Сервис за јадење од 18 парчиња, Luminarc Alexie

1590 ден. 1275 ден.
Сервисот содржи:
6 големи плитки чинии 25cm
6 длабоки чинии 23,5cm
6 мали плитки чинии за десерт 19cm
 
Материјал: стакло-керамика.
 
Количина:

ПОПУСТИ И ПРОМОЦИИ

Зачленете се во Попуст клубот на akcija.com.mk и бидете во тек со најновите акции, попусти и промоции на akcija.com.mk.

ПЛАЌАЊЕ И ИСПОРАКА

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Back to top