• Стол лулашка КООПМАН антрацит

  Код за нарачка: Стол лулашка КООПМАН антрацит - 97000944

  Материјал: Челик / Полиестер
  Димензии: 62,5x114x92,5/51,5cm
  Дијаметар на профили: 30 mm

 • Стол лулашка КООПМАН светло сива

  Код за нарачка: Стол лулашка КООПМАН светло сива - 97000943

  Материјал: Челик / Полиестер
  Димензии: 62,5x114x92,5/51,5cm
  Дијаметар на профили: 30 mm

 • Метален стол мозаик КООПМАН Шарен

  Код за нарачка: Метален стол мозаик КООПМАН Розе - 97000939

  Димензии:
  - Ширина: 40cm
  - Длабочина: 48cm
  - Висина: 90cm

 • Метален стол мозаик КООПМАН Розе

  Код за нарачка: Метален стол мозаик КООПМАН Розе - 97000939

  Димензии:
  - Должина: 38cm
  - Ширина: 30cm
  - Висина: 90cm


 • Дрвен стол за на плажа жолт КООПМАН

  Код за нарачка: Дрвен стол за на плажа жолт КООПМАН - 97000932

  Материјал: Дрво / Полиестер
  Димензии: 97x55x85cm

 • Дрвен стол за на плажа црвен КООПМАН

  Код за нарачка: Дрвен стол за на плажа црвен КООПМАН - 97000931

  Материјал: Дрво / Полиестер
  Димензии: 97x55x85cm

 • Дрвен стол за на плажа син КООПМАН

  Код за нарачка: Дрвен стол за на плажа син КООПМАН - 97000930

  Материјал: Дрво / Полиестер
  Димензии: 97x55x85cm

 • Лежалка за на плажа сина КООПМАН Сиеста

  Код за нарачка: Лежалка за на плажа сина КООПМАН Сиеста - 97000920

  Материјал: Метал / Полиестер
  Отпорен на временски услови
  Лежалката се преклопува, што го олеснува транспортирањето и складирањето (зафаќа малку простор)
  Можете да ја користите во градината, на базен или на плажа.

 • Лежалка за на плажа сина КООПМАН 55x85x87cm

  Код за нарачка: Лежалка за на плажа сина КООПМАН 55x85x87cm - 97000919

  Може да се прилагоди на три позиции.
  Материјал: Метал / Полиестер 
  Димензии: 55x85x87cm
  Преклопената големина е 56x5x120cm
  Тежина: 3.8kg

 • Лежалка за на плажа зелена КООПМАН 55x85x87cm

  Код за нарачка: Лежалка за на плажа зелена КООПМАН 55x85x87cm - 97000918

  Може да се прилагоди на три позиции.
  Материјал: Метал / Полиестер 
  Димензии: 55x85x87cm
  Преклопената големина е 56x5x120cm
  Тежина: 3.8kg

 • Лежалка за на плажа сива КООПМАН Сиеста

  Код за нарачка: Лежалка за на плажа сива КООПМАН Сиеста - 97000917

  Материјал: Метал / Полиестер
  Отпорен на временски услови
  Лежалката се преклопува, што го олеснува транспортирањето и складирањето (зафаќа малку простор)
  Можете да ја користите во градината, на базен или на плажа.

 • Лежалка за на плажа зелена КООПМАН Сиеста

  Код за нарачка: Лежалка за на плажа зелена КООПМАН Сиеста - 97000916

  Материјал: Метал / Полиестер
  Отпорен на временски услови
  Лежалката се преклопува, што го олеснува транспортирањето и складирањето (зафаќа малку простор)
  Можете да ја користите во градината, на базен или на плажа.

 • Стол за на плажа сина КООПМАН 61x91x101cm

  Код за нарачка: Стол за на плажа КООПМАН 61x91x101cm - 97000914


  Димензии: 61x101x91cm
  Носивост: 100kg
  Висококвалитетна алуминиумска конструкција
  Полиестерска ткаенина 
  4 прилагодливи висини
  Брзо се склопува и многу лесно се монтира
  Носивост до 110kg
  Тежина: 3.8kg

 • Стол за на плажа зелен КООПМАН 61x91x101cm

  Код за нарачка: Стол за на плажа зелен КООПМАН 61x91x101cm - 97000914

  Димензии: 61x101x91cm
  Носивост: 100kg
  Висококвалитетна алуминиумска конструкција
  Полиестерска ткаенина 
  4 прилагодливи висини
  Брзо се склопува и многу лесно се монтира
  Носивост до 110kg
  Тежина: 3.8kg

 • Гарден стол DAJAR АДЕЛ Беж

  Код за нарачка: Гарден стол DAJAR АДЕЛ Беж - 09070178

  Столицата АДЕЛ е изработена од полиратан, кој се карактеризира со висока отпорност на променливи временски услови (дожд, УВ зраци и сл.).
  Структурата на столот е изработена од челични профили (19x0.9mm и 16x0.9mm), што овозможува поиздржлив ефект и е со голема отпорност на корозија.
  Столот доаѓа со перниче со патент за практично чистење/перење. 
  Препорачливо е столчето да се користи на рамна и цврста површина.
  Секоја нечистотија на елементите може лесно да се исчисти со влажна крпа.

   Димензии:
  Должина: 71cm
  Ширина: 58cm
  Висина: 87cm
  Тежина: 5.15kg
  Максимално оптоварување: 110kg

 • Гарден стол DAJAR DESIRE Беж

  Код за нарачка: Гарден стол DAJAR DESIRE Беж - 09070170

  Столицата Desire е изработена од полиратан, кој се карактеризира со висока отпорност на променливи временски услови (дожд, УВ зраци и сл.).
  Структурата на столот е изработена од челични профили (19x1,2mm), што овозможува поиздржлив ефект и е со голема отпорност на корозија.
  Препорачливо е столчето да се користи на рамна и цврста површина.
  Секоја нечистотија на елементите може лесно да се исчисти со влажна крпа.

  Димензии:
  Должина: 56,5cm
  Ширина: 56,5cm
  Висина: 83cm
  Тежина: 4.15kg
  Максимално оптоварување: 110kg

 • Гарден стол DAJAR ЕТИЕНЕ Сив

  Код за нарачка: Гарден стол DAJAR ЕТИЕНЕ Сив - 09070167

  Изработено од полиратан, пластика што имитира вистински ратан, отпорна на временски услови, односно дожд, УВ зраци и сл.
  Лесно се чисти, само избришете со влажна крпа
  Рамка за стол изработена од челик

  Димензии на производот:
  Висина: 90,5cm
  Ширина: 66cm
  Длабочина: 57cm
  Должина на потпирачот за грб: 52,5cm
  Висина на потпирачите за раце: 66,5cm
  Максимално оптоварување: 110kg

  Димензии на седло:
  Ширина на најшироката точка: 40cm
  Ширина на најтесната точка: 34,5cm
  Длабочина на седлото: 48cm
  Висина на седиштето од земја: 45cm

 • Гарден стол DAJAR ЕТИЕНЕ Кафен

  Код за нарачка: Гарден стол DAJAR ЕТИЕНЕ Кафен - 09070166

  Изработено од полиратан, пластика што имитира вистински ратан, отпорна на временски услови, односно дожд, УВ зраци и сл.
  Лесно се чисти, само избришете со влажна крпа
  Рамка за стол изработена од челик

  Димензии на производот:
  Висина: 90,5cm
  Ширина: 66cm
  Длабочина: 57cm
  Должина на потпирачот за грб: 52,5cm
  Висина на потпирачите за раце: 66,5cm
  Максимално оптоварување: 110kg

  Димензии на седло:
  Ширина на најшироката точка: 40cm
  Ширина на најтесната точка: 34,5cm
  Длабочина на седлото: 48cm
  Висина на седиштето од земја: 45cm

 • Гарден стол DAJAR ЕТИЕНЕ Црн

  Код за нарачка: Гарден стол DAJAR ЕТИЕНЕ Црн - 09070165

  Изработено од полиратан, пластика што имитира вистински ратан, отпорна на временски услови, односно дожд, УВ зраци и сл.
  Лесно се чисти, само избришете со влажна крпа
  Рамка за стол изработена од челик

  Димензии на производот:
  Висина: 90,5cm
  Ширина: 66cm
  Длабочина: 57cm
  Должина на потпирачот за грб: 52,5cm
  Висина на потпирачите за раце: 66,5cm
  Максимално оптоварување: 110kg

  Димензии на седло:
  Ширина на најшироката точка: 40cm
  Ширина на најтесната точка: 34,5cm
  Длабочина на седлото: 48cm
  Висина на седиштето од земја: 45cm

 • Гарден стол DAJAR БИСТРО Кафен

  Код за нарачка: Гарден стол DAJAR БИСТРО Кафен - 09070163

  Висококвалитетен материјал кој совршено го имитира ратанот, отпорен е на променливи временски услови и лесно се чисти, за да се отстрани нечистотијата, доволно е да се избрише со влажна крпа.
  Рамка изработена од метал обложен со боја во прав, благодарение на што е отпорен на корозија.

  Димензии на производот:
  Висина: 73cm
  Ширина: 52,5cm
  Длабочина: 62cm
  Должина на потпирачот за грб: 36cm
  Висина на седиштето од земја 42cm
  Максимално оптоварување 120kg