• Вграден фрижидер Gorenje NRKI 2181 E1
  Gorenje NRKI 2181 E1
   
  5 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА
   
   Вграден комбиниран фрижидер со долна комора
   NoFrost DualAdvance
   248л Нето капацитет - 180л дел за ладење и 68л дел за замрзнување
   Внатрешен ЛЕД Дисплеј
   Еко програма (EcoMode) за заштеда на електрична енергија
   CrispZone фиока со контрола на влажноста
   ЛЕД осветлување
   Држач за шишиња
   Фукнција за брзо замрзнување
   Бучност 39 dB
   Потрошувачка на енергија kWh/24h 0
  80 kWh
   Енергетска класа А+
   Димензии (ШxВxД): 54 × 177.2 × 54.5 цм
 • Вграден фрижидер Gorenje RKI 4182 E1
  Gorenje RKI 4182 E1
   
  5 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА
   
   Вграден комбиниран фрижидер со долна комора
   FrostLess Помало собирање на мраз во замрзнувачот
   260л Нето капацитет - 189л дел за ладење и 71л дел за замрзнување
   Еко програма (EcoMode) за заштеда на електрична енергија
   CrispZone фиока со контрола на влажноста
   Скриен простор HiddenSpace - сместен под CrispZone фиоката обезбедува дополнителен простор за лименки или слични производи
   ЛЕД осветлување
   Држач за шишиња
   Фукнција за брзо замрзнување
   Бучност 38 dB
   Потрошувачка на енергија kWh/24h 0
  59 kWh
   Енергетска класа А++
   Димензии (ШxВxД): 54 × 177.2 × 54.5 цм
 • Вграден фрижидер MIDEA HD-332RWEN.BI
  MIDEA HD-332RWEN.BI
   
  5 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА
   
   Вграден фрижидер со долна комора
   TOTAL NO FROST
   241л капацитет
   182л дел за одржување + 59л дел за замрзнување
   Стаклени полици
   Лизгачка полица за Пица
   Посебен ладен дел за пиво
   Поголеми фиоки
   Механичка контрола на температурата
   Место за 2Л шише
   Реверзибилна врата
   А+ енергетска класа
   Димензии 178.5x54x54,5 цм    
 • Вграден фрижидер WHIRLPOOL ART 65021
  WHIRLPOOL ART 65021
   
  5 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА
   
   Вграден комбиниран фрижидер со долна комора
   Less Frost технологија
   Тотал капацитет 273л - 194л фрижидерски дел 79л замрзнувачки дел
   Автоматско одмрзнување
   Држач за шишиња во вратата
   Aнтибактериска заштита
   Брзо ладење
   2 фиоки во замрзнувачот
   Бучност 35дб
   А+ енергетска класа
   Димензии 177x54x54.5 цм