• Сет 2 столни ламби SOLAR

  Код:М-Сет 2 столни ламби SOLAR-780SGN1837

  100% PVC Столна ламба со метални ногарки Дијаметар на абажурот: 22 cm Висина на абажурот: 12 cm Вкупна висина:37 cm (2 Pieces) Тип на сијалица: E 27 IP: 2-0 Max 60 W Max 20 - 25 W Max 9 - 15 W

  Број на пакети:1 Димензии на пакување:31х31x27cm

 • Столна ламба SHIMMER

  Код:M-Столна ламба SHIMMER-780SGN2528

  100% Метал Материјал на абажур Големина на абажурот: 22 x 17 cm Вкупна висина: 45 cm Должина на кабел150 cm

  Тип на сијалица:E27 Max 60 W

  Број на пакети:1 Димензии на пакување:31х31х27cm

 • Столна ламба FLARE

  Код: М-Столна ламба FLARE-780SGN4490

  100% PVC Метална конструкција MDF Base Големина на абажурот: 22 x 14 cm Вкупна висина: 40 cm Тип на сијалица: : E27 Max 60 W

  Број на пакети:1 Димензии на пакување:24х24х31cm

 • Столна ламба EDGE

  Код:М-Столна ламба EDGE-390FLH1773

  Дрво контрукција Столна ламба со уникатен дизајн Рачно изработен абажур Должина на абажурот: 24 cm Дијаметар на абажурот: 24 cm Поддесив кабел Вкупна висина:50 cm

  Тип на сијалица: E 27 Max 45 - 60 W

  Број на пакети:1 Димензии на пакување:53х30х20cm

 • Столна ламба LUMINESCENTIA

  Код: М-Столна ламба LUMINESCENTIA-521SHN2214

  Метална конструкција Големина: 14 x 23 cm Висина: 56 cm Дијаметар на абажурот: 12 cm Висина на абажурот: 14 cm Должина на кабел: 150 cm Тип на сијалица: E 27 Max 40 W IP Code: IP20

  Број на пакети: 1 Димензии на пакување:25х26х58 cm


 • Столна ламба GALE

  Код: М-Столна ламба GALE-780SGN2134

  Рам: 100% Стакло
  Дијаметар на абажурот : 22 cm  
  Висина на абажурот: 14 cm Вкупна висина:32 cm Должина на кабел: 1-1,5 m

   Тип на сијалица:E27 Max 60W CE

  Број на пакети:1
  Димензии на пакување:24х24х31cm

 • Подна ламба RADIANT peach

  Код: М-Подна ламба RADIANT- 780SGN3499

  Рам: 100% Дрво  
  Дијаметар на абажурот: 21 cm  
  Висина на абажурот : 38 cm
  Вкупна висина: 140 cm

  Тип на сијалица: E27 Max 60W CE

  Број на пакети:1 Димензии на пакување: 20х120х6cm


 • Подна ламба PRISMRAY

  Код: М-Подна ламба PRISMRAY-390FLH1129

  MDF Конструкција
  Полипропиленски абажур Должина на абажурот: 25 cm Дијаметар на абажурот:38 cm Висина на ногарки: 120 cm Вкупна висина: 145 cm Должина на кабел:Max 200 cm

  On/OffКопче на кабелот  CE Certificated Тип на сијалицаE 27 Max 45 - 60 W

  Број на пакети:1 Димензии на пакување:20х120х6cm


 • Подна ламба AURORA

  Код: М-Подна ламба AURORA-780SGN4447

  100% PVC MDF Ногарки Големина на абажурот: 21 x 38 cm Висина на ногарките: 120 cm Вкупна висина:140 cm

  Тип на сијалица:E27 Max 60 W

  Број на пакети:1
  Димензии на пакувањето:20х120х6cm

 • Подна ламба RAY Beige

  Код: М-Подна ламба RAY-Beige-780SGN2603

  100% Дрво PVC абажур
  Големина на абажурот: 21 x 38 cm
  Вкупна висина: 140 cm

  Тип на сијалица E27 Max 60 W

  Број на пакети:1
  Димензии на пакување:20х120х6 cm

 • Подна ламба RAY-Ecru Brown

  Код:М-Подна ламба RAY Brown-780SGN2485

  70% MDF / 30% PVC FABRIC
  Големина: 38 x 140 cm 
  Дијаметар на абажурот: 38 cm 
  Висина на абажурот : 25 cm
  Висина на конструкција: 115 cm 
  Должина на кабел: 200 cm

  On/OffКопче на кабелот
  Тип на сијалица: E 27

  Max 60 W
  Max 20 - 25 W
  Max 9 - 15 W

  Број на пакети:1
  Димензии на пакување:20х120х6 cm

 • Подна ламба RAY Grey- Brown

  Код: М-Подна ламба RAY-Grey-Brown-780SGN2430

  70% MDF / 30% PVC FABRIC
  Големина: 38 x 140 cm 
  Дијаметар на абажурот: 38 cm 
  Висина на абажурот : 25 cm
  Висина на конструкција: 115 cm 
  Должина на кабел: 200 cm

  On/OffКопче на кабелот
  Тип на сијалица: E 27

  Max 60 W
  Max 20 - 25 W
  Max 9 - 15 W

  Број на пакети:1
  Димензии на пакување:20х120х6 cm

 • Подна ламба RAY White

  Код: М-Подна ламба RAY-White-780SGN2429

  70% MDF / 30% PVC FABRIC
  Големина: 38 x 140 cm 
  Дијаметар на абажурот: 38 cm 
  Висина на абажурот : 25 cm
  Висина на конструкција: 115 cm 
  Должина на кабел: 200 cm

  On/OffКопче на кабелот
  Тип на сијалица: E 27

  Max 60 W
  Max 20 - 25 W
  Max 9 - 15 W

  Број на пакети:1
  Димензии на пакување:20х120х6 cm

 • Подна ламба RAY Cream -Oak

  Код:М-Подна ламба RAY Cream-Oak-780SGN2425

  70% MDF / 30% PVC FABRIC
  Големина: 38 x 140 cm 
  Дијаметар на абажурот: 38 cm 
  Висина на абажурот : 25 cm
  Висина на конструкција: 115 cm 
  Должина на кабел: 200 cm

  On/OffКопче на кабелот
  Тип на сијалица: E 27

  Max 60 W
  Max 20 - 25 W
  Max 9 - 15 W

  Број на пакети:1
  Димензии на пакување:20х120х6 cm

 • Подна ламба RADIANT White

  Код: М-Подна ламба RADIANT White-390FLH1125

  MDF Конструкција Полипропиленски абажур

  Должина на абажурот: 25 cm  
  Дијаметар на абажурот
  : 38 cm
  Висина на ногарки: 120 cm
  Вкупна висина
  : 145 cm
  Должина на кабел
  Max 200 cm
  On/Off
  Копче на кабелот Тип на сијалица: E 27 Max 45 - 60 W

  Број на пакети:1
  Димензии на пакување:20х120х6

 • Подна ламба RADIANT Cream-black

  Код: М-Подна ламба RADIANT Cream-black-390FLH1115

  MDF Конструкција Полипропиленски абажур

  Висина на абажурот: 25 cm  
  Дијаметар на абажурот
  : 38 cm
  Висина на ногарки: 120 cm
  Вкупна висина
  : 145 cm
  Должина на кабел
  Max 200 cm
  On/Off
  Копче на кабелот Тип на сијалица: E 27 Max 45 - 60 W

  Број на пакети:1
  Димензии на пакување:20х120х6

 • Подна ламба RADIANT

  Код: M-Подна ламба RADIANT-390FLH1113

  MDF Конструкција Полипропиленски абажур

  Должина на абажурот: 25 cm  
  Дијаметар на абажурот: 38 cm
  Висина на ногарки: 120 cm
  Вкупна висина: 145 cm
  Должина на кабелMax 200 cm On/OffКопче на кабелот Тип на сијалица: E 27 Max 45 - 60 W

  Број на пакети:1
  Димензии на пакување:20х120х6

 • Столна ламба INCANDESCENCE black

  Код: М-Столна ламба INCANDESCENCE black-780SGN2582

  100% METAL Материјал на абажур
  Големина на абажурот: 24 x 15 cm Вкупна висина: 41 cm Должина на кабел: 150 cm

  Тип на сијалица:E27 Max 60 W

  Број на пакети: 1

  Димензии на пакување:28х28х28cm

 • Столна ламба ILLUMINATE

  Код: М-Столна ламба ILLUMINATE-780SGN2535

  100% METAL

  Материјал на абажур
  Големина на абажурот: 22 x 14 cm
  Вкупна висина : 32 cm
  Должина на кабел150 cm
  Тип на сијалицаE27 Max 60 W

  Број на пакети: 1
  Димензии на пакување:24x24x31cm


 • Столна ламба GLOW

  Код: М-Столна ламба GLOW-780SGN2558

  100% PLASTIC
  Материјал на абажур
  Големина на абажурот: 22 x 14 cm
  Вкупна висина:30 cm Должина на кабел:150 cm Тип на сијалица:E27 Max 60 W

  Број на пакети: 1
  Димензии на пакување:24x24x31 cm