• Апарат за шеќерна волна

  Код: Апарат за шеќерна волна

  Лесен и практичен апарат за шеќерна волна со кој секој ден ќе може да ги изненадите Вашите најмили со ова слатко задоволство

  500W моќност
  Димензии: 32х32х32,5cm

 • Апарат за вафли Vox WF 2081 M

  Код: Vox WF 2081 M

  25 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Уред за вафли
  Моќност – 1000 W
  Димензии на плочата – 23 cm x 17 cm
  Изолирана топлотна дршка, светлосни сигнали, елегантен инокс дизајн, простор за чување на каблите
  Термостат – подесување на температурата
  Максимална температура – 220 степени

 • Апарат за вафли Vox WF 258

  Код: Vox WF 258

  25 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Уред за вафли
  Моќност – 700 W
  Изолирана топлотна рачка, нелеплива плоча, автоматска контрола на температурата
  Термостат
  Максимална температура – 220 степени

 • Апарат за палачинки MAX CP 211 + Рачен миксер ST HM-500SBKS
  Код за нарачка: CP 211 aпарат за палачинки + ST HM-500SBKS-72600
   
  Апарат за палачинки MAX CP 211
  Моќност: 1000W
  Дијаметар: 30cm
  Нелеплива подлога за лесно чистење
  Куќиште отпорном на топлина
  Индикаторска сијаличка
  Променлив термостат
  Не лизгачки ногарки
  Додатоци: т-вилушка и дрвена шпатула
   
  Рачен миксер ST HM-500SBKS
   500W
   2 пара мешалки ( стандардни + за брашно)
   5 брзини
   ултра тивок
   заштита од прегревање

   Гаранција: 12 месеци
 • Апарат за палачинки MAX CP 211 + Тостер за топли лепчиња ST TTL-T100WA
  Код за нарачка: CP 211 aпарат за палачинки + ST TTL-T100WA-48965
   
  Тостер за топли лепчиња ST TTL-T100WA 
  Superior Technology
   Тостер за топли лепчиња
   Бел
   750W
   Фиока за трошки
   Електронска контрола на печењето
   Заштита од прегревање
   
  Апарат за палачинки MAX CP 211
  Моќност: 1000W
  Дијаметар: 30cm
  Нелеплива подлога за лесно чистење
  Куќиште отпорном на топлина
  Индикаторска сијаличка
  Променлив термостат
  Не лизгачки ногарки
  Додатоци: т-вилушка и дрвена шпатула
   
   
  1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА
 • Апарат за палачинки ST Dolce PM-H02

  Код за нарачка: ST Dolce PM-H02-72429

   Апарат за правење палачинки
   1000W
   нелеплива површина од 30цм
   копче за селекција на соодветна температура
   посебен дел за намотување на кабелот
   светлосни индикатори за старт и крај на работата
   вклучени 2 дрвени аксесоари за приготвување палачинки
   Гаранција: 1 година

 • Апарат за колачи COLOSSUS CSS-5304B
  Идеални фигури за деца
  7 различни облици
  Нелеплива површина
  Термостат
  Индикатор за температура
  Индикатор за напојување
  Заштита од прегрејување
  2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА
 • Апарат за вафли COLOSSUS CSS-5304A
  Нелеплива површина
  Термостат
  Индикатор за температура
  Индикатор за напојување
  Заштита од прегрејување
  Сила 1000W
  2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА
 • Апарат за крофни MAX AK 850

   

  Mоќност: 700w
  Нелепливи плочи лесни за чистење
  Капацитет: 7 крофни
  Рачкa отпорнa на топлина
  Автоматски термостат
  Можност за поставување во вертикална положба
   
  *Со производот следува рецепт за благи и солени крофни
  1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА
 • Чоколадна фонтана CAMRY CR 4457
  190W Моќност
  Капацитет 500ml
  Температура 60C
  Димензии: 37x19cm
  Индикаторска сијаличка
  Пластичко куќиште отпорно на топлина
  Можност за поставување на пумпа и греење на сепаратот
  Можност за расклопување на одделни компоненти
  Наменет за домашна употреба
  1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА
 • Апарат за палачинки MAX CP 211

   

  Моќност: 1000W
  Дијаметар: 30cm
  Нелеплива подлога за лесно чистење
  Куќиште отпорном на топлина
  Индикаторска сијаличка
  Променлив термостат
  Не лизгачки ногарки
  Додатоци: т-вилушка и дрвена шпатула
  1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА
 • АПАРАТ ЗА ПАЛАЧИНКИ BOMANN CM 2221CB
  900W Моќност
  Нелеплива површина
  Сијаличка индикатор
  Прилагодлив термостат
  Основа отпорна на топлина
  Држач за кабелот на дното на апаратот
  Напојување : 230 V / 50 Hz
  1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА