Враќање на производот

  • Доколку од било која причина не Ви се допаѓа производот можете да го вратите и Вашите средства ќе бидат рефундирани. За производот да биде вратен треба да биде во оригинално пакување и да не биде користен. Доставата при процес на враќање на производот и рефундирање на средствата е на сметка на купувачот.
  • Akcija.com.mk ги превзема трошковите за враќање или замена на производот доколку производот е пристигнат со фабричка грешка, оштетен при транспорт или не одговара на Вашата нарачка.

ПОПУСТИ И ПРОМОЦИИ

Зачленете се во Попуст клубот на akcija.com.mk и бидете во тек со најновите акции, попусти и промоции на akcija.com.mk.

ПЛАЌАЊЕ И ИСПОРАКА

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Back to top