• Тостер MAX SM7WL

  Код за нарачка: MAX SM7WL - 801747

  Моќност: 750 W
  Нелепливи грил плочи,
  лесни за одржување и чистење
  Рачка отпорна на топлина
  Светлосен индикатор,
  за вклучен апарат и подготвен за работа
  Автоматски термостат

 • ПОП АП ТОСТЕР THT-8866-GR

  Код: THT-8866-GR

  • Напон: 220-240V ~ 50 / 60Hz
  • моќност: 600-750W
  • за 2 парчиња леб
  • автоматско исфрлање
  • контролер за печење со 5 степени
  • тавче за вадење на трошки
  • Лесна работа
  • Копче запре
  • простор за кабли за ликвидација
  • Гумени стапала
  • Димензии на кутијата (во мм): 270 (L) x 152 (W) x 176 (H)
  • Нето тежина: 0,76 кг
  • Бруто тежина: 1,05 кг

  • 24 месеци гаранција

 • Тостер за топли лепчиња Vox TO 1020

  Код: Vox TO 1020

  25 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Моќност – 850 W
  Капацитет – 2 парчиња леб
  Електронска регулација на нивото на печење – 6 нивоа
  Мултифункционалност – Тостирање, одмрзнување, загревање
  Автоматско исклучување, сад за трошки што лесно се вади

 • Тостер за топли лепчиња Vox TO 8117

  Код: Vox TO 8117

  25 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Моќност – 850 W
  Капацитет – 2 парчиња леб
  Електронска регулација на нивото на печење – 7 нивоа
  Мултифункционалност – Тостирање, одмрзнување, загревање
  Автоматско исклучување, сад за трошки што лесно се вади

 • Тостер за топли лепчиња Vox TO 01102

  Код: Vox TO 01102

  25 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Моќност – 700 W
  Капацитет – 2 парчиња леб
  Електронска регулација на нивото на печење – 7 нивоа
  Автоматско исклучување, сад за трошки што лесно се вади

 • Тостер за топли лепчиња Vox TO 01101

  Код: Vox TO 01101

  25 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Моќност – 700 W
  Капацитет – 2 парчиња леб
  Електронска регулација на нивото на печење – 7 нивоа
  Автоматско исклучување, сад за трошки што лесно се вади
  Димензии: 25.8 x 15 x 17.8 cm

 • 2 во 1 тостер и апарат за вафли Vox SM 217

  Код: Vox SM 217

  25 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Моќност: 700 W
  Капацитет: 2 сендвичи
  Алуминиумски плочи (2 во 1, за скара и вафли)
  Овие плочи овозможуваат исклучително лесно чистење и можат да се мијат во машина за садови
  Автоматска контрола на температурата
  Изолирани топлотни рачки
  Простор за чување на каблите
  Светлосни сигнали
  Димензии: 23.6 x 23.2 x 10.3 cm

 • Тостер Vox SM 133

  Код: Vox SM 133

  25 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Моќност – 1200 W
  Капацитет – 2 сендвичи
  Автоматска контрола на температурата, изолирани топлотни држачи, светлосни сигнали, простор за чување на каблите

 • Тостер Vox SM 2006

  Код: Vox SM 2006

  25 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Моќност – 700 W
  Капацитет – 2 сендвичи
  Димензии на плочата – 23 x 14.5 см
  Автоматска контрола на температурата, изолирани топлотни држачи, светлосни сигнали, простор за чување на каблите

 • Тостер ST MTG-800XA

  Код за нарачка: ST MTG-800XA-72795

   Мал Грил тостер
   за 2 тостови одеднаш
   800W
   Црн/Инокс
   нелепливи грил плочи
   индикатор за работа во црвена боја
   заклучување на грил плочите
   Гаранција: 1 година

 • Тостер за лепчиња ST TTL-T100BI

  Код за нарачка: ST TTL-T100BI - 43895

   Superior Technology
   Тостер за топли лепчиња
   Инокс/црн
   750W
   Фиока за трошки
   Електронска контрола на печењето
   Заштита од прегревање
   Гаранција: 1 година

 • Тостер за топли лепчиња ST TTL-T100WA

  Код за нарачка: ST TTL-T100WA-48965

   Superior Technology
   Тостер за топли лепчиња
   Бел
   750W
   Фиока за трошки
   Електронска контрола на печењето
   Заштита од прегревање

  ГАРАНЦИЈА 1 ГОДИНА

 • Тостер ST GT1800SL

  Код за нарачка: ST GT1800SL-48528

  Тостер
   Боја Сребрена
   1800W
   нелепливи плочи што се вадат со гранитна облога
   целосно отварање на плочите да се користи како скара
   термостат
   светло за температура
   ладни рачки
   должина на кабел 1м

   ГАРАНЦИЈА 2 ГОДИНИ

 • Тостер ST GT1800BK

  Код за нарачка: ST GT1800BK-48527

   Тостер
   Боја Црна
   1800W
   нелепливи плочи што се вадат
   целосно отварање на плочите да се користи како скара
   термостат
   светло за температура
   ладни рачки
   должина на кабел 1м

   ГАРАНЦИЈА 2 ГОДИНИ

 • Тостер за лепчиња Philips HD2581-00

  Код за нарачка: Philips HD2581-00 - 70315

   Тостер за лепчиња
   Боја Бела
   830W
   одмрзнување
   загревање
   место за 2 лепчиња со прилагодлива ширина
   Стоп Функција
   8 прилагодувања на тостот
   Гаранција: 2 години

 • ТОСТЕР ЗА СЕНДВИЧ ISKRA SM-2-WH

  Код за нарачка: ISKRA SM-2-WH

  • Напон: 220-240V ~ 50 / 60Hz
  • моќност: 700W-800W (макс)
  • Панели изработени од нелеплив материјал
  • Два индикатори за статусот
  • термостат
  • Заштита од прегревање
  • Број на тост: 2
  • Англиски облик на сендвич панел: Триаголник
  • Боја: бела
  • Нето тежина: 1,08 кг
  • Бруто тежина: 1,25 кг

  • 24 месеци гаранција

 • ГРИЛ ТОСТЕР ISKRA YD881A

  Код за нарачка: ISKRA YD881A

  Напон: 220-240 V ~ 50/60 Hz
  Моќност на котелот: 1700 W
  Регулација на температура за секоја плоча посебно
  2 плочи од нелеплив материјал
  можност за користење на една или две плочи за скара
  можност за отварање на 180° за користење поголема површина за скара
  едноставно отстранување на плочите за миење
  Димензи: 340 х 240mm
  Вграден одвод за одлив на масти

  2 години гаранција

 • ПОП АП ТОСТЕР THT-8866-WH

  Код за нарачка: THT-8866-WH

  • Напон: 220-240V ~ 50 / 60Hz
  • моќност: 600-750W
  • за 2 парчиња леб
  • автоматско исфрлање
  • контролер за печење со 5 степени
  • тавче за вадење на трошки
  • Лесна работа
  • Копче запре
  • простор за кабли за ликвидација
  • Гумени стапала
  • Димензии на кутијата (во мм): 270 (L) x 152 (W) x 176 (H)
  • Нето тежина: 0,76 кг
  • Бруто тежина: 1,05 кг

  • 24 месеци гаранција

 • ТОСТЕР ЗА СЕНДВИЧ ISKRA SM-2-BL

  Код за нарачка: ISKRA SM-2-BL

  • Напон: 220-240V ~ 50 / 60Hz
  • моќност: 700W-800W (макс)
  • Панели изработени од нелеплив материјал
  • Два индикатори за статусот
  • термостат
  • Заштита од прегревање
  • Број на тост: 2
  • Англиски облик на сендвич панел: Триаголник
  • Боја: црна
  • Димензии на кутијата (во мм): 243 (L) x 97 (W) x 232 (H)
  • Нето тежина: 1,08 кг
  • Бруто тежина: 1,25 кг

  • 24 месеци гаранција

 • МИНИ ТОСТЕР ISKRA MG-2-WH

  Код за нарачка: ISKRA MG-2-WH 


  • Напон: 220-240V ~ 50 / 60Hz
  • моќност: 700W-800W (макс)
  • Панели изработени од нелеплив материјал
  • Два индикатори за статусот
  • термостат
  • Заштита од прегревање
  • Број на тост: 2
  • Форма на плочата на решетки: ребрести
  • Боја: бела
  • Димензии на кутијата (во мм): 243 (L) x 97 (W) x 232 (H)
  • Нето тежина: 1,08 кг
  • Бруто тежина: 1,25 кг

  • 24 месеци гаранција