• Drone Ugo Sirocco HD Foldable FPV WiFi
  Дронот Sirocco е напреден и функционален дрон за луѓе кои сакаат својата забава да ја поврзат со летање. Овој модел вклучува: функција за одржување на лет, сетирање на пат за автоматско летање, можност за правење на воздушни акробации и многу други напредни можности. WiFi функцијата овозможува летот да се следи од далечина преку поврзување со мобилен телефон, а снимката да се зачувува во истиот, благодарение на специјалната UGO Drone апликација. Дронот може да се користи веднаш по отпакувањето од кутијата. За негово користење неопходна е целосно полна батерија. Дронот е наменет за отворени простори, а неговиот опсег е до 100 метри. 
   
  Wireless 2.4 GHz
  Време на полнење: 1 час
  Дополнителни карактеристики: Flip 360°
  Поседува читач за мемориска картичка
  Работен сигнал: LED
  Опсег: 100 метри
  Батерија: ААА
  Камера: HD
  Режими на работа: 3 брзини, Back Home, FPV, Headless mode
  Вклучени додатоци: батерии, читач за Micro SD картичка, 4 капаци за пропелерите, далечински управувач, резервен пропелер, шрафцигер, поланч 
  Капацитет на батерија: 800 mAh
  Резервно време на летање: 15 минути
  Сензори: 6 - axial gyroscope
  Број на пропелери: 4
  Дизајн: квадкоптер (Quadcopter)
  Боја: црна
   
  1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА
 • Дрон Ugo Fen 2.0

   

  Код: 599865740
  Лесен за употреба
  VGA480 камера со слот за Micro SD
  Жироскопски систем за баланс со 6 оски
  3 брзини на летање
  Издржливо куќиште
  Копче за итно слетување
  Брза и лесна калибрација
  Време на летање – 9 минути
   
  1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА