• Детски мотор на акумулатр - Yamaha R1 (red)
  Код за нарачка: Детски мотор на акумулатр - Yamaha R1  - NM35

  • Возраст - од 2 до 8 години
  • Направено од висококвалитетна нетоксична пластика со сертификат
  • Акумулатор - 6 v7AH
  • Брзина - 3 до 5 км на час
  • Времетраењето на батеријата е до 4 часа зависно од површината по која се вози моторот.
  • Полнач - 6V700mA
  • Време потребно да се наполни батеријата е од  8 до 10 часа
 • Детски мотор на акумулатр - Yamaha R1 (white)
  Код за нарачка: Детски мотор на акумулатр - Yamaha R1- NM34

  • Возраст - од 2 до 8 години
  • Направено од висококвалитетна нетоксична пластика со сертификат
  • Акумулатор - 6 v7AH
  • Брзина - 3 до 5 км на час
  • Времетраењето на батеријата е до 4 часа зависно од површината по која се вози моторот.
  • Полнач - 6V700mA
  • Капацитет за носење до 40 кг
  • Време потребно да се наполни батеријата е од  8 до 10 часа

 • Детски џип на акумулатор - Бел Ford

  Код за нарачка: Детски џип на акумулатор  - Бел Ford - NM22

  • Носивост: 40-50 кг
  • Возраст: 1-10 години
  • USB/MP3 приклучок
  • Батерија: 1*12V 4.5
  • Носивост: 40-50 кг

 • Детски џип на акумулатор - Син Ford

  Код за нарачка: Детски џип на акумулатор – Син Ford - NM21

  • Мотор: 2*380
  • Носивост: 40-50 кг
  • Брзина: 3-5 km/h
  • Возраст: 1-10 години
  • Големина на производот: 115*72*76 см
  • Батерија: 1*12V 4.5
 • Детски багер на акумулатор Orange

  Код за нарачка: Детски багер на акумулатор Orange - NM20

  - Батерија: 6V4.5AH
  - Носивост: 40-50 кг
  - Брзина: 3-6 km/h
  - Музички и светлечки ефекти


 • Детски багер на акумулатор Blue

  Код за нарачка : Детски багер на акумулатор Blue - NM19

  - Батерија: 6V4.5AH
  - Носивост: 40-50 кг
  - Возраст: 1-7 год
  - Брзина: 3-6 km/h

 • Џип на акумулатор (12V) Red

  Код за нарачка: Џип на акумулатор (12V) Red  - NM18

  - 12 V Акумулатор
  - 4 x 45 W Мотори
  - МП3 Плеер
  - Димензии на возилото: 118 x 82 x 68 см
  - Максимална носивост: 40 кг

 • Џип на акумулатор (12V) White

  Код за нарачка: Џип на акумулатор (12V) White - NM17

  - Далечинско за родителите (2.4GHz)
  - 12 V Акумулатор
  - 4 x 45 W Мотори
  - МП3 Плеер
  - Димензии на возилото: 118 x 82 x 68 см
  - Максимална носивост: 40 кг

 • Детска кола бела 8882

  Код за нарачка: Детска кола бела 8882

  Карактеристики за производот:

   

  -2 МОТОРА
  -1 АКУМУЛАТОР 6В 7АХ
  -НАПРЕД – НАЗАД
  -USB, SD-CARD ,МУЗИКА
  -НАМЕНЕТ ЗА ВОЗРАСТ ДО 7 ГОДИНИ
  -КЛУЧ ЗА СТАРТУВАЊЕ
  -ЛЕД СВЕТЛА
  -ЛУЛАЊЕ
  -МАКСИМАЛНА НОСИВОСТ 40КГ
  -ДАЛЕЧИНСКИ УПРАВУВАЧ
  -ДИМЕНЗИИ : 110x55x60цм

 • Детска кола бела 8885

  Код за нарачка: Детска кола бела 8885 - 22695

  Карактеристики за производот:

  -2 МОТОРA
  -2 АКУМУЛАТОРИ 6В 4.5АХ
  -НАПРЕД – НАЗАД
  -USB, SD- CARD,МУЗИКА
  -НАМЕНЕТ ЗА ВОЗРАСТ ДО 7 ГОДИНИ
  -ЛЕД СВЕТЛА
  -ЛУЛАЊЕ
  -МАКСИМАЛНА НОСИВОСТ 50КГ
  -ДАЛЕЧИНСКИ УПРАВУВАЧ
  -ДИМЕНЗИИ : 115x50x65цм

 • Детска кола жолта 8882

  Код за нарачка: Детска кола жолта 8882 - 22692

  Карактеристики за производот:

   

  -2 МОТОРА
  -1 АКУМУЛАТОР 6В 7АХ
  -НАПРЕД – НАЗАД
  -USB, SD-CARD ,МУЗИКА
  -НАМЕНЕТ ЗА ВОЗРАСТ ДО 7 ГОДИНИ
  -КЛУЧ ЗА СТАРТУВАЊЕ
  -ЛЕД СВЕТЛА
  -ЛУЛАЊЕ
  -МАКСИМАЛНА НОСИВОСТ 40КГ
  -ДАЛЕЧИНСКИ УПРАВУВАЧ
  -ДИМЕНЗИИ : 110x55x60цм

 • Детска кола црвена 8882

  Код за нарачка: Детска кола црвена 8882 - 22692

  Карактеристики за производот:

  -2 МОТОРА
  -1 АКУМУЛАТОР 6В 7АХ
  -НАПРЕД – НАЗАД
  -USB, SD-CARD ,МУЗИКА
  -НАМЕНЕТ ЗА ВОЗРАСТ ДО 7 ГОДИНИ
  -КЛУЧ ЗА СТАРТУВАЊЕ
  -ЛЕД СВЕТЛА
  -ЛУЛАЊЕ
  -МАКСИМАЛНА НОСИВОСТ 40КГ
  -ДАЛЕЧИНСКИ УПРАВУВАЧ
  -ДИМЕНЗИИ : 110x55x60цм

 • Детска кола бела 8156

  Код за нарачка: Детска кола бела 8156 - 20007

  Карактеристики за производот:

  -4 МОТОРИ
  -1 АКУМУЛАТОР 12В 1000АХ
  -НАПРЕД – НАЗАД
  -USB,SD-CARD ,МУЗИКА
  -НАМЕНЕТ ЗА ВОЗРАСТ ДО 10 ГОДИНИ
  -ЛЕД СВЕТЛА
  -ЛУЛАЊЕ
  -МАКСИМАЛНА НОСИВОСТ 70КГ
  -ДАЛЕЧИНСКИ УПРАВУВАЧ
  -ДИМЕНЗИИ : 140x75x70цм

 • Детска кола црвена 8156

  Код за нарачка: Детска кола црвена 8156 - 20007

  Карактеристики за производот:

  -4 МОТОРИ
  -1 АКУМУЛАТОР 12В 1000АХ
  -НАПРЕД – НАЗАД
  -USB,SD-CARD ,МУЗИКА
  -НАМЕНЕТ ЗА ВОЗРАСТ ДО 10 ГОДИНИ
  -ЛЕД СВЕТЛА
  -ЛУЛАЊЕ
  -МАКСИМАЛНА НОСИВОСТ 70КГ
  -ДАЛЕЧИНСКИ УПРАВУВАЧ
  -ДИМЕНЗИИ : 140x75x70цм

 • Детска кола розева 8152

  Код за нарачка: Детска кола розева 8152 - 19925

  Карактеристики за производот:

  -2 МОТОРА
  -2 АКУМУЛАТОР 6В 4.5АХ
  -НАПРЕД – НАЗАД
  -USB,SD-CARD ,МУЗИКА
  -НАМЕНЕТ ЗА ВОЗРАСТ ДО 6 ГОДИНИ
  -ЛЕД СВЕТЛА
  -ЛУЛАЊЕ
  -МАКСИМАЛНА НОСИВОТ 30КГ
  -ДАЛЕЧИНСКИ УПРАВУВАЧ
  -ДИМЕНЗИИ : 100x50x49цм

 • Детска кола сина 8151

  Код за нарачка: Детска кола сина 8151 - 19924

  Каракатеристики за производот: 

  -2 МОТОРА
  -2 АКУМУЛАТОРА 6В 4.5АХ
  -НАПРЕД – НАЗАД
  -USB,SD-CARD, МУЗИКА
  -НАМЕНЕТ ЗА ВОЗРАСТ ДО 6 ГОДИНИ
  -ЛЕД СВЕТЛА
  -ЛУЛАЊЕ
  -МАКСИМАЛНА НОСИВОСТ 35КГ
  -ДАЛЕЧИНСКИ УПРАВУВАЧ
  -ДИМЕНЗИИ : 100x50x49цм

 • Детска кола бела 8151

  Код за нарачка: Детска кола бела 8151 - 19924

  Каракатеристики за производот: 

  -2 МОТОРА
  -2 АКУМУЛАТОРА 6В 4.5АХ
  -НАПРЕД – НАЗАД
  -USB,SD-CARD, МУЗИКА
  -НАМЕНЕТ ЗА ВОЗРАСТ ДО 6 ГОДИНИ
  -ЛЕД СВЕТЛА
  -ЛУЛАЊЕ
  -МАКСИМАЛНА НОСИВОСТ 35КГ
  -ДАЛЕЧИНСКИ УПРАВУВАЧ
  -ДИМЕНЗИИ : 100x50x49цм

 • Детски мотор бел 8826

  Код за нарачка: Детски мотор бел 8826 - 22516

  Карактеристики за производот:

   

  -2 МОТОРИ
  -ЕДЕН АКУМУЛАТОР 6В 7АХ
  -ЕДНА БРЗИНА
  -USB,РАДИО,SD-CARD
  -НАМЕНЕТ ЗА ВОЗРАСТ ДО 7 ГОДИНИ
  -ЛЕД СВЕТЛА
  -КЛУЧ
  -МАКСИМАЛНА ТЕЖИНА 30КГ
  -ДИМЕНЗИИ : 100x50x45см

 • Детски мотор црвен 8826

  Код за нарачка: Детски мотор црвен 8826 - 22516

  Карактеристики за производот:

  -2 МОТОРИ
  -ЕДЕН АКУМУЛАТОР 6В 7АХ
  -ЕДНА БРЗИНА
  -USB,РАДИО,SD-CARD
  -НАМЕНЕТ ЗА ВОЗРАСТ ДО 7 ГОДИНИ
  -ЛЕД СВЕТЛА
  -КЛУЧ
  -МАКСИМАЛНА ТЕЖИНА 30КГ
  -ДИМЕНЗИИ : 100x50x45см

 • Детски мотор син 8826

  Код за нарачка: Детски мотор син 8826 - 22516

  Карактеристики за производот:

  -2 МОТОРИ
  -ЕДЕН АКУМУЛАТОР 6В 7АХ
  -ЕДНА БРЗИНА
  -USB,РАДИО,SD-CARD
  -НАМЕНЕТ ЗА ВОЗРАСТ ДО 7 ГОДИНИ
  -ЛЕД СВЕТЛА
  -КЛУЧ
  -МАКСИМАЛНА ТЕЖИНА 30КГ
  -ДИМЕНЗИИ : 100x50x45см