• УЧИЛИШЕН СЕТ SUPERMAN V BATMAN

  Сетот содржи:
  Batman V Superman ранец, со 1 патент :
  Модерен и лесен предшколски ранец; 
  37,5x41x21cm; 
  КОД:172650

  Champion несесер, полн 
  12 дрвени боици
  12 фломастери
  2 графитни моливи
  2 пенкала
  острилка
  гума
  линијар
  Димензии: 12,5 x 19,5 x 5 см
  Материјал: Полиестер 300D 
  Метален патент
  КОД: 233294

  Блок за цртање, бр.2
  Creative: Водени бои, во Палета, Сет 1/12 + Четка
  Водени бои со дрвена четка во ПВЦ пакување. Пречникот на секоја боја е 28 мм.
  Fantasy: Темперни бои, 6мл, Сет 1/10
  Високо квалитетни и лесно нанесливи темперни бои.
  10 парчиња x 6 мл.

  Код: Set Superman 1 172650 - 233294 - 251990 - 218180 - 249510

 • Училишен сет LLAMA LOVE
  Сетот содржи:
  Ранците S-Cool со зајакнат грб му нудат ергономска поддршка на грбот и од таа причина се удобни и лесни (630 gr) за носење. Направени се од висококвалитетни водоотпорни материјали (600D PVC) и наменети се за ученици од основно образование. Имаат две големи прегради, еден преден џеб и уште две странични прегради за шишиња. Дополнително целосно се обложени со рефлектирачка безбедносна лента 360˚и имаат декоративни гумирани патенти.
  Карактеристики:
  Димензии: 38 x 29 x 19.5cm
  Тежина: 630gr
  Несесер со една пореграда. 
  Содржина на несесерот:
  12 фломастери
  12 дрвени боици
  3 дрвени моливи
  линијар
  острилка
  гума
  Блок бр.5
  Пластелин 10 бои
  Темперни бои 12 бои
  3 четки за темперни бои, бр.2, 4 и 6
  Лепак Pelikan
  Водени бои + четка, 12 бои
  Самолеплив колаж, В5
  Линијар мултишаблон
  Мрсни боици, 12 бои
  Ножички 
  Код: Set LLAMA LOVE 8605034040996 - 8605034051053 - 8606014890464 - 8605034056041 - 8605034000808 - 40127828 - 8605034045717 - 8606014899146 - 8606014899207 - 8605034013051 - 8605034005629 - 8009270019721
   
 • УЧИЛИШЕН СЕТ CHAMPION

  Сетот содржи:
  Анатомски ранец, со 3 патенти, Seven,  син
  Анатомски
  34x43x20cm
  Лесен и издржлив ранец
  Вентилација на грбот
  Погоден за долго и удобно носење
  КОД: 249373
  Champion несесер, полн со 2 патенти
  Несесерот содржи: 
  12 дрвени боици
  12 фломастери
  2 графитни моливи
  2 пенкала
  острилка
  гума 
  линијар
  Димензии: 12,5 x 19,5 x 5 см
  Материјал: Полиестер 300D 
  Метален патент
  КОД: 233294
  Блок за цртање, бр.5
  Junior: Ергономски ножици, 14цм
  Универзални детски ножици со заоблен врв за поголема безбедност и нерѓосувачки челик.
  Должина: 14 см
  Centrum: Лепак, 15гр, бел
  Нетоксичен универзален лепак
  Junior: Шестар
  Школски метален шестар, со резервни графитни мини.
  Линијари, Сет 1/4, флексибилни
  Сет на флексибилни, тешко кршливи линијари, отпорни на оштетување на ивиците.
  Сетот содржи линијар 30 см, два тријаголници 14cm/60° i 10cm/45° и агломер 10см/180°
  Creative: Водени бои, во Палета, Сет 1/12 + Четка
  Водени бои со дрвена четка во ПВЦ пакување. Пречникот на секоја боја е 28 мм.
  Fantasy: Темперни бои, 6мл, Сет 1/10
  Високо квалитетни и лесно нанесливи темперни бои.
  10 парчиња x 6 мл.

  Код: Set Champion 1 249373 - 251960 - 233294 - 218180 - 249510 - 249550 - 151930 - 183590

 • УЧИЛИШЕН СЕТ FROZEN 2

  Сетот содржи:
  Frozen II анатомски ранец, со 3 патенти
  Анатомски
  34x43x20cm
  Издржлив ранец
  Вентилација на грбот против потење
  Погоден за долго и удобно носење
  КОД:249377
  Unicorn несесер, полн 
  12 дрвени боици
  12 фломастери
  2 графитни моливи
  пенкала
  острилка
  гума
  линијар
  Димензии: 12,5 x 19,5 x 5 см
  Материјал: Полиестер 300D 
  Метален патент

  КОД:218152

  Блок за цртање, бр.5

  Junior: Ергономски ножици, 14цм
  Универзални детски ножици со заоблен врв за поголема безбедност и нерѓосувачки челик.
  Должина: 14 см
  Centrum: Лепак, 15гр, бел
  Нетоксичен универзален лепак
  Junior: Шестар
  Школски метален шестар, со резервни графитни мини.
  Flexi S30: Линијари, Сет 1/4, флексибилни
  Сет на флексибилни, тешко кршливи линијари, отпорни на оштетување на ивиците.
  Сетот содржи линијар 30 см, два тријаголници 14cm/60° i 10cm/45° и агломер 10см/180°
  Creative: Водени бои, во Палета, Сет 1/12 + Четка
  Водени бои со дрвена четка во ПВЦ пакување. Пречникот на секоја боја е 28 мм.
  Fantasy: Темперни бои, 6мл, Сет 1/10
  Високо квалитетни и лесно нанесливи темперни бои.
  10 парчиња x 6 мл.

   

  Код: set frozen-2 249377 - 218152 - 251960 - 218180 - 249510 - 249550 розови - 151930 - 183590 - 151880 розов

 • Училишен сет CARS

  Сетот содржи:

  Ранец со Анатомска поддршка за грбот и многу мала тежина (680 g) за да не претставува дополнителен напор за грбот на ученикот.

  Направен од квалитетен водоотпорен материјал за заштита на книгите од дожд и дополнително е зацрврстен на долниот дел. Ранецот има 3 прегради, уште неколку дополнителни џебови и рефлектирачки материјали за во темница.

  Димензии: 42х34х 20

  Тежина: 680 g

  Несесер со две прегради Дизни. Направен од висококвалитетен водоотпорен текстил. Приборот внатре е брендиран и е со највисок квалитет.

  Содржина на несесерот:

  10 фломастери Дизни

  10 дрвени боици Дизни

  2 дрвени моливи

  линеар

  острилка

  гума

  Блок бр.5

  Пластелин 10 бои

  Темперни бои 12 бои

  3 четки за темперни бои, бр.2, 4 и 6

  Лепак Pelikan

  Мрсни боици, 12 бои

  Водени бои + четка, 12 бои

  Самолеплив колаж, В5

  Линијар мултишаблон

  Ножички 

   

  Код: Set CARS 3800884940006 - 3800884940655 - 8606014890464 - 8605034056041 - 8605034000808 - 40127828 - 8605034045717 - 8606014899146 - 8606014899207 - 8605034013051 - 8605034005629 - 8009270019721

   

 • Училишен сет LION KING
  Сетот содржи:
  Ранец направен од квалитетен водоотпорен материјал. Ранчето има 2 прегради, и уште еден дополнителен страничен џеб за шишенце.
  Димензии: 32х24х16
  Тежина: 400 g
  Несесер со две прегради Дизни. Направен од висококвалитетен водоотпорен текстил. Приборот внатре е брендиран и е со највисок квалитет.
  Содржина на несесерот:
   – 10 фломастери Дизни
   – 10 дрвени боици Дизни
   – 2 дрвени моливи
   – линеар
   – острилка
   – гума
  Блок бр.3
  Пластелин - 10 бои
  Водени бои + четка, 12 бои
  Темперни бои 12 бои
  3 четки за темперни бои, бр.2, 4 и 6
  Лепак Pelikan
  Самолеплив колаж, В5
  Линијар мултишаблон
  Мрсни боици, 12 бои
  Ножички 

  Код: Set LION KING 3800884960301 - 3800884960653 - 8606014890464 - 8606014890402 - 8605034000808 - 40127828 - 8605034045717 - 8606014899146 - 8606014899207 - 8605034013051 - 8605034005629 - 8009270019721
 • Училишен сет MICKEY 1
  Сетот содржи:
  Ранец со две лица направен од ултралесен квалитетен водоотпорен материјал. Ранчето има 2 различни лица / дизајни за детето да може само да избере како сака да го носи. Овој ранец има 2 главни прегради, и дополнително уште 2 странични џеба за шишенца.
  Димензии: 32х26х12
  Тежина: 290 g
  Несесер со две прегради Дизни. Направен од висококвалитетен водоотпорен текстил. Приборот внатре е брендиран и е со највисок квалитет.
  Содржина на несесерот:
   – 10 фломастери Дизни
   – 10 дрвени боици Дизни
   – 2 дрвени моливи
   – линеар
   – острилка
   – гума
  Блок бр.3
  Пластелин 10 бои
  Водени бои + четка, 12 бои
  Темперни бои 12 бои
  3 четки за темперни бои, бр.2, 4 и 6
  Лепак Pelikan
  Самолеплив колаж, В5
  Линијар мултишаблон
  Мрсни боици, 12 бои
  Ножички 


  Код: Set MICKEY 1 3800884920329 - 3800884920657 - 8606014890464 - 8606014890402 - 8605034000808 - 40127828 - 8605034045717 - 8606014899146 - 8606014899207 - 8605034013051 - 8605034005629 - 8009270019721

 • УЧИЛИШЕН СЕТ MINNIE 2

  Сетот содржи:
  Minnie Mouse анатомски ранец, со 3 патенти
  Анатомски
  31x41x21cm
  Издржлив ранец
  Вентилација на грбот против потење
  Погоден за долго и удобно носење
  КОД:218233

  Unicorn несесер, полн 
  12 дрвени боици
  12 фломастери
  2 графитни моливи
  пенкала
  острилка
  гума
  линијар
  Димензии: 12,5 x 19,5 x 5 см
  Материјал: Полиестер 300D 
  Метален патент

  КОД:218152

  Блок за цртање, бр.5
  Junior: Ергономски ножици, 14цм
  Универзални детски ножици со заоблен врв за поголема безбедност и нерѓосувачки челик.
  Должина: 14 см
  Centrum: Лепак, 15гр, бел
  Нетоксичен универзален лепак
  Junior: Шестар
  Школски метален шестар, со резервни графитни мини.
  Линијари, Сет 1/4, флексибилни
  Сет на флексибилни, тешко кршливи линијари, отпорни на оштетување на ивиците.
  Сетот содржи линијар 30 см, два тријаголници 14cm/60° i 10cm/45° и агломер 10см/180°
  Creative: Водени бои, во Палета, Сет 1/12 + Четка
  Водени бои со дрвена четка во ПВЦ пакување. Пречникот на секоја боја е 28 мм.
  Fantasy: Темперни бои, 6мл, Сет 1/10
  Високо квалитетни и лесно нанесливи темперни бои.
  10 парчиња x 6 мл.

  Код: set minnie-2 218233 - 218152 - 251960 - 218180 - 249510 - 249550 розови - 151930 розови - 183590 - 151880 розов

 • Училишен сет LION KING 2
  Сетот содржи:
  Ранец со Анатомска поддршка за грбот и многу мала тежина (680 g) за да не претставува дополнителен напор за грбот на ученикот.
  Направен од квалитетен водоотпорен материјал за заштита на книгите од дожд и дополнително е зацрврстен на долниот дел. Ранецот има 3 прегради, уште неколку дополнителни џебови и рефлектирачки материјали за во темница.
  Димензии: 42х34х 20
  Тежина: 680 g
  Несесер со две прегради Дизни. Направен од висококвалитетен водоотпорен текстил. Приборот внатре е брендиран и е со највисок квалитет.
  Содржина на несесерот:
  10 фломастери Дизни
  10 дрвени боици Дизни
  2 дрвени моливи
  линеар
  острилка
  гума
  Блок бр.5
  Пластелин 10 бои
  Темперни бои 12 бои
  3 четки за темперни бои, бр.2, 4 и 6
  Лепак Pelikan
  Мрсни боици, 12 бои
  Водени бои + четка, 12 бои
  Самолеплив колаж, В5
  Линијар мултишаблон
  Ножички 

   

  Код: Set LION KING 2 3800884960004 - 3800884960653 - 8606014890464 - 8605034056041 - 8605034000808 - 40127828 - 8605034045717 - 8606014899146 - 8606014899207 - 8605034013051 - 8605034005629 - 8009270019721

 • УЧИЛИШЕН СЕТ FROZEN 1

  Сетот содржи:
  Frozen II ранец, со 1 патент :
  Модерен и лесен предшколски ранец; 
  28x35x11cm; 
  Со 3Д апликација; 
  КОД:210058

  Unicorn несесер, полн 
  12 дрвени боици
  12 фломастери
  2 графитни моливи
  пенкала
  острилка
  гума
  линијар
  Димензии: 12,5 x 19,5 x 5 см
  Материјал: Полиестер 300D 
  Метален патент

  КОД:218152

  Блок за цртање, бр.2
  Creative: Водени бои, во Палета, Сет 1/12 + Четка
  Водени бои со дрвена четка во ПВЦ пакување. Пречникот на секоја боја е 28 мм.
  Fantasy: Темперни бои, 6мл, Сет 1/10
  Високо квалитетни и лесно нанесливи темперни бои.
  10 парчиња x 6 мл.

  Код: set frozen-1 210058 - 218152 - 251990 - 249510 - 218180

 • Училишен сет MINNIE 3
  Сетот содржи:
  Ранец направен од квалитетен водоотпорен материјал. Ранчето има 2 прегради, и уште еден дополнителен страничен џеб за шишенце.
  Димензии: 32х24х16
  Тежина: 400 g
  Несесер со две прегради Дизни. Направен од висококвалитетен водоотпорен текстил. Приборот внатре е брендиран и е со највисок квалитет.
  Содржина на несесерот:
   – 10 фломастери Дизни
   – 10 дрвени боици Дизни
   – 2 дрвени моливи
   – линеар
   – острилка
   – гума
  Блок бр.5
  Пластелин 10 бои
  Водени бои + четка, 12 бои
  Темперни бои 12 бои
  3 четки за темперни бои, бр.2, 4 и 6
  Лепак Pelikan
  Самолеплив колаж, В5
  Линијар мултишаблон
  Мрсни боици, 12 бои
  Ножички 

  Код: Set MINNIE 3 3800884910009 - 3800884910603 - 8606014890464 - 8606014890402 - 8605034000808 - 40127828 - 8605034045717 - 8606014899146 - 8606014899207 - 8605034013051 - 8605034005629 - 8009270019721
 • УЧИЛИШЕН СЕТ SPIDERMAN 2

  Сетот содржи:
  Spiderman анатомски ранец, со 2 патенти
  Анатомски
  32x43x20cm
  Издржлив ранец
  Вентилација на грбот против потење
  Погоден за долго и удобно носење
  КОД:249379
  Spider-Man несесер, полн со 3 патенти, црн
  Несесерот содржи: 
  12 дрвени боици
  12 фломастери
  Графитен молив
  пенкало
  острилка
  гума
  линијар
  Димензии: 12.5 x 19.5 x 5 см
  Материјал 300D 
  Метален патент
  КОД:233633
  Блок за цртање, бр.5
  Junior: Ергономски ножици, 14цм
  Универзални детски ножици со заоблен врв за поголема безбедност и нерѓосувачки челик.
  Должина: 14 см
  Centrum: Лепак, 15гр, бел
  Нетоксичен универзален лепак
  Junior: Шестар
  Школски метален шестар, со резервни графитни мини.
  Линијари, Сет 1/4, флексибилни
  Сет на флексибилни, тешко кршливи линијари, отпорни на оштетување на ивиците.
  Сетот содржи линијар 30 см, два тријаголници 14cm/60° i 10cm/45° и агломер 10см/180°
  Creative: Водени бои, во Палета, Сет 1/12 + Четка
  Водени бои со дрвена четка во ПВЦ пакување. Пречникот на секоја боја е 28 мм.
  Fantasy: Темперни бои, 6мл, Сет 1/10
  Високо квалитетни и лесно нанесливи темперни бои.
  10 парчиња x 6 мл.

  Код: set spiderman-2 249379 - 233633 - 251960 - 218180 - 249510 - 249550 сини - 151930 сини - 183590 - 151880 син

 • УЧИЛИШЕН СЕТ STARS

  Сетот содржи:
  АНАТОМСКИ РАНЕЦ NEX, СО 4 ПАТЕНТИ, СИВ
  Aнатомски
  Издржлив ранец
  36x40x28cm
  Погоден и лесен за долго носење и потешки товари
  КОД:233440
  GIRL POWER НЕСЕСЕР, ПОЛН СО 2 ПАТЕНТИ
  Несесерот содржи:
  12 дрвени боици
  12 фломастери
  2 графитни моливи
  2 пенкала
  острилка
  гума
  линијар
  Димензии: 12,5 x 19,5 x 5 см
  Материјал: Полиестер 300D 
  Метален патент
  КОД:218151
  Frozen: Блок за цртање, бр.5
  Junior: Ергономски ножици, 14цм
  Универзални детски ножици со заоблен врв за поголема безбедност и нерѓосувачки челик.
  Должина: 14 см
  Centrum: Лепак, 15гр, бел
  Нетоксичен универзален лепак
  Junior: Шестар
  Школски метален шестар, со резервни графитни мини.
  Линијари, Сет 1/4, флексибилни
  Сет на флексибилни, тешко кршливи линијари, отпорни на оштетување на ивиците.
  Сетот содржи линијар 30 см, два тријаголници 14cm/60° i 10cm/45° и агломер 10см/180°
  Creative: Водени бои, во Палета, Сет 1/12 + Четка
  Водени бои со дрвена четка во ПВЦ пакување. Пречникот на секоја боја е 28 мм.
  Fantasy: Темперни бои, 6мл, Сет 1/10
  Високо квалитетни и лесно нанесливи темперни бои.
  10 парчиња x 6 мл.

  Код: set stars 233440 - 218151 - 251960 - 218180 - 249510 - 249550 розови - 151930 розови - 183590 - 151880 розов

 • Училишен сет JASMIN

  Сетот содржи:

  Ранец со Анатомска поддршка за грбот и многу мала тежина (680 g) за да не претставува дополнителен напор за грбот на ученикот.

  Направен од квалитетен водоотпорен материјал за заштита на книгите од дожд и дополнително е зацрврстен на долниот дел. Ранецот има 3 прегради, уште неколку дополнителни џебови и рефлектирачки материјали за во темница.

  Димензии: 42х34х 20

  Тежина: 680 g

  Несесер со две прегради Дизни. Направен од висококвалитетен водоотпорен текстил. Приборот внатре е брендиран и е со највисок квалитет.

  Содржина на несесерот:

  10 фломастери Дизни

  10 дрвени боици Дизни

  2 дрвени моливи

  линеар

  острилка

  гума

  Блок бр.5

  Мрсни боици, 12 бои

  Водени бои + четка, 12 бои

  Пластелин 10 бои

  Темперни бои 12 бои

  3 четки за темперни бои, бр.2, 4 и 6

  Лепак Pelikan

  Самолеплив колаж, В5

  Линијар мултишаблон

  Ножички 

   

  Код:Set JASMIN 3800884970003 - 3800884970607 - 8606014890464 - 8605034056034 - 8605034000808 - 40127828 - 8605034045717 - 8606014899146 - 8606014899207 - 8605034013051 - 8605034005629 - 8009270019721