• Караоке Speaker Box Mediacom MusicBox X90S
  Features
  Take your music with you with this powerful trolley bluetooth audio system with karaoke function and multi-color LED lights. 
  Ideal for parties, ceremonies and events (wireless microphone included). 
  The MusicBox is equipped with a multi-color LED lighting system to always create the right atmosphere. 
  The package also find a handy remote control to manage all of your MusicBox functions.
  The karaoke function allows you to use a wireless microphone (included) to sing your favorite songs. 
  Connect a musical instrument (guitar, bass, keyboard, ...) directly to MusicBox. 
  Telescopic handle to bring the trolley speaker wherever you want.
  It included rechargeable battery (up to 5 hours of battery life).
   
  Technical specifications
  General
  Product type: Speaker
  Features: USB host, microSD card reader
  Design specifications: LED Effects, ruoyr integrated, built-in telescopic handle
   
  Speaker system
  Speaker type: Active
  Rated power output: 90 Watt
  Amplifier: Integrated
  Interfaces: Bluetooth 3.0
  Digital Audio Standards: WMA, MP3
  Controls: Power on / off, volume, treble, bass
   
  Speaker Details: Speaker - mono - active
   
  Connections
  Connector type:
  Audio line-in (mini-phone 3.5 mm)
  Microphone (phone 6.3 mm)
  Audio Guitar (phone 6.3mm)
  USB (USB Type A 4-pin)
   
  Included Accessories: Remote control, wireless microphone
   
  Power: Battery (Rechargeable)
  Duration (max): 5 hours
   
  Dimensions and weight
  Width 28 cm
  Depth 29.2 cm
  Height 50.7 cm
  Weight 9 kg
   
  6 месеци гаранција
 • Караоке звучник Platinet PMG250
  Код за нарачка: Speaker Platinet PMG250 KARAOKE
   
  Клучни функции:
  Bluetooth 5.0
  Вчитување директно од USB стикче или мемориска картичка
  ФМ радио
  Функција за караоке (приклучок за микрофон)
  LED сијалички
   
  Моќност:
   
  Моделот PMG250 поседува солидни звучници со моќност од 10W. Како резултат на тоа, емитуваниот звук е гласен, чист, динамичен и поседува длабок бас. 
   
  Функција за караоке: 
   
  Со PMG250 навистина ќе се забавување. Вградениот приклучок дозволува можност за приклучување на микрофон. Без разлика дали зборувате или пеете, звукот кој го емтува се слуша гласно и чисто. 
   
  Ефективни ефекти:
   
  Дел од звучникот е обвиен со LED светилка со повеќе бои која се прилагодува на музиката која свири на звучникот. 
   
  Слободен избор: 
   
  Звучникот Platinet PMG250 може да свири безжично - поврзан со Bluetooth или со кабел - благодарение на AUX приклучокот кој овозможува да се поврзете со секој уред. Звучникот исто така овозможува пуштање на музика од надворешна меморија - Micro SD картички или USB стикче.
   
  ФМ Радио:
   
  Вградениот ресивер за ФМ радио овозможува да ги слушате вашите омилени радио-станици. 
   
  Мултинаменско користење
   
  Вградената батерија од 1800 mAh овозможува да го користите звучникоте каде и да посакате - не е потребен дополнителен кабел или приклучок за струја во ваша близина.  
   
   
  Технички спецификации: 
  Поврзрување: Bluetooth 5.0
  Звучник: 4”
  Моќност: 10W
  Фрекфенција: 100Hz-20KHz
  ФМ фрекфенции: 87.5 - 108.0 Mhz
  Безжичен опсег: 10 метри
  Максимална меморија на USB/Micro SD: 32 GB
  Полнење: USB DC 5V
  Батерија: 1800 mAh
  Време на полнење: 3-4 часа
   
  6 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА
 • Микрофон Trevi EM 24
  Тип: Динамичен - повеќенасочен
  Фреквенција: 100-10,000 Hz
  Импеданса: 600 ohms
  Чувствителност: -76 dB ± 3 dB
  Конектор: 6,5mm
  Должина на кабел: 3 m
  Тежинаt: 95gr
  6 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА