• Сет 3 куфери од импрегнирано платно - црни

  Код: Сет 3 куфери - 003К-црни

  Сет 3 куфери од импрегнирано, со тркалца и рачка, плус шифра/код за заклучување.
  Изработени од висококвалитетно импрегнирано дебело платно, тркалцата имаат можност за индивидуална ротација од 360 степени, висината на рачката се подесува.

  Димензии:

  Голем куфер
  -Висина 80 см
  -Ширина 48 см
  -Длабочина 25 см

  Среден Куфер
  -Висина 70 см
  -Ширина 44 см
  -Длабочина 20 см

  Мал Куфер
  -Висина 60 см
  -Ширина 40 см
  -Длабочина 17 см

   

 • Сет 3 куфети Rainbow

  Код: Сет 3 куфети Rainbow - 9129

  Сет од 3 куфери со принт Rainbow, со тркалца и рачка, плус шифра/код за заклучување.

  Тркалцата ротираат 360 степени, рачката има повеќе нивоа на подесување. Изработени од квалитетна флекси пластика. Кога не се користат куферите се собираат еден во друг.

  Димензии:

  Голем куфер
  -Висина 75 см
  -Ширина 47 см
  -Длабочина 30 см

  Среден Куфер
  -Висина 65 см
  -Ширина 40 см
  -Длабочина 25 см

  Мал Куфер
  -Висина 55 см
  -Ширина 35 см
  -Длабочина 20 см

 • Сет 3 куфери Paris Postcard

  Код: Сет 3 куфери Paris Postcard - 9103

  Сет од 3 куфери со принт Paris Postcard, со тркалца и рачка, плус шифра/код за заклучување.

  Тркалцата ротираат 360 степени, рачката има повеќе нивоа на подесување. Изработени од квалитетна флекси пластика. Кога не се користат куферите се собираат еден во друг.

  Димензии:

  Голем куфер
  -Висина 75 см
  -Ширина 47 см
  -Длабочина 30 см

  Среден Куфер
  -Висина 65 см
  -Ширина 40 см
  -Длабочина 25 см

  Мал Куфер
  -Висина 55 см
  -Ширина 35 см
  -Длабочина 20 см

 • Сет 3 куфери Butterfly

  Код: Сет 3 куфери Butterfly - 9006К

  Сет од 3 куфери со принт на стилизирана пеперутка, со тркалца и рачка, плус шифра/код за заклучување.

  Тркалцата ротираат 360 степени, рачката има повеќе нивоа на подесување. Изработени од квалитетна флекси пластика. Кога не се користат куферите се собираат еден во друг.

  Димензии:

  Голем куфер
  -Висина 75 см
  -Ширина 47 см
  -Длабочина 30 см

  Среден Куфер
  -Висина 65 см
  -Ширина 40 см
  -Длабочина 25 см

  Мал Куфер
  -Висина 55 см
  -Ширина 35 см
  -Длабочина 20 см

 • Сет 3 куфери Eiffel Tower

  Код: Сет 3 куфери Eiffel Tower - 9110

  Сет од 3 куфери со принт од Ајфеловата кула, со тркалца и рачка, плус шифра/код за заклучување.

  Тркалцата ротираат 360 степени, рачката има повеќе нивоа на подесување. Изработени од квалитетна флекси пластика. Кога не се користат куферите се собираат еден во друг.

  Димензии:

  Голем куфер
  -Висина 75 см
  -Ширина 47 см
  -Длабочина 30 см

  Среден Куфер
  -Висина 65 см
  -Ширина 40 см
  -Длабочина 25 см

  Мал Куфер
  -Висина 55 см
  -Ширина 35 см
  -Длабочина 20 см