• Единечен кревет MAGIS со латофлекс

  Код: Единечен кревет MAGIS - 006-000035 - P2

  Спецификации:

  Изработен со армирана дрвена рамка и обложен 100% со висококвалитетна ткаенина, која обезбедува издржливост со текот на времето но и можност за лесно чистење.

  Креветот има анатомски даски, за мирен сон.

  Има потпора со дрвени ногарки во црна боја

  За душек 100x200(душекот не е вклучен во креветот)

   

  Димензии на производот:

  Должина: 107 см.

  Ширина: 213 см.

  Висина: 88 см

  Висина на креветот: 30,5

   

  Забелешки:

  Производот се испорачува несклопен, во фабричко пакување и со детално упатство за склопување.

  Нијансата на бојата на производот може малку да се разликува од бојата прикажана на фотографијата.

   

  Димензии на пакување: 210x22.5x15 109.5x98.5x8.5

 • Единечен кревет ЛУКА

  Код за нарачка: Единечен кревет ЛУКА

  Димензии: 204x94x23cm
  Висина на надглавник: 65cm
  Материјал: Плиш штоф 

  Наменет за душек со димензии 200x90cm (не е вклучен во цената)

  Креветот е без Латофлекс.


  Македонско производство 

 • Брачен кревет MONARCH

  Код за нарачка: Брачен кревет MONARCH

  Димензии: 204x164x23cm
  Висина на надглавник: 65cm
  Материјал: Плиш штоф 

  Наменет за душек со димензии 200x160cm (не е вклучен во цената)

  Во креветот не вклучен Латофлекс.


  Македонско производство 

 • Брачен кревет DOMINION метален-кафен 150x200cm

  Код: Брачен кревет Dominion - 243-000089

  Висококвалитетна конструкција со армирана метална рамка, електростатски обоена.

   

  Спецификации:

  Изработен со армирана метална рамка, електростатсио фарбана, во кафена боја која го комплетира целосниот ефект на луксуз.

  Наслонот и подножјето се украсени со геометриски дизајн.

  Основата се потпира на 4 зајакнати ногарки, што овозможува чистење на просторот под креветот. Ногарките имаат пластични капаци за заштита на подот од несакано абење.

   

  Креветот е изработен за душек со димензии 150x200cm(Душекот не е вклучен во цената)

   

  Димензии на производот:

  Должина: 157cm

  Ширина: 210cm

  Вкупна висина: 95cm

  Висина на креветот: 37cm


  Димензии на пакувањето: 164x10x95 200x81x6


  Забелешки:

  Производот се испорачува во фабричко пакување без упатство за склопување.
  Нијансата на бојата на производот може малку да се разликува од неговата фотографска претстава на вашиот екран.

 • Брачен кревет DOMINION метален црн-сјај 160x200cm

  Код: Брачен кревет Dominion - 243-000092

  Висококвалитетна конструкција со армирана метална рамка, електростатски обоена.

   

  Спецификации:

  Изработен со армирана метална рамка, електростатсио фарбана, во црна сјајна боја која го комплетира целосниот ефект на луксуз.
  Наслонот и подножјето се украсени со геометриски дизајн.

  Основата се потпира на 4 зајакнати ногарки, што овозможува чистење на просторот под креветот. Ногарките имаат пластични капаци за заштита на подот од несакано абење.

   

  Креветот е изработен за душек со димензии 160x200cm(Душекот не е вклучен во цената)

   

  Димензии на производот:

  Должина: 167cm

  Ширина: 210cm

  Вкупна висина: 95cm

  Висина на креветот: 37cm


  Димензии на пакувањето: 174x10x95 200x81x6


  Забелешки:

  Производот се испорачува во фабричко пакување без водич за склопување.
  Нијансата на бојата на производот може малку да се разликува од неговата фотографска претстава на вашиот екран.

 • Брачен кревет MAJESTIC кафен 150x200cm

  Код: Брачен кревет Majestic - 006-000002

  Овој кревет е изработен во минималистички стил.

   

  Спецификации:

  Материјал: Рамка изработена од иверица со меламинска облога

  4 ногарки од цврсто дрво

  Димензии за душек 150х200(душек не е вклучен во цената)

  Вклучува ортопедски летви

  Боја: Кафена мат

   

  Димензии на производот:

  Должина: 157cm

  Ширина: 213cm

  Висина: 88cm

  Минимална висина: 30,5cm


  Димензии на пакување: 210x22x1 160x97x8

 • Брачен кревет MAJESTIC бел 150x200cm

  Код: Брачен кревет Majestic - 006-000001

  Овој кревет е изработен во минималистички стил.

   

  Спецификации:

  Материјал: Рамка изработена од иверица со меламинска облога

  4 ногарки од цврсто дрво

  Димензии за душек 150х200(душек не е вклучен во цената)

  Вклучува ортопедски летви

  Боја: Бела мат

   

  Димензии на производот:

  Должина: 157cm

  Ширина: 213cm

  Висина: 88cm

  Минимална висина: 30,5cm


  Димензии на пакување: 210x22x1 160x97x8

 • Брачен кревет ELYSIAN antique anthracite 160x200cm

  Код: Брачен кревет Elysian - 123-000190

  Овој кревет е изработен во минималистички стил. 

   

  Спецификации:

  Материјал: Рамка изработена од иверица

  4 ногарки

  Димензии за душек 160х200(душекот не е вклучен во цената)

  Вклучува ортопедски летви

  Боја: антички антрацит

   

  Димензии на производот:

  Должина 167,5cm

  Ширина 203cm

  Висина 102cm

   

  Други димензии:

  Слободен простор под креветот: 11,5cm
  Ортопедските летви започнуваат од 31,5cm висина


  Димензии на пакување: 207x26.8x7,1 167x108x5,9

 • Брачен кревет ELYSIAN castillo-toro 160x200cm

  Код: Брачен кревет Elysian - 123-000008

  Овој кревет е изработен во минималистички стил. 

   

  Спецификации:

  Материјал: Рамка изработена од иверица

  4 ногарки

  Димензии за душек 160х200(душекот не е вклучен во цената)

  Вклучува ортопедски летви

  Боја: castillo-toro

   

  Димензии на производот:

  Должина 167,5cm

  Ширина 203cm

  Висина 102cm

   

  Други димензии:

  Слободен простор под креветот: 11,5cm
  Ортопедските летви започнуваат од 31,5cm висина


  Димензии на пакување: 207x26.8x7,1 167x108x5,9

 • Брачен кревет ELYSIAN орев 160x200cm

  Код: Брачен кревет Elysian - 123-000182

  Овој кревет е изработен во минималистички стил. 

   

  Спецификации:

  Материјал: Рамка изработена од иверица

  4 ногарки

  Димензии за душек 160х200(душекот не е вклучен во цената)

  Вклучува ортопедски летви

  Боја: Орев

   

  Димензии на производот:

  Должина 167,5cm

  Ширина 203cm

  Висина 102cm

   

  Други димензии:

  Слободен простор под креветот: 11,5cm
  Ортопедските летви започнуваат од 31,5cm висина


  Димензии на пакување: 207x26.8x7,1 167x108x5,9

 • Брачен кревет REGENT antique anthracite 160x200cm

  Код: Брачен кревет Regent - 123-000191

  Овој кревет е изработен во минималистички стил. 

   

  Спецификации:

  Материјал: Рамка изработена од иверица

  Димензии за душек 160х200(душекот не е вклучен во цената)

  Вклучува ортопедски летви

  Боја: antique anthracite

   

  Димензии на производот:

  Должина 167,5cm

  Ширина 221cm

  Висина 84cm


  Димензии на пакување: 211x30x7 171x105x6

 • Брачен кревет REGENT castillo-toro 160x200cm

  Код: Брачен кревет Regent - 123-000009

  Овој кревет е изработен во минималистички стил. 

   

  Спецификации:

  Материјал: Рамка изработена од иверица

  Димензии за душек 160х200(душекот не е вклучен во цената)

  Вклучува ортопедски летви

  Боја: castillo-toro

   

  Димензии на производот:

  Должина 167,5cm

  Ширина 221cm

  Висина 84cm


  Димензии на пакување: 211x30x7 171x105x6

 • Брачен кревет REGENT орев 160x200cm

  Код: Брачен кревет Regent - 123-000183

  Овој кревет е изработен во минималистички стил. 

   

  Спецификации:

  Материјал: Рамка изработена од иверица

  Димензии за душек 160х200(душекот не е вклучен во цената)

  Вклучува ортопедски летви

  Боја: antique anthracite

   

  Димензии на производот:

  Должина 167,5cm

  Ширина 221cm

  Висина 84cm


  Димензии на пакување: 211x30x7 171x105x6

 • Брачен кревет CASTELLO сонома 160x200cm

  Код: Брачен кревет Castello - 173-000033

  Спецификации:

  Материјал: Рамка изработена од иверица со меламинска облога

  Димензии за душек 160х200(душек не е вклучен во цената)

  Вклучува ортопедски летви

  Боја: Сонома

   

  Димензии на производот:

  Должина: 174cm

  Ширина: 202cm

  Висина: 60cm


  Димензии на пакување: 200x10x27 180x6x66 83x18x12

 • Брачен кревет REGINA сонома-антрацит 160x200cm

  Код: Брачен кревет Regina - 173-000001

  Спецификации:

  Материјал: Рамка изработена од иверица со меламинска облога

  Димензии за душек 160х200(душек не е вклучен во цената)

  Вклучува ортопедски летви

  Боја: Сонома-антрацит

   

  Димензии на производот:

  Должина: 185cm

  Ширина: 204,5cm

  Висина: 85cm


  Димензии на пакување: 214x28x8 189x89x7 83x18x12

 • Брачен кревет BARON рустикален даб 160x200cm

  Код: Брачен кревет Baron - 123-000175

  Спецификации:

  Материјал: Рамка изработена од иверица
  Со една полица

  Димензии за душек 160х200(душек не е вклучен во цената)

  Вклучува ортопедски летви

  Боја: Рустикален даб

   

  Димензии на производот:

  Должина: 176cm

  Ширина: 221,5cm

  Висина: 82,5cm


  Димензии на пакување: 207x33x8 178x63x10

 • Брачен кревет MONARCA темно сива 160x200cm

  Код: Брачен кревет Monarca - 006-000043

  Дизајнирана да зрачи со луксуз и изработена од квалитетни материјали, има механизам кој е лесен за употреба и овозможува подигање на креветот, нудејќи голем простор за складирање.

   

  Спецификации:

  Изработена од армирана дрвена рамка и 100% покриена со висококвалитетна Pu вештачка кожа, која обезбедува долгорочна издржливост, но и можност за лесно чистење.

  Боја: темно кафена-мат.

  Креветот е со вклучени анатомски даски.

  Има механизам со амортизер кој ја крева пружината и нуди голем простор за складирање, чија основа е покриена со ткаенина што може да се вади.

  Наслонот е украсен со армиран шев со квадратна шема, давајќи чувство на луксуз.

  Основата се потпира на 4 пластични ногарки.

  Креветот е за душек со димензии 160x200cm(Душекот не е вклучен во цената)

   

  Димензии на производот:

  Должина: 167cm

  Ширина: 211cm

  Висина: 86cm
  Висина на креветот: 32cm


  Димензии на пакување: 213x31x16 170.5x101.5x7

 • Брачен кревет NOBILUXE grey

  Код: Nobiluxe - 234-000003

  Спецификации:

  Изработен со армирана рамка и обложен со 100% висококвалитетна PU кожа, што обезбедува издржливост со текот на времето како и можност за лесно чистење.

  Креветот има анатомски даски, за убав и квлаитетен сон.

  Има механизам со амортизер кој го крева латофлексот, нудејќи голем простор за складирање, чија основа е покриена со ткаенина што може да се вади.

  Основата се потпира на 4 ногарки.

  За душек 150x200 (душекот не е вклучен во цената)

  Боја: сива.

   

  Димензии на производот:

  Должина: 163 см.

  Ширина: 213 см.

  Висина: 34,5 см

  Висина на ногарките: 4 см.


  Забелешки:
  Производот се испорачува расклопен, во фабричко пакување, со детално упатство за склопување.
  Нијансата на бојата на производот може малку да се разликува од онаа прикажана на фотографијата.


  Димензии на пакување: 163.5x14x36cm 211.5x9x33cm 195x10.5x22.5cm

 • Брачен кревет IMPERIALE орев 160x200cm

  Код: Брачен кревет Imperiale - 123-000122

  Спецификации:

  Изработена од фурнирана MDF иверица.
  Со 4 полици.
  Боја: Орев.
  Креветот е со вклучени анатомски даски.
  Креветот е за душек со димензии 160x200cm(Душекот не е вклучен во цената)

  Димензии на производот:

  Должина: 167,5cm

  Ширина: 221cm

  Висина: 84cm
  Висина на креветот: 32cm


  Димензии на пакување: 212x36.5x8 180x65x10 164x41.5x7.5