• Соковник ST J800XJ

  Код за нарачка: ST J800XJ-71179

   Superior Technology
   Соковник
   Инокс
   800W моќност
   голем XXL отвор за овошје 75мм
   2 брзини
   професионален AC мотор
   1.5л сад за пулпа
   750мл сад за сок
   филтер и делови од нерѓосувачки челик
   систем пртив капење
   лесно расклоплив за лесно миење
   нелизгачка површина

   ГАРАНЦИЈА 2 ГОДИНИ

 • Соковник Philips HR1855-90

  Код за нарачка: Philips HR1855-90-69126

  Соковник
   Viva
   Боја Црвена
   700W
   лесен за чистење
   1 брзина
   drip stop
   сад за отпад 2л
   голем 75 mm отвор

  ГАРАНЦИЈА 2 ГОДИНИ

 • Цитрус преса Philips HR2738-00

  Код за нарачка: Philips HR2738-00-69122

   Цитрус преса
   Боја бела
   Моќност 25W
   1 Брзина
   Сад за сок 500мл
   Автоматско уклучување/исклучување кога се поставува плoдот или се трнува од   конусот
   Лесно разглобување и чистење
   Нов дизајн без капење

  ГАРАНЦИЈА 2 ГОДИНИ

 • ЦЕДАЛКА ЗА ЦИТРУСИ ISKRA CJ-8020-BL

  Код за нарачка: ISKRA CJ-8020-BL

  • напон: 220-240V~50/60Hz
  • јачина: 40W
  • сад: 1.2L
  • мерна скала
  • 2 додатоци за цедење 
  • вртење во 2 страни
  • контролна LED сијалица
  • капак
  • гумирани ногарки
  • куќиште од нерѓосувачки челик
  • едноставно за употреба и користење
  Димензии (mm): 210  x 165 x 253 
  Нето тежина: 0,85 kg
  Бруто тежина: 1,06 kg

   

 • Цедалка SENCOR SCJ 1051GR
  40W Моќност
  Боја: бела / зелена
  2 додатока за цедење
  Автоматско стартување со работа
  Автоматска промена на правецот на работа
  Нелизгачка подлога
  Отстранливи делови за полесно чистење
  Работи на напон од: 230 V, 50 Hz
  2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА
 • Соковник SENCOR SJE 741 SS
  400W Моќност
  Куќиште од Инокс
  Голем отвор за ставање на цело овошје 65mm 
  Прави сок без претходно ситнење од:
  - Јаболка
  - Моркови
  - Јаогди
  - Цитрусни овошја
  - Банани
  - Зеленчуци
  Одлив на сокот низ отвор
  2 степени на сила 1 - 11000 вртежи/мин 2 - 13000 втрежи/мин за меко или тврдо овошје
  Заклучување со безбедносен прекинувач
  Едноставен за чистење : сите делови се мијат во машина за садови
  Висока стабилност заради гумените нозе
  Автоматско исфрлање на густишот
  Голема одстранив сад за пулпа 1,2l
  Тројна заштита
  Лесно чистење
  Соковникот почнува да работи само ако е правилно наместен
  Автоматско исклучување во случај на отварање на капакот
  Заштита од прегревање
  Простор за скадирање на кабелот
  2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА
 • Соковник SENCOR SJE 1055SS
  800W Моќност 
  Куќиште од Инокс
  Од не'рѓосувачки челик за лесно и хигиенско одржување
  Автоматско оделување на каша
  2 брзини - 10.600 вртежи во минута или 12.600 вртежи во минута
  Капацитет на садот за сок 1,6l
  Голем отвор за ставање на овошје 75mm
  Должина на кабелот за напојување 1.2m
  Димензии (д × ш × в): 280 × 170 × 390 mm
  Тежина: 3,6 кг
  Троен систем за заштита за подобрена безбедност:
  – Моторот започнува само кога апаратот е правилно составен
  – Автоматско исклучување кога ќе се отстрани капакот
  – Систем за заштита од прегревање
  Висока стабилност заради гумените нозе
  2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА
 • Цедалка MAX KL 323A

  25W Моќност
  Капацитет на садот 1l
  2 конуси за цедење
  Транспарентен сад за сок
  Транспарентен заштитен капак
  Кабел кој лесно се складира
  1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА

 • Соковник SENCOR SSJ 4041BK
  400W Моќност
  Високо ефикасно цедење
  2 брзини
  Куќиште од Инокс
  Мала брзина од 60 вртежи во мин за задржување на сите витамини
  Прави сок од:
  - Јаболка
  - Моркови
  - Јаогди
  - Цитрусни овошја
  - Банани
  - Зеленчуци
  Тројна заштита
  Лесно чистење
  Должина на кабел 110 cm
  Димензии (в x ш x д ): 445 x 210 x 230
  Тежина : 4,15 кг
  Ниво на бучава : <70 dB (A)
  Напон и фрекфенција : 220-240 V, 50 / 60Hz
  Автоматско исклучување ако капакот е одстранет
  Заштита од прегревање
  2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА