• Француски лежај СТИЛ 190х140cm
  Код за нарачка: Француски лежај СТИЛ 190х140cm
  Димензии: 190х140cm 
  Висина на табла - 95cm (од под)
  Конструкција од полно буково дрво
  Кутија под душек
 • Лежај со латофлекс НОРА 200х160cm (без душек)
  Код за нарачка: Лежај со латофлекс НОРА 200х160cm
  Димензии: 200х160cm
  Висина на табла - 95cm (од под)
  Конструкција од полно буково дрво
  Кутија под душек
 • SpringBox лежај DREAM 200х160cm (без душек)
  Код за нарачка: SpringBox лежај DREAM 200х160cm
  Димензии: 200x160cm
  Без душек
  Висина на табла - 114cm (од под)
  Конструкција од полно буково дрво
 • Француски лежај АПОЛОН-1 190х160cm
  Код за нарачка: Француски лежај АПОЛОН-1 190х160cm
  Димензии: 190x160cm
  Висина на табла - 102cm (од под)
  Конструкција од полно буково дрво
  Кутија под душек
 • Француски лежај АНИТА 190х140cm
  Код за нарачка: Француски лежај АНИТА 190х140cm
  Димензии: 190x140cm
  Висина на табла - 92cm (од под)
  Конструкција од полно буково дрво
  Кутија под душек
 • Француски лежај 651 190х140cm
  Код за нарачка: Француски лежај 651 190х140cm
  Димензии: 190x140cm
  Висина на табла - 95cm (од под)
  Конструкција од полно буково дрво
  Кутија под душек
 • Детски кревет ПИКОЛО 190х90cm
  Код за нарачка: Детски кревет ПИКОЛО 190х90cm
   
  Димензии: 190х90cm
  Димензии на нерасклопен кревет: 150x90cm
  Висина на табла - 82cm (од под)
  Материјал: штоф
  Конструкција од полно буково дрво
  Тапациран душек (жичано јадро, сунѓер, вата)
  Kутија за складирање
   
 • Детски кревет ДАВИД 190х90cm
  Код за нарачка: Детски кревет ДАВИД 190х90cm
   
  Димензии: 190х90cm
  Висина на табла - 80cm (од под)
  Материјал: штоф
  Конструкција од полно буково дрво
  Тапациран душек (жичано јадро, сунѓер, вата)
  Kутија за складирање

   

 • Детски кревет АНДРЕЈ 190х90cm
  Код за нарачка: Детски кревет АНДРЕЈ 190х90cm
   
  Димензии: 190х90cm
  Материјал: штоф
  Конструкција од полно буково дрво
  Tапациран душек (полнење - жичано јадро, сунѓер со густина 25 кг/м3, вата)
  Kутија за складирање
   
   
 • Кревет COMFORT + Душек BS 90x200cm
  Кревет COMFORT:
  Димензии: 203,20x93,20x29цм ( детален приказ на слика)
  Брзо и едноставно склопување за помалку од 20min. по елемент
  Потребен Алат за склопување : чекан и шрафцигер(крстач)
  Македонско производство
  Изработени од висококвалитетна оплеменета Иверица 16mm
   
  Душек BS 90x200cm:
  Classic Bonell
  Димензии: 90х200cm
  Висина: 20cm
  Жичано јадро Ø8,6мм
  Импрегниран тврд филц 1000гр/м2
  Странична конструкција од сунгер 5цм Н20
  Горна и долна страна сунгер 2цм Н20
  Полиестер влакно 150гр/м2
  Штепована Ткаенина 60% Полиестер 40% Полипропилен
   
 • Душек 80х190cm Classic Bonell
  Душекот Classic Bonell е создаден од идеална комбинација на сунѓери со различна еластичност, поткрепени со жичано јадро и заради оваа комбинација на материјали и зголемената флексибилност овозможува брзо опуштање и квалитетен одмор.
  Овозможува удобност и правична потпора на Вашето тело и го подобрува квалитетот на спиењето и ги релаксира мускулите.

  Овој душек се препорачува за лица кои спијат на грб и лица кои имаат покачена телесна тежина.
 • Душек BS 90x200cm Classic Bonell
  Душекот Classic Bonell е создаден од идеална комбинација на сунѓери со различна еластичност, поткрепени со жичано јадро и заради оваа комбинација на материјали и зголемената флексибилност овозможува брзо опуштање и квалитетен одмор.
  Овозможува удобност и правична потпора на Вашето тело и го подобрува квалитетот на спиењето и ги релаксира мускулите.

  Овој душек се препорачува за лица кои спијат на грб и лица кои имаат покачена телесна тежина.  Classic Bonell
  Висина: 20cm
  Димензии: 90х200cm
  Жичано јадро Ø8,6мм
  Импрегниран тврд филц 1000гр/м²
  Странична конструкција од сунгер 5цм Н20
  Горна и долна страна сунгер 2цм Н20
  Полиестер влакно 150гр/м²
  Штепована Ткаенина 60% Полиестер 40% Полипропилен
  12 месеци гаранција
 • Душек 90x190cm Standard Pena ALOE

  Standard Pena Aloe душекот е изработен од два слоја, еластична полиуретанска пена и слој од Polio Soft Пена. Порозната структура овозможува оптимално проветрување, подобра циркулација на свеж воздук внатре во душекот, но и исфрлање на влажниот воздух од него.
  Навлаката 
  Aloe Vera изработена од микро влакна нудат мекост и заштита од алергии и бактерии. Овозможува удобен сон со високо ниво на терморегулација.

  Овој душек спаѓа во групата на средно меки душеци и се препорачува за луѓе кои се склони на алергии и имаат чувствителна кожа.

  Standard Pena ALOE
  Висина: 16cm
  Димензии: 90x190cm 
  Полнење 15цм од сунгер Н2036 
  Полиестер влакно 150гр/м²
  Штепована Ткаенина 180гр/м² ALOE VERA 100% Полиестер
  12 месеци гаранција
 • Душек 120x200cm Classic Bonell
  Душекот Classic Bonell е создаден од идеална комбинација на сунѓери со различна еластичност, поткрепени со жичано јадро и заради оваа комбинација на материјали и зголемената флексибилност овозможува брзо опуштање и квалитетен одмор.
  Овозможува удобност и правична потпора на Вашето тело и го подобрува квалитетот на спиењето и ги релаксира мускулите.

  Овој душек се препорачува за лица кои спијат на грб и лица кои имаат покачена телесна тежина.  Classic Bonell
  Висина: 20cm
  Димензии: 120х200cm
  Жичано јадро Ø8,6мм
  Импрегниран тврд филц 1000гр/м²
  Странична конструкција од сунгер 5цм Н20
  Горна и долна страна сунгер 2цм Н20
  Полиестер влакно 150гр/м²
  Штепована Ткаенина 60% Полиестер 40% Полипропилен
  12 месеци гаранција
 • Душек 120x200cm Standard Pena ALOE

  Standard Pena Aloe душекот е изработен од два слоја, еластична полиуретанска пена и слој од Polio Soft Пена. Порозната структура овозможува оптимално проветрување, подобра циркулација на свеж воздук внатре во душекот, но и исфрлање на влажниот воздух од него.
  Навлаката 
  Aloe Vera изработена од микро влакна нудат мекост и заштита од алергии и бактерии. Овозможува удобен сон со високо ниво на терморегулација.

  Овој душек спаѓа во групата на средно меки душеци и се препорачува за луѓе кои се склони на алергии и имаат чувствителна кожа.

  Standard Pena ALOE
  Висина: 16cm
  Димензии: 120x200cm 
  Полнење 15цм од сунгер Н2036 
  Полиестер влакно 150гр/м²
  Штепована Ткаенина 180гр/м² ALOE VERA 100% Полиестер
  12 месеци гаранција
 • Душек 180x200cm Classic Bonell
  Душекот Classic Bonell е создаден од идеална комбинација на сунѓери со различна еластичност, поткрепени со жичано јадро и заради оваа комбинација на материјали и зголемената флексибилност овозможува брзо опуштање и квалитетен одмор.
  Овозможува удобност и правична потпора на Вашето тело и го подобрува квалитетот на спиењето и ги релаксира мускулите.

  Овој душек се препорачува за лица кои спијат на грб и лица кои имаат покачена телесна тежина.  Classic Bonell
  Висина: 20cm
  Димензии: 180x200cm
  Жичано јадро Ø8,6мм
  Импрегниран тврд филц 1000гр/м²
  Странична конструкција од сунгер 5цм Н20
  Горна и долна страна сунгер 2цм Н20
  Полиестер влакно 150гр/м²
  Штепована Ткаенина 60% Полиестер 40% Полипропилен
  12 месеци гаранција
 • Душек 160x200cm Standard Pena ALOE

  Standard Pena Aloe душекот е изработен од два слоја, еластична полиуретанска пена и слој од Polio Soft Пена. Порозната структура овозможува оптимално проветрување, подобра циркулација на свеж воздук внатре во душекот, но и исфрлање на влажниот воздух од него.
  Навлаката 
  Aloe Vera изработена од микро влакна нудат мекост и заштита од алергии и бактерии. Овозможува удобен сон со високо ниво на терморегулација.

  Овој душек спаѓа во групата на средно меки душеци и се препорачува за луѓе кои се склони на алергии и имаат чувствителна кожа.

  Standard Pena ALOE
  Висина: 16cm
  Димензии: 160x200cm 
  Полнење 15цм од сунгер Н2036 
  Полиестер влакно 150гр/м²
  Штепована Ткаенина 180гр/м² ALOE VERA 100% Полиестер
  12 месеци гаранција
 • Душек 80x190cm Memory Pena

  Душекот Memory Pena 17+3, спаѓа во категоријата средно-тврди душеци со 17см Polio Foam јадро и дополнително 3см My Form мемори пена со која добивате анатомска подршка за целосно општање на мускулатурата и правилна циркулација.
  Ортопедскиот дел на душекот составен од
  Polio Soft јадро овозможува рамномерна подршка на телото во 5 зони.

  Овој душек го препорачуваме за луѓе кои имаат канцелариска работа и недоволна физичка активност, а исто така и на луѓе кои спијат на страна или со раката под перница.
  Memory Pena
  Висина: 17cm+3cm memory
  Димензии: 80x190cm 
  Полнење 17цм од сунгер Н2542
  Штепован Мемори пена 3цм М5022
  Полиестер влакно 300гр/м²
  Антибактериска Ткаенина 320гр/м²
  12 месеци гаранција
 • Душек 90x200cm Memory Pena

  Душекот Memory Pena 17+3, спаѓа во категоријата средно-тврди душеци со 17см Polio Foam јадро и дополнително 3см My Form мемори пена со која добивате анатомска подршка за целосно општање на мускулатурата и правилна циркулација.
  Ортопедскиот дел на душекот составен од 
  Polio Soft јадро овозможува рамномерна подршка на телото во 5 зони.

  Овој душек го препорачуваме за луѓе кои имаат канцелариска работа и недоволна физичка активност, а исто така и на луѓе кои спијат на страна или со раката под перница.
  Memory Pena
  Висина: 17cm+3cm memory
  Димензии: 90x200cm 
  Полнење 17цм од сунгер Н2542
  Штепован Мемори пена 3цм М5022
  Полиестер влакно 300гр/м²
  Антибактериска Ткаенина 320гр/м²
  12 месеци гаранција
 • Душек 90x190cm Dzep Bonell

  Dzep Bonell е душек кој има највисоко ниво на терморегулација и нуди беспрекорна безгрижност од алергии и бактерии.
  Една од неговите најважни карактеристики е што овозможува слобода на движење на телото без никакви препреки. Исто така важи и за најцврстиот душек во нашата понуда, а го препорачуваме на лица што имаат канцелариска работа, односно немаат можност и време за доволна физичка активност, а пред се на лица кои страдаат од Дискус херниа и генерални проблеми со ‘рбетот.

  Dzep Bonell
  Висина: 27cm
  Димензии: 90x190cm
  Џепно јадро Ø6,8мм
  Горна и долна страна пресован сунѓер 3цм Н3040
  Странична конструкција од сунѓер 5цм Н3040
  Горна и долна страна штепован сунѓер 2цм Н20
  Полиестер влакно 300гр/м²
  Антибактериска Ткаенина 320гр/м²
  12 месеци гаранција