• YooSee сигурносна камера
  Wi-fi конектирање и лесен пристап од Вашиот мобилен телефон од било која локација
  Можност за мрежно поврзување
  Можност за снимање видео и аудио директно на Вашиот паметен телефон
  Вградени микрофон и звучник
  360 степени ротација
  3 ултра-моќни антени
  Ноќно гледање
  Може да се постави на маса, на ѕид или на таван
  6 месеци гаранција
 • Појас за одење ПРВИ ЧЕКОРИ

  Погоден за бебиња и многу мали деца со тежина до 13 кг, на возраст помеѓу 10 и 24 месеци;
  Обемот на градите може да се прилагоди со тока, од 53 до 60 см;
  Го обвива телото на детето без да предизвика притисок врз стомакот;
  Ремен за придржување кој се регулира во должина;
  Направено од 100% безбедни материјали.

   

 • КЕНГУР DINO

  Погоден за деца над 4 месеци, со тежина до 15 кг.;
  Препорачана возраст на детето е од 4 до 12 месеци;
  Три позиции на детето во носечкиот кенгур:
  *однапред, односно со лицето кон родителот - за деца на возраст од 4 до 12 месеци;
  *однапред, свртен кон правецот на движење - за деца на возраст од 4 до 12 месеци;
  *одназад, на задниот дел/грбот на возрасниот - за деца на возраст од 6 до 12 месеци;
  Ремените се прилагодливи според големината на детето.

   

 • КЕНГУР BRISA

   

  КАРАКТЕРИСТИКИ:
  Погоден за деца над 4 месеци, со тежина до 15 кг;
  Препорачана возраст- за дете од 6 до 36 месеци;
  Детски позиции во кенгурот за носење од типот на седиштето:
  *Легнување - погоден за деца од 4 до 36 месеци;
  *Соочување со возрасниот - погоден за деца од 5 до 36 месеци;
  *Соочувајќи се со насоката на движење - погоден за деца од 5 до 36 месеци;
  Позиции на детето во кенгурот за носење:
  *Соочување со возрасниот - погоден за деца од 4 до 36 месеци;
  *Соочувајќи се со насоката на движење - погоден за деца од 5 до 36 месеци;
  *Задниот дел на возрасниот - погоден за деца од 6 до 36 месеци;
  Ремените се прилагодливи според големината на детето;
  Лигавче - може да се отстрани и измие;
  Појас за прилагодување на должината на ременот според големината на детето;
  Џеб на страничен ремен;
  Основа за седење;
  Мрежа за дополнително струење на воздухот, што е особено важно за летниот период;
  Широки и меки ремени на рамото и појас на половината.

   

 • Смирувачка плишана играчка со музика и прожектор ПИНГВИН

  Играчката е наменета за новороденчиња;
  Екстремно мека и пријатна за допир, изработена од високо квалитетна кадифен материјал;
  Играчката е дизајнирана со цел грижа за малите - да ги смири и да ги натера да спијат со нежни мелодии;
  Содржи 12 приспивни песни, мелодии и звуци на кои е докажано дека бебињата реагираат;
  Можност за избор на времетраењето на дејството - 30 мин, 60 мин, 90 мин;
  Во центарот на вниманието се две фигури - месечина и звезди;
  Светло на индикаторот;
  Можност за прилагодување на јачината на звукот;
  Можност за прицврстување на креветче, количка, лулка за бебиња и мали деца или столче за хранење;
  Музичката кутија работи на батерии - 3 парчиња, големина AA / 1.5V (не се вклучени во понудата);
  Играчката е произведена во согласност со барањата на европските директиви и безбедносните стандарди за играчки.

   

 • Смирувачка плишана играчка со музика и прожектор КОАЛА

  Играчката е наменета за новороденчиња;
  Екстремно мека и пријатна за допир, изработена од високо квалитетна кадифен материјал;
  Играчката е дизајнирана со цел грижа за малите - да ги смири и да ги натера да спијат со нежни мелодии;
  Содржи 12 приспивни песни, мелодии и звуци на кои е докажано дека бебињата реагираат;
  Можност за избор на времетраењето на дејството - 30 мин, 60 мин, 90 мин;
  Во центарот на вниманието се две фигури - месечина и звезди;
  Светло на индикаторот;
  Можност за прилагодување на јачината на звукот;
  Можност за прицврстување на креветче, количка, лулка за бебиња и мали деца или столче за хранење;
  Музичката кутија работи на батерии - 3 парчиња, големина AA / 1.5V (не се вклучени во понудата);
  Играчката е произведена во согласност со барањата на европските директиви и безбедносните стандарди за играчки.

   

 • ВИДЕО БЕБЕ МОНИТОР VECTOR

  Векторскиот бебифон е практичен и корисен. Благодарение на дигиталниот видеофон,  ќе бидете спокојни за сонот на вашето бебе и ќе можете рационално да го искористите времето кога спие.
  Комплетот вклучува:
  Камера - уред за бебето;
  Монитор - уред за родителот;
  2 AC / DC адаптери;
  1 литиум полимер батерија за матичен уред.
  Работна фреквенција: ISM 2400 ~ 2483,5 MHz
  Внатрешен опсег 50m .;
  Отворен опсег 260м .;
  Режим на модулација: GFSK;
  Видео приказ: 2,4 "LCD;
  Резолуција: 320 x 240 пиксели;
  Резолуција на камера: 640 x 480;
  ФУНКЦИИ:
  Звучна активација (VOX);
  Музичар;
  Двонасочна комуникација;
  Сензор за температура на воздухот во просторијата на бебето;
  Ноќно набљудување;
  Аларм;
  Регулирање на звукот;
  Мени на 8 јазици.

   

 • ВИДЕО БЕБЕ МОНИТОР POLARIS

  Видеофонот  Поларис е практичен и корисен. Благодарение на дигиталниот видеофон,  ќе бидете спокојни за сонот на вашето бебе и ќе можете рационално да го искористите времето кога спие.
  Комплетот вклучува:
  Камера - уред за бебето;
  Монитор - уред за родителот;
  2 AC / DC адаптери;
  1 литиум полимер батерија за матичен уред
  Работна фреквенција: 2,4 GHz;
  Опсег до 260 м на отворено;
  Режим на модулација: GFSK;
  Видео приказ: 3,2 "TFT LCD екран;
  Резолуција: 320 x 240 @ 20fps;
  ФУНКЦИИ:
  Звучна активација (VOX);
  Музичар;
  Двонасочна комуникација;
  Сензор за температура на воздухот во просторијата на бебето;
  Ноќно набљудување;
  Аларм;
  Регулирање на звукот;
  Мени на 8 јазици.