• Велосипед 27.5 RAPID BOGOTA RED DISC

  Велосипед 22528

  21 Брзина
  Шимано менувач
  Дупли алумински бандажи
  Диск кочници
  Меко седиште
  Наменет за возраст +15 години

 • Велосипед 27.5 RAPID BOGOTA YELLOW DISC

  Велосипед 22529


  21 Брзина
  Шимано менувач
  Дупли алумински бандажи
  Диск кочници
  Меко седиште
  Наменет за возраст +15 години

 • Велосипед 27.5 RAPID BOGOTA BLUE DISC+AM

  Велосипед 22530

  21 Брзина
  Шимано менувач
  Дупли алумински бандажи
  Диск кочници
  Преден амортизер
  Меко седиште
  Наменет за возраст +15 години

   
   
   
 • Велосипед 28 RAPID LADY WHITE

  Велосипед 22532

  7 Брзини
  Шимано Менувач
  Дупли алумински бандажи
  V-Brake кочници
  Меко седиште
  Предна корпа
  Наменет за возраст +16години

 • Велосипед 28 RAPID LONDON GREEN

  Велосипед 22533

  7 Брзини
  Шимано Менувач
  Дупли алумински бандажи
  V-Brake кочници
  Меко седиште
  Предна корпа
  Наменет за возраст +16години

   
 • Велосипед 29 RAPID RIO LIME DISC

  Велосипед 22535

  21 Брзина
  Шимано Менувач
  Дупли Алумински Бандажи
  Диск кочници
  Меко седиште
  Наменет за возраст +16 години

 • Велосипед 29 RAPID FACTOR BLACK/BL DISC

  Велосипед 22536

  Велосипед 29 Диск
  21 Брзина
  Шимано Менувач
  Дупли Алумински Бандажи
  Диск кочници
  Меко седиште
  Наменет за возраст +16 години

 • Велосипед 29 RAPID RIO AQUA BLUE DISC

  Велосипед 22537

  Велосипед 29 Диск
  21 Брзина
  Шимано Менувач
  Дупли Алумински Бандажи
  Диск кочници
  Меко седиште
  Наменет за возраст +16 години

 • Велосипед 29 RAPID PLANNER SILVER DISC+AM

  Велосипед 22538

  Велосипед 29 Диск + Амортизер
  21 Брзина
  Шимано Менувач
  Дупли Алумински Бандажи
  Диск кочници
  Преден Амортизер 
  Меко седиште
  Наменет за возраст +16 години

 • Велосипед 29 RAPID PLANNER ORANGЕ DISC+AM

  Велосипед 22539

  Велосипед 29 Диск + Амортизер
  21 Брзина
  Шимано Менувач
  Дупли Алумински Бандажи
  Диск кочници
  Преден Амортизер 
  Меко седиште
  Наменет за возраст +16 години

   
   
   
   
 • Велосипед 26 RAPID AND BLACK/BLUE DISC

  22527- 26 RAPID AND BLACK/BLUE DISC

  Карактеристики:
  Велоспиед 26 со диск
  21 брзина
  Shimano менувач
  Двојни алуминиумски бандаши
  Disc-Brake кочници
  Меко седиште
  За лица над 12 години
 • Велосипед 26 RAPID AND BLACK/RED DISC

  22526 - 26 RAPID AND BLACK/RED DISC

  Карактеристики:
  Велоспиед 26 со диск
  21 брзина
  Shimano менувач
  Двојни алуминиумски бандаши
  Disc-Brake кочници
  Меко седиште
  За лица над 12 години
 • Велосипед 26 RAPID PRIME SILVER

  22525 - 26 RAPID PRIME SILVER

  Карактеристики:
  Велоспиед 26''
  21 брзина
  Shimano менувач
  Двојни алуминиумски бандаши
  V-Brake кочници
  Меко седиште
  За лица над 12 години
 • Велосипед 26 RAPID BELLA WHITE/PINK

  22524 - 26 RAPID BELLA WHITE/PINK

  Карактеристики:
  Велоспиед 26''
  21 брзина
  Shimano менувач
  Двојни алуминиумски бандаши
  V-Brake кочници
  Меко седиште
  За лица над 12 години
 • Велосипед 24'' RAPID BOOSTER BLUE

  22523 - 24 RAPID BOOSTER BLUE

  Карактеристики:
  Велоспиед 24''
  21 брзина
  Shimano менувач
  Двојни алуминиумски бандаши
  V-Brake кочници
  Меко седиште
  За лица над 12 години
 • Велосипед MAX RUNNER 7.0 RED 29''

  Велосипед 25897

  Метален рам 18"
  Висококвалитетни гуми Wanda 29"x2,10
  Полу алуминиумски рачки за кочници со менувач
  Vader Sport седиште со М6 Qick Release
  Дупли алуминиумски бандажи
  Предна и задна диск кочница
  Средна осовина со затворен касетен систем
  Шифтери на преден менувач - Брзо менување (Rapid Fire)
  Шифтери на заден менувач - Брзо менување (Rapid Fire 21 speed)
  Полу метални педали со лагери

 • Велосипед MAX RS-1 7.0 NICKEL 20''

  Велосипед 25885

  Метален рам 11.5"
  Висококвалитетни гуми Wanda 20"x1.95
  Полу алуминиумски рачки за кочници
  BMX гидан
  Vader седиште со М6 Qick Release
  Метални бандажи
  V-brake метални кочници
  Средна осовина со затворен касетен систем
  Шифтери на заден менувач - Брзо менување (Rapid Fire 7 speed)
  Полу метални педали со лагери

 • Велосипед MAX RS-1 7.0 BLACK 20''

  Велосипед 25886

  Метален рам 11.5"
  Висококвалитетни гуми Wanda 20"x1.95
  Полу алуминиумски рачки за кочници
  BMX гидан
  Vader седиште со М6 Qick Release
  Метални бандажи
  V-brake метални кочници
  Средна осовина со затворен касетен систем
  Шифтери на заден менувач - Брзо менување (Rapid Fire 7 speed)
  Полу метални педали со лагери

 • Велосипед MAX REAZOR 7.0 24''

  Велосипед 25892

  Метален рам 14"
  Висококвалитетни гуми Wanda 24"x1,95
  Полу алуминиумски рачки за кочници со менувач
  Vader Sport седиште со М6 Quick Release
  Дупли алуминиумски бандажи
  Предна вилушка со амортизер
  Предна и задна диск кочница
  Средна осовина со затворен касетен систем
  Шифтери на преден менувач - Брзо менување (Rapid Fire)
  Шифтери на заден менувач - Брзо менување (Rapid Fire 7 speed)
  Полу метални педали со лагери

 • Велосипед 24'' RAPID BOOSTER SILVER
  Код за нарачка: 22522 – VELOSIPED 24 RAPID BOOSTER SILVER
   
  Карактеристики:
  Велоспиед 24''
  21 брзина
  Shimano менувач
  Двојни алуминиумски бандаши
  V-Brake кочници
  Меко седиште
  За лица над 12 години