• Вградна стаклокерамичка плоча MAX HPG C6.0S

  60 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Контрола на допир (TouchControl)
  Автоматска контрола на температурата,
  за заштита од претекување
  Stop&Go (Пауза): За максимално сигурно готвење
  Одржување на топлина
  2 HiLight грејна зона
  2 HiLight дупла грејна зона
  Круг 2 x 14 cm – 1.2 kW
  Круг 2 x 18 cm – 1.8 kW
  Сигнализација на преостаната топлина
  Заштита од деца
  Ширина: 60 cm

 • Вградна стаклокерамичка плоча MAX HPG C3.0S

  60 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Вградна плоча : MAX
  Приклучна моќ: 2.900 W
  Контрола на допир (TouchControl)
  Автоматска контрола на температурата за заштита од претекување
  Stop&Go (Пауза) – За максимално сигурно готвење
  Одржување на топлина
  1 HiLight грејна зона
  1 HiLight дупла грејна зона
  напред: Круг 14 cm, 1,2 kW,
  назад: Круг 12/18 (1,7/0,7 Kw), kW
  Сигнализација на преостаната топлина
  Заштита од деца
  Ширина : 30 cm

 • Вградна стаклокерамичка плотна Vivax BH-042IN

  Код: BH-042IN - 1212650

  36 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Тежина (кг): 10

  Тип на табла: Индукциска

  Тип на управување: Дигитален

  Моќност зона 1 моќност : 2000 W

  Електрична зона 2 моќност: 2000 W

  Електрична зона 3 моќност: 2000 W

  Моќност зона 4 моќност: 2000 W

  Нивоа за прилагодување на моќноста: 9

  Боја: Црна

  Тајмер

  Дополнителни функции:  Автоматско безбедносно исклучување, Заклучување за деца, Сензор за тава, Режим на пауза

  Димензии на производот: 59 x 52 cm

 • VOX сет вградна рерна + вградна плотна + аспиратор

  Код: VOX EBB 1000 IX - VOX EBC 200 DB - VOX PIO 650 W

  60 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Рерна:

  Моќност: 2600W

  Волумен: 58l
  Горен греач – 1200W
  Долен греач – 1100W

  Термостат
  Додатоци: решетка, плитка и длабока тепсија, гратис кабел
  Големо надворешно и мало внатрешно стакло, метална врата, внатрешно осветлување
  Димензии (ШxВxД): 595 x 595 x 575 mm
  Боја: сива (Inox)


  Плотна:


  Тип: Стаклокерамика

  Ширина 29 cm

  ø145мм highlight грејна површина

  ø180мм highlight грејна површина

  Брусен раб на плочата

  Сигурносно заклучување

  Сигнална сијаличка

  Струен кабел

  Дигитална контрола однапред
  Боја: црна


  Аспиратор:


  Број на брзини на работење: 3
  Сила на вшмукување: 253 m3/h
  Број на мотори: 1
  Номинална моќ на системот за осветлување: 6 W
  Вид на светло: LED
  Потрошувачка на енергија годишно: 62 kWh
  Бучава: 59 dB
  Димензии (ШxВxД): 600 x 174 x 425 mm

 • Вградна стаклокерамичка плотна Vivax BH-042VC

  Код: BH-042VC - 1212642

  36 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Тежина (кг): 9.6

  Тип на табла: Керамички

  Тип на управување: Дигитален

  Моќност зона 1 моќност : 1200 W

  Електрична зона 2 моќност: 1800 W

  Електрична зона 3 моќност: 2000 W

  Моќност зона 4 моќност: 1200 W

  Нивоа за прилагодување на моќноста: 9

  Боја: Црна

  Тајмер

  Дополнителни функции:  Детска брава

  Димензии на производот: 59 x 52 cm

   

 • Вградна стаклокерамичка плоча VOX EBC 411 DB

  Код: VOX EBC 411 DB

  60 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Вградна плотна – стаклокерамика
  Број на рингли: 6
  2 x Стаклокерамика, 145 mm, 1200 W
  Стаклокерамика двојна, 180 mm, 700/1700 W
  Стаклокерамика овална, 145 mm, 1000/1800 W
  Вкупна моќност: 6.5 kW
  Индикатор за загреана рингла, сигурносно заклучување, копчиња на допир
  Димензии (ШxВxД): 590 x 41 x 520 mm
  Боја: црна

 • Вградна стаклокерамичка плоча VOX EBC 410 DB

  Код: VOX EBC 410 DB

  60 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Стаклокерамичка плоча,

  4 зони за греење,

  контролни сензори,

  1 * 145мм,

  1 * 145мм / 210мм
  2 * 180мм, црна

  Димензии: 590x41x520mm

 • Вградна стаклокерамичка плоча VOX EBC 400 DB

  Код: VOX EBC 400 DB

  60 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Тип: Стаклокерамика

  Ширина 59 cm

  ø145мм highlight грејна површина
  ø180мм highlight грејна површина

  Брусен раб на плочата

  Сигурносно заклучување

  Сигнална сијаличка

  Струен кабел

  Дигитална контрола однапред
  Боја: црна

 • Вградна стаклокерамичка плоча VOX EBC 200 DB

  Код: VOX EBC 200 DB

  60 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Тип: Стаклокерамика

  Ширина 29 cm

  ø145мм highlight грејна површина

  ø180мм highlight грејна површина

  Брусен раб на плочата

  Сигурносно заклучување

  Сигнална сијаличка

  Струен кабел

  Дигитална контрола однапред
  Боја: црна

 • Вградна стаклокерамичка плотна-ST BHVX-6459H

  Код за нарачка: ST BHVX-6459H-73952

  ST BHVX-6459H
   Superior technology
   Вградна стаклокерамичка плотна
   Инокс рамка
   60цм
   4 грејни зони од кои 2 дупли зони
   Сензорски команди на допир
   Уникатно Одбирање на јачина од 1 до 9 со директни контроли на допир за секое ниво од 1 до 9 (без+/-)
   Тајмер

  5 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА

 • Вградна стаклокерамичка плотна MIDEA MC-HF6412

  Код за нарачка: MIDEA MC-HF6412-73714

   Вградна стаклокерамичка плотна 60цм
   Контроли на допир - ЛИЗГАЧКИ SLIDER
   Четири зони за готвење со една дупла зона (1x 200мм
   2x 165мм
   1x 145/230мм)
   9 нивоа на моќност
   Тајмер
   ЛЕД Дисплеј за секоја зона
   Индикатори за преостаната топлина
   Автоматско исклучување
   Заклучување од деца
   Тотална моќност 6400W
   Димензии 590x520x55 mm

  ГАРАНЦИЈА 5 ГОДИНИ

 • Вградна стаклокерамичка плотна MIDEA MC-HF605

  Код за нарачка: MIDEA MC-HF605-73713

   Вградна стаклокерамичка плотна 60цм
   Контроли на допир
   Четири зони за готвење (2x 200мм и 2x 165мм)
   9 нивоа на моќност
   Тајмер
   ЛЕД Дисплеј за секоја зона
   Индикатори за преостаната топлина
   Автоматско исклучување
   Заклучување од деца
   Тотална моќност 6000W
   Димензии 590x520x55 mm

  ГАРАНЦИЈА 5 ГОДИНИ

 • Вградна стаклокерамичка плотна Домино MIDEA MC-HD301

  Код за нарачка: MIDEA MC-HD301-73712

   Вградна стаклокерамичка плотна Домино 30цм
   Контроли на допир
   Две зони за готвење (200мм и 165мм)
   9 нивоа на моќност
   Тајмер
   ЛЕД Дисплеј за секоја зона
   Индикатори за преостаната топлина
   Автоматско исклучување
   Заклучување од деца
   Тотална моќност 3000W
   Димензии 288x520x55 mm

  ГАРАНЦИЈА 5 ГОДИНИ

 • Вградна стаклокерамичка плотна ST BHV-6457H

  Код за нарачка: ST BHV-6457H-72240

   Superior technology
   Вградна стаклокерамичка плотна
   60цм
   4 грејни зони од кои 2 дупли зони
   Сензорски команди на допир
   Уникатно Одбирање на јачина од 1 до 9 со директни контроли на допир за секое ниво од 1 до 9 (без+/-)
   тајмер

  ГАРАНЦИЈА 5 ГОДИНИ

 • Вградна стаклокерамичка плотна INDESIT RI 161 C

  Код за нарачка: INDESIT RI 161 C-71999

   Вградна стаклокерамичка плотна
   Црна
   сензорски команди
   4 грејни зони
   електронски тајмер
   сигурносно заклучување
   индикатор за топлина
   580mm x 46mm x 510mm (60цм)

  ГАРАНЦИЈА 5 ГОДИНИ

 • Стакло керамичка Вградна плотна SAMSUNG CTR164NC01-BOL

  Код за нарачка: SAMSUNG CTR164NC01-BOL-71952

   Стакло керамичка Вградна плотна
   ЛЦД Дисплеј
   Контрола на допир
   4 зони + 1 дупла зона и 1 овална зона
   Контролни функции: заштита за деца - Child Lock
   9 степени на контрола на моќност
   Тајмер
   заштита од висока температура
   Power On/Off функција
   Вкупна моќност 7.2kW
   Индикатор на греење
   Димензии 575x505x52.6 mm

  ГАРАНЦИЈА 5 ГОДИНИ

 • Вграден стаклокерамички комплет ФУРНА и ПЛОТНА HANSA BCCI62061

  Код за нарачка: HANSA BCCI62061-71530

   Вграден стаклокерамички комплет Зависна плотна + фурна
   Инокс фурна со Вентилатор
   Капацитет 62 литри
   Турбо вентилатор
   8 функции
   Светло во рерната
   Секогаш ладна врата со тројно стакло
   Лесно чистечка со помош на пареа
   Грил функција
   Горен и долен греач
   А енергетска класа
   Димензии 59.6x59.5x57.5 цм
   Вградна стаклокерамичка плотна
   Без рамка
   4 зони на готвење
   Индикатори за преостаната топлина

  ГАРАНЦИЈА 5 ГОДИНИ

 • Вградна ИНДУКЦИСКА стаклокерамичка плотна ST BHVI-6457Y

  Код за нарачка: ST BHVI-6457Y-70256

   Вградна ИНДУКЦИСКА стаклокерамичка плотна
   60цм
   7 грејни зони
   Една тродупла зона и една дупла зона
   Сензорски команди на допир
   Tајмер
   Работи на секакви садови од метал без употреба на специјални садови
   Заклучување од деца
   Boost опција
   9 нивоа на моќност
   7500W
   три фази
   Димензии 59x55x5.2 цм

  ГАРАНЦИЈА 5 ГОДИНИ

 • Вградна стакло керамичка плотна Electrolux EHF6240XXK

   Код за нарачка: Electrolux EHF6240XXK-69996

   Вградна стакло керамичка плотна
   INOX рамка
   ЛЦД Дисплеј
   Контрола Електронски на допир
   Hi-Light
   Automatic Switch Off
   Child-lock систем за заштита на деца
   Residual temp. Indication
   Грејни зони: 2 x поединечна плотна 145mm 1.200W
   поединечна плотна 180mm 1.800W
   поединечна плотна 210mm 2.300W
   Вкупна моќност 6.500W
   Индикатор на греење
   Димензии 576 x 516 x 38 mm (60cm)

   ГАРАНЦИЈА 2 ГОДИНИ

 • Вградна стакло керамичка плотна Electrolux EHF6241FOK

  Код за нарачка: Electrolux EHF6241FOK-68787

   Вградна стакло керамичка плотна
   Без рамка
   ЛЦД Дисплеј
   Контрола Електронски на допир
   Hi-Light
   Automatic Switch Off
   Child-lock систем за заштита на деца
   Residual temp. Indication
   1 side bevelЛЦД glas
   Грејни зони: 2 x поединечна плотна 145mm 1.200W
   поединечна плотна 180mm 1.800W
   дупла плотна 120/210mm 750W/2.300W
   Вкупна моќност 6.500W
   Индикатор на греење
   Димензии 576 x 516 x 38 mm (60cm)

   ГАРАНЦИЈА 2 ГОДИНИ