2 Daniel Klein часовници - За неа и за него

5798 ден. 3990 ден.
Код за нарачка: DK.1.12622-3 + DK.1.12622-5
 
Женски модел

Дијаметар: 33mm
Дебелина на куќиште: 8mm
Ширина на ремче: 16mm
Механизам: Кварцен - со батерија
Водоотппорност: 3atm
Гаранција: 2 години
 
Машки модел

Дијаметар: 33mm
Дебелина на куќиште: 8mm
Ширина на ремче: 16mm
Механизам: Кварцен - со батерија
Водоотппорност: 3atm
Гаранција: 2 години
Количина:

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

ПОПУСТИ И ПРОМОЦИИ

Зачленете се во Попуст клубот на akcija.com.mk и бидете во тек со најновите акции, попусти и промоции на akcija.com.mk.

ПЛАЌАЊЕ И ИСПОРАКА

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Back to top