• VOX сет вградна рерна + вградна плотна + аспиратор

  Код: VOX EBB 1000 IX - VOX EBC 200 DB - VOX PIO 650 W

  60 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Рерна:

  Моќност: 2600W

  Волумен: 58l
  Горен греач – 1200W
  Долен греач – 1100W

  Термостат
  Додатоци: решетка, плитка и длабока тепсија, гратис кабел
  Големо надворешно и мало внатрешно стакло, метална врата, внатрешно осветлување
  Димензии (ШxВxД): 595 x 595 x 575 mm
  Боја: сива (Inox)


  Плотна:


  Тип: Стаклокерамика

  Ширина 29 cm

  ø145мм highlight грејна површина

  ø180мм highlight грејна површина

  Брусен раб на плочата

  Сигурносно заклучување

  Сигнална сијаличка

  Струен кабел

  Дигитална контрола однапред
  Боја: црна


  Аспиратор:


  Број на брзини на работење: 3
  Сила на вшмукување: 253 m3/h
  Број на мотори: 1
  Номинална моќ на системот за осветлување: 6 W
  Вид на светло: LED
  Потрошувачка на енергија годишно: 62 kWh
  Бучава: 59 dB
  Димензии (ШxВxД): 600 x 174 x 425 mm

 • Вградна рерна VOX EBB 1000 IX

  Код: VOX EBB 1000 IX

  60 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Моќност: 2600W

  Волумен: 58l
  Горен греач – 1200W
  Долен греач – 1100W

  Термостат
  Додатоци: решетка, плитка и длабока тепсија, гратис кабел
  Големо надворешно и мало внатрешно стакло, метална врата, внатрешно осветлување
  Димензии (ШxВxД): 595 x 595 x 575 mm
  Боја: сива (Inox)

 • Вградна фурна со Турбо ВЕНТИЛАТОР ST BOL-3511XF

  Код за нарачка: ST BOL-3511XF-73812

   Superior technology
   Вградна фурна со Турбо ВЕНТИЛАТОР
   Инокс со долен инокс дел
   Pop out копчиња
   ЛЦД Дисплеј со дигитален Тајмер со 6 функции
   62л капацитет на фурна
   горен и долен греач
   Грил
   светло во фурната
   Алуминиумска рачка
   Врата со двојно стакло - лесночистечка со внатрешно стакло кое се вади
   Лесно чистечки специјален емајл на ѕидовите во фурната
   А енергетска класа
   1 длабока тепсија
   1 решетка
   Димензии 60x60x57,5 цм

  ГАРАНЦИЈА 5 ГОДИНИ


 • Вградна фурна MIDEA 65M90E3

  Код за нарачка: MIDEA 65M90E3-73759

   Вградна фурна
   Инокс
   Капацитет 70л
   Дигитални контроли со PUSH PULL копчиња на вовлекување и контроли на допир
   Меко затворање на вратата
   9 функции + Еко функција
   ЛЕД Екран со бело осветлување
   Телескопски водилки на едно ниво
   Турбо вентилатор во рерната
   Врата со двојно стакло
   САМОЧИСТЕЊЕ СО КАТАЛИЗА
   Емајлирана внатрешност
   1 тава + 1 решетка
   А енергетска класа
   Димензии ШxДxВ 59.5x59.5x57.5 цм

  ГАРАНЦИЈА 5 ГОДИНИ

 • Вградна фурна MIDEA 65M80D2

  Код за нарачка: MIDEA 65M80D2-73758

  Вградна фурна
   Инокс
   Капацитет 65л
   Дигитални контроли со PUSH PULL копчиња на вовлекување и контроли на допир
   8 функции + Еко функција
   ЛЕД Екран со бело осветлување
   Турбо вентилатор во рерната
   Врата со двојно стакло
   Емајлирана внатрешност
   1 тава + 1 решетка
   А енергетска класа
   Димензии ШxДxВ 59.5x59.5x57.5 цм

  ГАРАНЦИЈА 5 ГОДИНИ

 • Вградна фурна Surround Cook Electrolux KOF3C70X

  Код за нарачка: Electrolux KOF3C70X-73503

   Вградна фурна Surround Cook 600 серија
   Инокс
   Pop In/Out копчиња на вовлекување
   ЛЦД Дисплеј
   Каталитичко самочистење
   Капацитет 72л
   RING Вентилатор во фурна
   Рамномерно распоредување на топол воздух во фурната
   Меко затворање на вратата Velvet closing
   Врата со двојно стакло
   Тајмер со 5 сетирања
   8 функции на рерната
   Пица мод
   Печење на три нивоа
   Turbo Grill
   Вклучени две тави + решетка
   Инокс кој не остава отпечатоци
   Звучна сигнализација за траење на програмата
   Енергетска класа А
   Димензии 594 x 568 x 594 мм

  ГАРАНЦИЈА 2 ГОДИНИ

 • Вграден комплет Фурна и Стаклокерамичка Плотна ST BOBHG 6770XE

  Код за нарачка: ST BOBHG 6770XE-73392

   Superior Technology
   Вграден комплет Фурна + Стаклокерамичка Плотна
   Зависни
   Вентилатор во фурната
   5 функции
   60л капацитет на фурна
   4 грејни зони на плотна
   Тајмер
   Двојно стакло на вратата
   1 тава и 1 решетка
   А енергетска класа
  Димензии 60x60x57 цм

  ГАРАНЦИЈА 5 ГОДИНИ

 • Вградна фурна HANSA BOES684001

  Код за нарачка: HANSA BOES684001-72885

   Вградна фурна
   Fine Mat finnish линија
   Црна
   PUSH PULL копчиња
   Мега капацитет на рерна 77 литри
   ЛЦД Дисплеј
   Самочистење со пареа
   9 функции
   Вентилатор
   Горен и долен греач
   Defrosting мод
   Грил
   1x телексопски водилки
   Тројно стакло на вратата
   Рецепти на вратата
   Вклучени плитка и длабока тепсија
   Халогено осветлување
   Лесно чистечки емајл
   Потрошувачка на ел. енергија 0.99 kWh
   А енергетска класа
   Димензии 595x595x575 мм

  ГАРАНЦИЈА 5 ГОДИНИ

 • Ретро вградна фурна Gorenje BO 7530 CLI-Classico

  Код за нарачка: Gorenje BO 7530 CLI-Classico-72420

   Classico (Ретро) Вградна Фурна
   Крем боја
   Боја на рачката златна
   Енергетска класа: А
   Електронски програмски тајмер со аналоген дисплеј
   Механичко управување
   Конвенционална рерна (вентилатор) - 71 Литри
   Најголема употреблива површина за готвење
   Дизајн: HomeMADE-иновативен внатрешен изглед на рерната дизајниран според старите фурни за печење леб
   Стаклена контролна плоча
   Ергономски копчиња и рачка
   Едноставно деллива врата на рерната
   Aqua clean едноставно секојдневно чистење
   Perfect grill двоен греач за перфектно печење
   Рамна површина на вратата од рерната
   конвенционално греење - горен и долен грејач
   конвенционално со со вентилатор
   Инфра греач - голем
   Инфра греач и вентилатор - голем
   Самочистење со вода
   Светло од горе
   Класична шарка на вратата
   Ергономски обликувани ретро копчиња
   Решетка
   Длабока емајлирана тава
   Плиток плех за печење
   Жичани шини - држачи за плех
   Тројно застаклена врата на рерната со еден дефлектор (CoolDoor)
   Динамичко ладење на фурната - DC
   Чистење со Aqua Clean Функција
   Eco Clean емајл (рерна и плехови)
   Моќност на инфра грејачот: 2600 W
   Приклучна моќ: 2700 W
   Димензии (Ш х В х Д): 59,7 х 59,5 х 56,5 cm

  ГАРАНЦИЈА 5 ГОДИНИ

 • Вградна фурна HANSA BOEI64290030

  Код за нарачка: HANSA BOEI64290030-71812

   Вградна фурна
   Инокс
   ЛЦД Дисплеј со дигитален тајмер
   Pop in Pop out копчиња
   6 функции
   вентилатор
   додаток за печење кокошка во рерната
   тајмер
   горен и долен греач
   60 литри капацитет
   Самочистење со катализа
   двојно стакло на вратата
   клучени две емајлирани тави ProCook
   А енергетска класа
   60x60x55 цм

  ГАРАНЦИЈА 5 ГОДИНИ

 • Вградна фурна SAMSUNG NV66M3531BS-OL

  Код за нарачка: SAMSUNG NV66M3531BS-OL-71719

   Вградна фурна
   INOX
   Dual cook - технологија на печење две рaзлични јадења на две   различни нивоа без мешање мириси
   ЛЦД Дисплеј
   Капацитет 66л
   Push Pull копчиња на вовлекување
   Каталитичко самочистење
   Тајмер
   Тројно стакло на вратата
   Заштита од деца
   А енергетска класа
   Димензии 60x60x56.6 cm

  ГАРАНЦИЈА 5 ГОДИНИ

 • Вградна фурна Electrolux EZB3411AOX

  Код за нарачка: Electrolux EZB3411AOX-71614

   Вградна фурна
   INOX
   Pop In/Out контролни копчиња кои се скриваат во фурната
   ЛЦД Дисплеј
   RING фурна со вентилатор
   Отварање на вратата на доле
   врата со двојно стакло
   Внатрешна лампа 40 watts халогена
   Метод на котрола Електронски
   Тајмер
   Моќност на фурната Конвекција 2.500W
   Моќност на грилот 2.450W
   (долно и горно печење
   воздушно печење и грил)
   7 функции на рерната
   Дополнителна опрема: Емајлирана тава
   квадратни мрежасти полици
   Капацитет 60л
   Енергетска класа А-10%
   Димензии 560 x 550 x 600 mm (60cm)

  ГАРАНЦИЈА 2 ГОДИНИ

 • Вграден стаклокерамички комплет ФУРНА и ПЛОТНА HANSA BCCI62061

  Код за нарачка: HANSA BCCI62061-71530

   Вграден стаклокерамички комплет Зависна плотна + фурна
   Инокс фурна со Вентилатор
   Капацитет 62 литри
   Турбо вентилатор
   8 функции
   Светло во рерната
   Секогаш ладна врата со тројно стакло
   Лесно чистечка со помош на пареа
   Грил функција
   Горен и долен греач
   А енергетска класа
   Димензии 59.6x59.5x57.5 цм
   Вградна стаклокерамичка плотна
   Без рамка
   4 зони на готвење
   Индикатори за преостаната топлина

  ГАРАНЦИЈА 5 ГОДИНИ

 • Вградна фурна WHIRLPOOL AKZ9 6230 NB

  Код за нарачка: WHIRLPOOL AKZ9 6230 NB-71478

   Вградна фурна
   6th sense технологија
   Црна боја
   ЛЦД Дисплеј
   Копчиња на вовлекување Push in Push out
   Каталитичко самочистење со помош на каталитички ѕидови
   3 Cook - истовремено печење 3 вида храна без мешање на аромите
   Ready 2 cook - систем за загревање на фурната инстантно со помош на единствен систем за дитрибуција на топлиот воздух
   Турбо Вентилатор
   16 функции
   Програми за печење леб и пица
   73л капацитет
   Меко затворање на вратата
   Телескопски водилки
   Материјал кој не остава отпечатоци од прсти
   Грил и Турбо грил
   Тајмер
   Механичко прилагодување на температурата
   Функција за одмрзнување
   Долен греач
   Заштита од деца
   Тројно стакло на вратата
   А+ енергетска класа
   59.5x59.5x56.4 цм

  ГАРАНЦИЈА 5 ГОДИНИ

 • Вградна фурна WHIRLPOOL AKZ9 6220 IX

  Код за нарачка: WHIRLPOOL AKZ9 6220 IX-71476

   Вградна фурна
   6th sense технологија
   Инокс
   ЛЦД Дисплеј
   Копчиња на вовлекување Push in Push out
   SmartClean технологија на специјални самочистечки ѕидови со помош на пареа Хидролиза
   3 Cook - истовремено печење 3 вида храна без мешање на аромите
   Ready 2 cook - систем за загревање на фурната инстантно со помош на единствен систем за дитрибуција на топлиот воздух
   Турбо Вентилатор
   16 функции
   Програми за печење леб и пица
   73л капацитет
   Меко затворање на вратата
   Телескопски водилки
   Материјал кој не остава отпечатоци од прсти
   Грил и Турбо грил
   Тајмер
   Механичко прилагодување на температурата
   Функција за одмрзнување
   Долен греач
   Заштита од деца
   Тројно стакло на вратата
   А+ енергетска класа
   59.5x59.5x56.4 цм

  ГАРАНЦИЈА 5 ГОДИНИ

 • Вградна фурна WHIRLPOOL AKZ9 6230 IX

  Код за нарачка: WHIRLPOOL AKZ9 6230 IX-70973

   Вградна фурна
   6th sense технологија
   Инокс
   ЛЦД Дисплеј
   Копчиња на вовлекување Push in Push out
   Каталитичко самочистење со помош на каталитички ѕидови
   3 Cook - истовремено печење 3 вида храна без мешање на  аромите
   Ready 2 cook - систем за загревање на фурната инстантно со помош на единствен систем за дитрибуција на топлиот воздух
   Турбо Вентилатор
   16 функции
   Програми за печење леб и пица
   73л капацитет
   Меко затворање на вратата
   Телескопски водилки
   Материјал кој не остава отпечатоци од прсти
   Грил и Турбо грил
   Тајмер
   Механичко прилагодување на температурата
   Функција за одмрзнување
   Долен греач
   Заштита од деца
   Тројно стакло на вратата
   А+ енергетска класа
   59.5x59.5x56.4 цм

  ГАРАНЦИЈА 5 ГОДИНИ

 • Вградна фурна со Турбо ВЕНТИЛАТОР ST BOL-3510XF PIPO

  Код за нарачка: ST BOL-3510XF PIPO-69999|

   Superior technology
   Вградна фурна со Турбо ВЕНТИЛАТОР
   Инокс
   Pop in Pop out копчиња на вовлекување
   сребрена рачка
   ЛЦД Дисплеј со дигитален Тајмер со 6 функции
   62л капацитет на фурна
   горен и долен греач
   Грил
   светло во фурната
   Врата со двојно стакло - лесночистечка со внатрешно стакло кое се вади
   Лесно чистечки специјален емајл на ѕидовите во фурната
   А енергетска класа
   1 длабока тепсија
   1 решетка
   Димензии 60x60x57x5 цм

  ГАРАНЦИЈА 5 ГОДИНИ

 • Вградна фурна со Турбо ВЕНТИЛАТОР ST BOL-3410XF

  Код за нарачка: ST BOL-3410XF-69998

   Superior technology
   Вградна фурна со Турбо ВЕНТИЛАТОР
   Инокс
   сребрена рачка
   сребрени механички копчиња
   Механички Тајмер
   62л капацитет на фурна
   горен и долен греач
   Грил
   светло во фурната
   Врата со двојно стакло - лесночистечка со внатрешно стакло   кое се вади
   Лесно чистечки специјален емајл на ѕидовите во фурната
   А енергетска класа
   1 длабока тепсија
   1 решетка
   Димензии 60x60x57x5 цм

  ГАРАНЦИЈА 5 ГОДИНИ

 • Вградна фурна INDESIT IFW 65Y0 J BL

  Код за нарачка: INDESIT IFW 65Y0 J BL-60576

   Вградна фурна со Вентилатор
   Црна
   ЛЦД Дисплеј
   Копчиња на вовлекување Push Pull
   5 програми
   Капацитет на фурна 66 литри
   Тајмер
   Врата со големо транспаренрно стакло кое се вади
   Cook3 функција за подготвување до три различни јадења  истовремено
   Светло во фурната
   Систем на чистење Easy clean enamel
   Турбо Грил Двојно стакло на вратата
   Вклучени две тави
   Потрошувачка на ел. енергија 0.99 kWh
   Енергетска класа А
   Димензии 60x60x55 цм

   ГАРАНЦИЈА 5 ГОДИНИ

 • Вградна фурна INDESIT IFW 65Y0 J IX

  Код за нарачка: INDESIT IFW 65Y0 J IX-60575

   Вградна фурна со Вентилатор
   Инокс
   ЛЦД Дисплеј
   Копчиња на вовлекување Push Pull
   5 програми
   Капацитет на фурна 66 литри
   Тајмер
   Врата со големо транспаренрно стакло кое се вади
   Cook3 функција за подготвување до три различни јадења истовремено
   Светло во фурната
   Систем на чистење Easy clean enamel
   Турбо Грил Двојно стакло на вратата
   Вклучени две тави
   Потрошувачка на ел. енергија 0.99 kWh
   Енергетска класа А
   Димензии 60x60x55 цм

  ГАРАНЦИЈА 5 ГОДИНИ