Инвертер клима уред VIVAX AEQI-01

20999 ден.

 

Модел: VIVAX ACP-09CH25AEQI R32
3 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА
Енергетска класа (SEER/SCOP): A++ (6.2 / 4.0)
Максимален капацитет на ладење: 3,22КW
Максимален капацитет на греење: 3,37КW
Просечна моќност: Ладење: 2,64КW ; Греење: 2,93КW
Препорачана површина: 25 m²
Димензии надворешна единица: 700x550x275 mm
Димензии внатрешна единица: 805x285x194 mm
Влезна моќност ладење: 710 W
Влезна моќност греење: 739 W
Проток на воздух: 520 m³/h
Капацитет на одвлажнување: 1 l/h
Ниво на бучава: 40 dB (A)
Работна температура: од -15 до 50 °C
Маса внатрешна единица: 7.5 kg
Маса надворешна единица: 22.7 kg
Фреон: Еколошки фреон R32
Филтри: Cold catalyst филтер, Филтер за прашина
Останато: Висока ефикасност, прикажување на самодијагноза, индикатор за истекување на гасот за разладување, 1W standby, турбо, заштита на вентил на надворешна единица, интелегентно отопување, 12 Fan Speed, безшумна опција, двосмерен одвод на кондензат, дигитален екран.

Количина:

ПОПУСТИ И ПРОМОЦИИ

Зачленете се во Попуст клубот на akcija.com.mk и бидете во тек со најновите акции, попусти и промоции на akcija.com.mk.

ПЛАЌАЊЕ И ИСПОРАКА

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Back to top