• Електричен скутер Xiaomi Mercedes AMG Petronas F1 PRO

  Код: BHR4760GL Mercedes AMG Petronas F1 PRO

  12 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Дизајн:Mercedes AMG Limited Edition

  Максимална брзина:25km/h

  Опсег:45km

  Тежина:14.2kg

  Кочење:E-ABS + механички

  Моќност:300W, max 600W

  Максимална дозволена тежина:100kg

  Гуми од 8,5 инчи

  Алуминиумска рамка

  Време на полнење:8.5 часа

  Тип на батерија:Lithium ion батерија

  Капацитет на батерија:12800mAh/474Wh

  Конекција:Bluetooth v4.1
  Компатибилен со Андроид и iOS

 • Електричен тротинет Mi Electric Scooter PRO2

  Код: FBC4025GL MI Electric Scooter PRO2

  12 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2
   Црна боја
   8.5 инчни тркала на пумпање со воздух
   Максимална брзина 25км/ч
   3 мода на брзини (5
   20 и 25км/ч)
   Опсег на движење со едно полнење до 45км
   Тежина 14.2кг
   Брзо склопување на скутерот за 3 секунди
   Е-ABS + Диск кочница
   Изработен од авионски алуминиум
   Вградени светла предно и задно
   Покажувач на брзината на движење
   Муктифункциска табла дисплеј кој покажува многу параметри
   Вграден Bluetooth
   Номинална Моќност 300W
   Максимална моќност 600W
   IP54 стандард на издржливост
   Максимум товар до 100кг
   20 степени агол на искачување
   8-9 часа време на полнење

 • Електричен тротинет Mi Electric Scooter 1S EU

  Код: FBC4019GL Mi Electric Scooter 1S EU

  12 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Xiaomi Mi Electric Scooter 1S
   Црна боја
   8.5 инчни тркала на пумпање со воздух
   Максимална брзина 25км/ч
   3 мода на брзини (5
   20 и 25км/ч)
   Опсег на движење со едно полнење до 30км
   Тежина 12.5кг
   Брзо склопување на скутерот за 3 секунди
   Е-ABS + Диск кочница
   Изработен од авионски алуминиум
   Вградени светла предно и задно
   Покажувач на брзината на движење
   Муктифункциска табла дисплеј кој покажува многу параметри
   Вграден Bluetooth
   Номинална Моќност 250W
   Максимална моќност 500W
   IP54 стандард на издржливост
   Максимум товар до 100кг
   14 степени агол на искачување
   5.5 часа време на полнење