• Вага за телесна тежина MAKS BF 8028

  Код за нарачка: MAKS BF 8028 - 26053

  Bluetooth
  Напојување: 2 X AAA батерии
  Автоматско: вклучување/исклучување
  Мерења: Тежина, Протеини
  Процент на телесни масти во телото
  Процент на вода во телото
  Процент на висцерални маснотии во телото
  Мускулна маса и коскена маса
  Капацитет: 3-180 kg
  Големина на LCD: 3,1
  Плаво позадинско осветлување
  Димензии 20 х 300 х 20mm
  Индикација за слаба батерија и преоптоварување
  Материјал: Челична електрода,
  Kалено стакло од 6 mm,
  АБС пластика

 • Вага за телесна тежина MAX BF-8031 BLUETOOTH

  Код: MAX BF-8031 BLUETOOTH

  12 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Мерења: Тежина, Протеини
  Процент на телесни масти во телото
  Процент на вода во телото
  Процент на висцерални маснотии во телото
  Мускулна маса и коскена маса
  LBM вкупно 12 комплети ги синхронизираат сите мерења во спарени готови уреди
  Капацитет: 3-180KGS / 6-400LBS
  Големина на LCD: 3,1 “(73 * 30мм)
  Плаво позадинско осветлување

 • Паметна вага Mi Smart Scale 2 White

  Код: NUN4056GL Mi Smart Scale 2 White

  Лесно поврзување со Mi Fit APP

  3 Precise Data Points

  High-Precision Accuracy

  Widely Usable

  Body Balance Test

  Up to 16 Users
  Hidden LED Display


  6 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

 • Вага за телесна тежина MONDRIAN TGB-168
  Код за нарачка: 6361 - вага
   
  1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА
   
   Димензии: 30x30cm
   Калено стакло
   LCD 53x23mm
   180kg капацитет на мерење
   100g градација при мерење
   Мерење во три мерни единици kg/lb/st
   Сензор за старт на мерење
   Автоматско исклучување
   Индикатор за преоптовареност и празна батерија
   Функционира со CR2032 батерија
 • Вага за телесна тежина ST BS-E180 WHITE DESIGN

  Код за нарачка: ST BS-E180 WHITE DESIGN-71523

   Superior Technology
   Дигитална телесна вага
   Бела
   XXL платформа од темперно стакло 6мм
   голем ЛЦД Дисплеј
   180кг капацитет
   градуација од 100гр
   автоматско вклучување и исклучување
   индикатор за преоптоварување и за слаба батерија
   опремена со 4 прецизни сензори
   користи 1x CR2032 батерија која е вклучена

   ГАРАНЦИЈА 1 ГОДИНА

 • Дигитална телесна вага ST BS-E180 TRANSPARENT

  Код за нарачка: ST BS-E180 TRANSPARENT - 46292

   Дигитална телесна вага
   Транспарентна
   XXL платформа од темперно стакло 6мм
   голем ЛЦД Дисплеј
   180кг капацитет
   градуација од 100гр
   автоматско вклучување и исклучување
   индикатор за преоптоварување и за слаба батерија
   опремена со 4 прецизни сензори
   користи 1x CR2032 батерија која е вклучена
   Гаранција: 1 година

 • Дигитална вага за телесна тежина ST BS-E180 BEACH

  Код за нарачка: ST BS-E180 BEACH - 45030

   Дигитална телесна вага
   Апликација од летни мотиви - море и песок
   XXL платформа од темперно стакло 6мм
   голем ЛЦД Дисплеј
   180кг капацитет
   градуација од 100гр
   автоматско вклучување и исклучување
   индикатор за преоптоварување и за слаба батерија
   опремена со 4 прецизни сензори
   користи 1x CR2032 батерија која е вклучена
   Гаранција: 1 година

 • Дигитална bluetooth вага за телесна тежина ST SBS-E180 TUYA

  Код за нарачка: ST SBS-E180 TUYA-50421

   Superior Technology
   Bluetooth Дигитална телесна вага која мери процент на маснотии
   мускулна маса
   вода и коскена маса
   Бела боја
   се поврзува со апликација TUYA
   XXL платформа од темперно стакло 6мм
   голем ЛЦД Дисплеј
   180кг капацитет
   градуација од 100гр
   меморија за 13 лица
   автоматско вклучување и исклучување
   индикатор за преоптоварување и за слаба батерија
   опремена со 4 прецизни сензори
   користи 3x AAA батерии која е вклучена

   ГАРАНЦИЈА 1 ГОДИНА

 • Вага за телесна тежина Xiaomi Mi Body Composition

  Код за нарачка: Xiaomi Mi Body Composition-12357

   Опсег на тежина: 5 kg – 150 kg
   Mерка: килограми
   поундс (променливи)
   Отстапка при мерење до: 50 g
   Kомпатибилност: Bluetooth 4.0
   Работна температура: 0℃ - 40℃
   Батерија: 4x AAA batteries
   Kомпатибилност со уреди на Android 4.4. и нагоре и iOS 8.0 и     нагоре

   ГАРАНЦИЈА 1 ГОДИНА 

 • Вага за телесна тежина Xiaomi Mi Smart Scale 2

  Код за нарачка: Xiaomi Mi Smart Scale 2 - 12358

   Боја: Бела
   Преден панел: Калено стакло
   Задна страна: ABS
   Лимит на тежна: 5kg – 150kg
   Мерка во: kilograms
   pounds (прилагодливо)
   Презицност на мерење до: 50g
   Простор за грешка: 5-50kg (max. 0.1kg)
   50-100kg (max. 0.2kg)
   Задолжително за поврзување Bluetooth 4.0. Компатибилен со уреди со Android 4.4 и погоре
   како и со iOS 7.0 и погоре
   4 x 1.5V AA батерии

  1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА

 • Дигитална вага за телесна тежина Iskra GBS1500-Zn

  Код за нарачка: Iskra GBS1500-Zn

  Шарена вага за телесна тежина, од цврсто стакло, со осветлен дисплеј. 150 kg максимално оптеретување,точност до 100 gr. 5 mm дебелина на калено стакло Осветлен LCD дисплеј. Копче за промена на мерни единици . Уклучување на допир
  Автоматско исклучување. Гумени ногарки против лизгање Индикатор за преоптеретување и батерија
  Работи на 2 CR2032 батерии кои се вклучени во пакувањето Димензија 300 x 300 mm
  2 години гаранција

 • Дијагностичка вага за телесна тежина ISKRA GBS1530-WH

  Код за нарачка: ISKRA GBS1530-WH

  Дијагностички баланс
  БИА - анализа на биоелектричната импеданса
  максимално оптоварување: 150 кг
  Точност: 100 гр
  Калено стакло со дебелина од 5 мм. LCD осветлување, копче за единици: • кг • П
  Тач вклучување, автоматско исклучување, Гумени ногарки. Индикатор за преоптоварување и празна батерија Напојување: 2x 3V CR2032 (вклучено)
  Димензија: 300x300 мм
  2 години гаранција

 • Вага за телесна тежина ISKRA GBF1530-GR
  Дијагностички баланс
  БИА - анализа на биоелектричната импеданса
  максимално оптоварување: 150 кг
  Точност: 100 гр
  Калено стакло со дебелина од 5 мм
  LCD осветлување
  копче за преклопни единици: • килограм • Паунд
  Тач вклучување
  автоматско исклучување
  Гумени ногарки
  Индикатор за преоптоварување и празна батерија
  Напојување: 2x 3V CR2032 (вклучено)
  Димензија: 300x300 мм
  Димензии на пакувањето (во мм): 315 (Д) x 32 (Ш) x 325 (V)
  2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА
 • ВАГА ЗА ТЕЛЕСНА ТЕЖИНА ADLER AD8157

   

  Капацитет на мерење 150 кг
  Градирање d=100g
  ЛЦД дисплеј
  Подлога направена од 6мм калено сигурносно стакло
  Автоматско исклучување
  Индикатор за ниско ниво на батерија
  Индикатор за преоптеретување
  Авто нула
  Елегантен дизајн

   

 • Xiaomi Mi Composition Scale Паметна Дигитална Вага 2.0

   Код: NUN4048GL Mi Body Composition Scale 2

  Бренд: Xiaomi
  Боја: Бела
  Оперативен Систем: Компатибилност со Android 4.4 / IOS 8.0 и нивни понови верзии 
  Материјал на Куќиштето: ABS, Заштитно калено стакло (Gorilla Glass)
  Поврзување: Bluetooth 5.0
  Батерија: 4 AAA
  Димензии и Тежина: Димензии: 30 х 30 х 1.5cm Тежина: 1.63кг
  Пакет: 1х Вага
  Опсег на мерење: 5-150кг
  Гаранција: 1 година

  Xiaomi Body Fat, наречена уште Xiaomi Mi Composition Scale 2.0, е вага што, покрај мерењето на телесната тежина, може да открие дури десет различни параметри на телото.
  Mi Scale 2.0 преку четири електроди од нерѓосувачки челик и технологијата БИА (анализа на биоелектрична импеданса) прикажува:
  - индекс на телесна маса (BMI);
  - процентот на телесна масна маса;
  - процентот на вода во телото;
  - базален метаболизам;
  - висцерална маст;
  - мускулното ткиво;
  - коскена маса.
  Сите овие податоци се преземаат преку Bluetooth на твојот смарт телефон и се прикажуваат на апликацијата Mi Fit, што може да се преземе бесплатно од Play Store и на англиски јазик, а телесната тежина ќе биде прикажана на LED-екранот на вагата.
  Заоблениот дизајн без рабови и белиот материјал ABS ја прават оваа вага да биде практична и елегантна (висока е само 14,75 мм), гумените ногалки се позиционирани на долниот дел заради безбедност и штитат од лизгање, а облогата од Gorilla Glass ја прави уште поотпорна.
  Вагата функционира на 4 батерии ААА (не се вклучени во пакетот) и може да се анализира податоци на 16 различни корисници. Ја мери и најмалата варијација на тежина благодарение на високо-прецизниот сензор од тип G, направен од манган челик. При мерењето и толкувањето на податоците се користат три различни алгоритми, минимизирајќи го просторот за отстапка.
  Со добиените податоци може да ги прилагодат персоналните вежби и исхрана врз основа на прикажаниот Body Mass Index (BMI). Мотивирај се за поздрав живот!
  Може да се пофали со:
  - Сензор со голема прецизност способен да открие варијации од 50 g
  - Поврзување со апликација Xiaomi Mi Fit која ги прикажува податоците и промените на телото во секое време
  - Секое регистрирање на тежина ќе се вчита во cloud APP со неограничено складирање
  - Двоен режим: покрај телесната тежина, вагата може да мери мали предмети почнувајќи од 100 g
  - Пресметка во реално време на идеална тежина. Опремена е со функција за мерење на тежината, заснована на висина, возраст, индекс на телесна маса и други податоци
  - Проценка на рамнотежата на телото: Опремена е со функција која ја тестира рамнотежата на телото; преку апликацијата може да се избере опцијата за балансирање на тело, и да се определи стоејќи на вагата со една нога; (корисно за тие што практикуваат јога)
  - Интелигентна анализа и посебен профил за секој член од семејството: Вагата поддржува мерење до 16 членови на семејството кои автоматски се идентификуваат врз основа на физичките податоци. Може исто така да се постави режим на „гости“ и податоците за мерење на други луѓе не се зачувуваат.
  - Поддржува функција за мерење бебиња
  Компатибилност со уреди Android 4.4 / iOS 9.0 или нивни понови верзии
   
 • Вага за телеса тежина SENCOR SBS 2507RD

   

  Електронска телесна вага
  Боја црвена
  Мери во KG/LB
  Калено стакло 6mm
  Тенок дизајн 18mm
  Мерење до 2-150kg, градација од 100g
  Голем и лесно читлив дисплеј
  Автоматско исклучување
  Работи на батерии: 1хCR2032
  2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА
 • Вага за телеса тежина SENCOR SBS 5051WH

   

  Боја : бела
  Ултра тенок дизајн (20 мм)
  Стаклена површина за лесно чистење
  Заштитно стакло (6 mm)
  Екстремно голем LCD дисплеј (74 x 28.5 mm)
  BMI функција
  BMR функција
  Меморија за 12 корисници
  Мерење на тежина до 150kg
  Опција за избор на мерни единици (kg/lb)
  Слаба батерија и индикатор за преоптоварување
  Автоматско исклучување при неактивен режим
  Функција за заклучување на податоци за попрецизно мерење
  Извор на напојување: 1x CR2032 литиумска батерија (вклучена)
  Мерење на телото од страна на БИА Принцип:
  - Маснотии%
  - Хидратација на телото%
  - Пресметајте го потребното количество калории по ден
  - Функција за автоматско вклучување (тежи веднаш кога скалата се активира)
  2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА
 • Вага за телеса тежина SENCOR SBS 5050BK

   

  Боја : црна
  Ултра тенок дизајн (20 мм)
  Стаклена површина за лесно чистење
  Заштитно стакло (6 mm)
  Екстремно голем LCD дисплеј (74 x 28.5 mm)
  BMI функција
  BMR функција
  Меморија за 12 корисници
  Мерење на тежина до 150kg
  Опција за избор на мерни единици (kg/lb)
  Слаба батерија и индикатор за преоптоварување
  Автоматско исклучување при неактивен режим
  Функција за заклучување на податоци за попрецизно мерење
  Извор на напојување: 1x CR2032 литиумска батерија (вклучена)
  Мерење на телото од страна на БИА Принцип:
  - Маснотии%
  - Хидратација на телото%
  - Пресметајте го потребното количество калории по ден
  - Функција за автоматско вклучување (тежи веднаш кога скалата се активира)
  2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА