои биле дел од многу стари цивилизации.

  Врвните мајстори за сребро повторно создадоа безвременски накит само за Вас. Елегантните циркони и нежните срциња одлично ќе го дополнат Вашиот изглед, без разлика дали тоа е дневно кафе или вечера во отмена атмосфера.

  Накитот е целосно изработен од сребро 925.

 • Сребрено ланче 925 '' The Silver-winged Butterfly ''

  Код за нарачка: LN004

  Елеганцијата на среброто е безвременска, а за тоа се доказ големиот број парчиња сребрен накит откриени низ историјата кои биле дел од многу стари цивилизации.

  Врвните мајстори за сребро повторно создадоа безвременски накит само за Вас. Елегантната и нежна пеперутка  одлично ќе го дополни Вашиот изглед, без разлика дали тоа е дневно кафе или вечера во отмена атмосфера.

  Накитот е целосно изработен од сребро 925

 • Сребрено ланче 925 '' The Lucky One ''

  Код за нарачка: LN028

  Елеганцијата на среброто е безвременска, а за тоа се доказ големиот број парчиња сребрен накит откриени низ историјата кои биле дел од многу стари цивилизации.

  Врвните мајстори за сребро повторно создадоа безвременски накит само за Вас. Елегантните циркони и  нежните детелинки одлично ќе го дополнат Вашиот изглед, без разлика дали тоа е дневно кафе или вечера во отмена атмосфера.

  Накитот е целосно изработен од сребро 925.

 • Сребрено ланче 925 '' Free Spirit ''

  Код за нарачка: LN027

  Елеганцијата на среброто е безвременска, а за тоа се доказ големиот број парчиња сребрен накит откриени низ историјата кои биле дел од многу стари цивилизации.

  Врвните мајстори за сребро повторно создадоа безвременски накит само за Вас. Елегантните пеперутки и нежни циркони  одлично ќе го дополнат Вашиот изглед, без разлика дали тоа е дневно кафе или вечера во отмена атмосфера.

  Накитот е целосно изработен од сребро 925.

 • Сребрено ланче 925 '' Rising Love ''

  Код за нарачка: LN026

  Елеганцијата на среброто е безвременска, а за тоа се доказ големиот број парчиња сребрен накит откриени низ историјата кои биле дел од многу стари цивилизации.

  Врвните мајстори за сребро повторно создадоа безвременски накит само за Вас. Елегантните циркони и нежните срциња  одлично ќе го дополнат Вашиот изглед, без разлика дали тоа е дневно кафе или вечера во отмена атмосфера.

  Накитот е целосно изработен од сребро 925.

 • Сребрено ланче 925 '' Midnight Dew ''

  Код за нарачка: LN025

  Елеганцијата на среброто е безвременска, а за тоа се доказ големиот број парчиња сребрен накит откриени низ историјата кои биле дел од многу стари цивилизации.

  Врвните мајстори за сребро повторно создадоа безвременски накит само за Вас. Елегантните и нежни привезоци одлично ќе го дополнат Вашиот изглед, без разлика дали тоа е дневно кафе или вечера во отмена атмосфера.

   

  Накитот е целосно изработен од сребро 925.

 • Сребрено ланче 925 '' Midnight Love ''

  Код за нарачка: LN024

  Елеганцијата на среброто е безвременска, а за тоа се доказ големиот број парчиња сребрен накит откриени низ историјата кои биле дел од многу стари цивилизации.

  Врвните мајстори за сребро повторно создадоа безвременски накит само за Вас. Елегантните и нежни привезоци одлично ќе го дополнат Вашиот изглед, без разлика дали тоа е дневно кафе или вечера во отмена атмосфера.

  Накитот е целосно изработен од сребро 925.

 • Сребрено ланче 925 '' Rainy Night ''

  Код за нарачка: LN023

  Елеганцијата на среброто е безвременска, а за тоа се доказ големиот број парчиња сребрен накит откриени низ историјата кои биле дел од многу стари цивилизации.

  Врвните мајстори за сребро повторно создадоа безвременски накит само за Вас. Елегантните месечинки одлично ќе го дополнат Вашиот изглед, без разлика дали тоа е дневно кафе или вечера во отмена атмосфера.

  Накитот е целосно изработен од сребро 925.

 • Сребрено ланче 925 '' Autumn Love ''

  Код за нарачка: LN022

  Елеганцијата на среброто е безвременска, а за тоа се доказ големиот број парчиња сребрен накит откриени низ историјата кои биле дел од многу стари цивилизации.

  Врвните мајстори за сребро повторно создадоа безвременски накит само за Вас. Елегантните и нежни привезоци  одлично ќе го дополнат Вашиот изглед, без разлика дали тоа е дневно кафе или вечера во отмена атмосфера.

  Накитот е целосно изработен од сребро 925.

 • Сребрено ланче 925 '' Hearts on a String ''

  Код за нарачка: LN021

  Елеганцијата на среброто е безвременска, а за тоа се доказ големиот број парчиња сребрен накит откриени низ историјата кои биле дел од многу стари цивилизации.

  Врвните мајстори за сребро повторно создадоа безвременски накит само за Вас. Елегантните и нежни срциња кои одлично ќе го дополнат Вашиот изглед, без разлика дали тоа е дневно кафе или вечера во отмена атмосфера.

  Накитот е целосно изработен од сребро 925. • Сребрено ланче 925 '' Summer Rain ''

  Код за нарачка: LN020

  Елеганцијата на среброто е безвременска, а за тоа се доказ големиот број парчиња сребрен накит откриени низ историјата кои биле дел од многу стари цивилизации.

  Врвните мајстори за сребро повторно создадоа безвременски накит само за Вас. Елегантните и нежни циркони кои одлично ќе го дополнат Вашиот изглед, без разлика дали тоа е дневно кафе или вечера во отмена атмосфера.

  Накитот е целосно изработен од сребро 925.

 • Сребрено ланче 925 '' Flying Butterflies ''

  Код за нарачка: LN019

  Елеганцијата на среброто е безвременска, а за тоа се доказ големиот број парчиња сребрен накит откриени низ историјата кои биле дел од многу стари цивилизации.

  Врвните мајстори за сребро повторно создадоа безвременски накит само за Вас. Елегантните и нежни пеперутки одлично ќе го дополнат Вашиот изглед, без разлика дали тоа е дневно кафе или вечера во отмена атмосфера.

  Накитот е целосно изработен од сребро 925. • Сребрено ланче 925 '' Leaves of Life ''

  Код за нарачка: LN018

  Елеганцијата на среброто е безвременска, а за тоа се доказ големиот број парчиња сребрен накит откриени низ историјата кои биле дел од многу стари цивилизации.

  Врвните мајстори за сребро повторно создадоа безвременски накит само за Вас. Елегантните и нежни лисја одлично ќе го дополнат Вашиот изглед, без разлика дали тоа е дневно кафе или вечера во отмена атмосфера.

  Накитот е целосно изработен од сребро 925.

 • Сребрено ланче 925 '' Starlight ''

  Код за нарачка: LN017

  Елеганцијата на среброто е безвременска, а за тоа се доказ големиот број парчиња сребрен накит откриени низ историјата кои биле дел од многу стари цивилизации.

  Врвните мајстори за сребро повторно создадоа безвременски накит само за Вас. Елегантните и нежни ѕвезди одлично ќе го дополнат Вашиот изглед, без разлика дали тоа е дневно кафе или вечера во отмена атмосфера.

  Накитот е целосно изработен од сребро 925.

   

 • Сребрено ланче 925 '' The Five Sweethearts ''

  Код за нарачка: LN016

  Елеганцијата на среброто е безвременска, а за тоа се доказ големиот број парчиња сребрен накит откриени низ историјата кои биле дел од многу стари цивилизации.

  Врвните мајстори за сребро повторно создадоа безвременски накит само за Вас. Елегантните и нежни срциња  одлично ќе го дополнат Вашиот изглед, без разлика дали тоа е дневно кафе или вечера во отмена атмосфера.

  Накитот е целосно изработен од сребро 925.