• Хоризонтален замрзнувач-ST CF-250BM

  Код за нарачка :ST CF-250BM-73951

  ST CF-250BM Superior Technology
   Хоризонтален замрзнувач
   Капацитет 249л
   ЛЕД индикатори
   Механички контроли
   Прилагодување на температурата
   Лесен ентериер за чистење
   A енергетска класа

  5 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА

 • Хоризонтален замрзнувач-ST CF-150BM2 Superior Technology

  Код за нарачка:ST CF-150BM2-73950

  ST CF-150BM2 Superior Technology
   Хоризонтален замрзнувач
   Капацитет 142л
   Механички контроли
   ЛЕД индикатори
   Прилагодување на температурата со термостат
   Лесен ентериер за чистење
   A енергетска класа

  5 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА

 • Хоризонтален замрзнувач-9 ST CF-200BM2 Superior Technology

  Код за нарачка:ST CF-200BM2-73949

  ST CF-200BM2 Superior Technology
   Хоризонтален замрзнувач
   Капацитет 198л
   Механички контроли
   Прилагодување на температурата
   Лесен ентериер за чистење
   A енергетска класа
   Димензии 94.5x52.3x85 цм

  5 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА

 • Вертикален замрзнувач Ugur UED 5168 DTK NF A+

  Код за нарачка: Ugur UED 5168 DTK NF A+ -74018

  Ugur UED 5168 DTK NF A+
   Вертикален замрзнувач
   NO FROST технологија
   162литри Капацитет
   5 фиоки
   Електронска регулација на температурата
   Реверзибилна врата
   А+ енергетска класа
   Гас R600
   Димензии ШxДxВ 545x600x1460мм
   Гаранција: 5 години

 • Хоризонтален Замрзнувач Gorenje FH 401 CW

  Код за нарачка: Gorenje FH 401 CW-73471

   Хоризонтален Замрзнувач
   Бела боја
   Нето капацитет: 385 Литри
   Голем сад за зеленчук и овошје
   2 корпи
   Фукнција за брзо замрзнување (FastFreeze)
   Заклучување на вратата
   Електронско управување
   Бучност: 39dB(A)
   Енергетска класа A+
   Димензии (Ш x В x Д): 130 x 85 x 74 cm

  ГАРАНЦИЈА 5 ГОДИНИ

 • Хоризонтален замрзнувач ST CF-150M2

  Код за нарачка: ST CF-150M2-73339

   Хоризонтален замрзнувач
   Капацитет 142л
   Механички контроли
   ЛЕД Дисплеј
   Прилагодување на температурата со термостат
   Лесен ентериер за чистење
   A+ енергетска класа
   Димензии 73x52.3x85 цм

  ГАРАНЦИЈА 5 ГОДИНИ

 • Вертикален Замрзнувач ST SFZ-245WM2

  Код за нарачка: ST SFZ-245WM2-72686

   Вертикален замрзнувач
   бела боја
   Нето капацитет 165л
   5 транспарентни фиоки + горен дел за пица
   Механичка контрола на температурата
   ЛЕД осветлување
   Реверзибилна врата
   A+ енергетска класа
   Димензии 143x55x55цм

  ГАРАНЦИЈА 5 ГОДИНИ

 • Вертикален Замрзнувач TELEFUNKEN TFZ 2451M

  Код за нарачка: TELEFUNKEN TFZ 2451M-71794

   Вертикален замрзнувач
   бела боја
   186л
   6 фиоки
   механички контроли
   А+ енергетска класа
   Димензии 144x54x60 цм

  ГАРАНЦИЈА 5 ГОДИНИ

 • Вертикален Замрзнувач Gorenje F 6245 W

  Код за нарачка: Gorenje F 6245 W-66272

   Вертикален Замрзнувач
   Бела боја
   Метална рачка на врата
   6 фиоки
   2 вратички
   1 сад за лед
   Предупредувачки светлосен сигнал за превисока температура
   Енергетска класе А
   Бруто капацитет 238л
   Нето 208л
   Бучност: 42 dB(A)
   Димензии (В:Ш:Д): 1435 x 600 x 625 mm

   ГАРАНЦИЈА 5 ГОДИНИ

 • Хоризонтален замрзнувач Gorenje FH 301 CW
  Код за нарачка: Gorenje FH 301 CW
   
  5 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА
   
  Хоризонтален Замрзнувач
   Бела боја
   Нето капацитет: 303 Литри
   Голем сад за зеленчук и овошје
   2 корпи
   Фукнција за брзо замрзнување (FastFreeze)
   Заклучување на вратата
   Електронско управување
   Бучност: 39dB(A)
   Енергетска класа A+
   Димензии (Ш x В x Д): 108 x 85 x 74 cm
 • Вертикален замрзнувач ST SFZ-275WH
  ST SFZ-275WH Superior Technology
   
  5 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА
   
   Вертикален замрзнувач
   бела боја
   Нето капацитет 225л
   7 транспарентни фиоки
   Механичка контрола на температурата
   ЛЕД осветлување
   A+ енергетска класа
   Димензии 170x60x60цм
 • Вертикален замрзнувач ST SFZ-245SM2
  ST SFZ-245SM2 Superior Technology
   
  5 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА
   
   Вертикален замрзнувач
   сребрена боја
   Нето капацитет 165л
   5 транспарентни фиоки + горен дел за пица
   Механичка контрола на температурата
   ЛЕД осветлување
   Реверзибилна врата
   A+ енергетска класа
   Димензии 143x55x55цм
 • Хоризонтален замрзнувач WHIRLPOOL WH2010 A+E
  WHIRLPOOL WH2010 A+E
   
  5 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА
   
   Хоризонтален замрзнувач
   бела боја
   Капацитет 207л
   6th sense ЛЦД Дисплеј технологија
   заклучување на уредот
   внатрешно осветлување
   функција за брзо замрзнување
   Еco режим на работа
   прилагодлива температура
   1 корпа
   А+ енергетска класа
   Димензии 86.5x80.6x64.2 цм
 • Хоризонтален замрзнувач TESLA RH2000H1
  Енергетска класа A
  Капацитет на замрзнување (kg/24h) 11
  Запремнина на замрзнувачот 200l
  Ниво на бучава 42 dB
  Боја Бела
  Димензии (mm): 905 x 845 x 545
  5 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА