• Електричен шпорет Gorenje E 6121 WD

  Код: Gorenje E 6121 WD - 60431

  60 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Електричен шпорет со капак
  Бела боја
  Електрични плочи за готвење 4
  Грејни места:

  Лево напред: 18 cm експрес рингла 2 kW
  Десно напред: 14.5 cm  1.5 kW експрес рингла  

  Лево назад: 14.5 cm 1 kW
  Десно назад: 18 cm 1.5 kW
  Конвенционална рерна - 65 Литри
  Решетка
  PERFECT GRILL Двоен грејач за рамномернo крцкава храна
  Чистење со AquaClean функција
  Длабока емајлирана тава
  Водилки за тави: Водилки на извлекување
  Двојно застаклена компактна врата(T<85C)
  SilverMatte емајл
  Енергетска класа: А
  Бучност: 33 dB(A)
  Димензии (Ш x В x Д): 600 x 850 x 600мм (60cm)

 • Стаклокерамички шпорет TELEFUNKEN TVCC 6060S

  Код: TELEFUNKEN TVCC 6060S - 70353

  60 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Стаклокерамички шпорет
  Сребрена боја
  60цм
  Турбо Вентилатор
  4 зони на готвење (2x 140цм 2x 180цм)
  Врата со двојно стакло
  Светло во рерната
  0+5 функции
  Капацитет на рерна 58л
  Термостат
  1 тава
  1 решетка
  А енергетска класа

 • Стаклокерамички шпорет MIDEA 24DME4R109

  Код: MIDEA 24DME4R109 - 73761

  60 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Електричен стаклокерамички шпорет
  Бел
  60цм
  Капацитет 65л
  Механички контроли
  4 зони на готвење
  Фиксна фиока
  9 функции
  Турбо вентилатор во рерната
  Врата со двојно стакло
  Емајлирана внатрешност
  Димензии ШxДxВ 59.5x65x85 цм

 • Стаклокерамички шпорет Electrolux LKR66020MX

  Код: Electrolux LKR66020MX - 74290

  24 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Стаклокерамички електричен шпорет со SteamBake опција за пареа
  4 зони (една овална една двојна)
  Инокс
  60цм
  ЛЦД Дисплеј
  Push Pull контролни копчиња на вовлекување
  Рерна со капацитет од 73 литри
  Вентилатор во рерната
  Тајмер
  7 функции
  Печење на две нивоа
  Hot Air рамномерно распоредување на топлиот воздух
  Тројно стакло на вратата
  Мрежа во 5 нивоа
  Air Fry тава
  2 тави
  1 решетка
  Фиока за садови во долен дел
  А енергетска класа
  Димензии 85x60x60 цм

 • Електричен шпорет HANSA FCES58169

  Код: HANSA FCES58169 - 73383

  60 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Електричен шпорет со капак и Вентилатор во фурната
  Инокс
  50цм
  4 електрични рингли
  Една брзо загревачка
  62Л Рерна
  Тројно стакло на вратата
  9 функции на рерната
  Тајмер
  Самочистење со Аквализа
  Долна фиока на лизгање за чување садови
  Вклучена Длабока тепсија
  Енергетска класа А
  50x60x85цм

 • Стаклокерамички шпорет HANSA FCCW58203

  Код: HANSA FCCW58203 - 72986

  60 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Електричен стаклокерамички шпорет
  50цм
  Бела боја
  4 зони на готвење
  ЛЦД Дисплеј со електронски тајмер
  Капацитет 62 литри
  8 функции на рерната
  Вентилатор во рерната
  Термостат
  Грил функција
  Горен греач 900W
  Долен греач 1300W
  Емајл лесен за чистење
  Двојно стакло на вратата
  А енергетска класа
  Димензии 50x85x60 цм

 • Комбиниран шпорет Vivax FC-22502 WH

  Код: FC-22502 WH - 0001006830

  36 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Енергетска класа: А +

  Волумен на рерната: 52

  Плоча: 3 +1

  Материјал за фиоки: Бел метал

  Страничен материјал: Бел метал

  Горна лева површинска моќност: 1000W

  Долна лева површинска моќност: 1700W

  Горна десна површинска моќност: 900W

  Долна десна површинска моќност: 2500W

  Тип на рерна: Статички

  Пониска моќност на грејачот на рерната: 800W

  Моќност на грејачот на горната печка: 650W

  Максимална температура на рерната: 250 C

  Број на методи за печење: 3

  Опрема за рерна: Хром решетка, Плиток сад, Светло

  Димензии на производот: 50 x 85 x 65 cm

   

 • Комбиниран шпорет Vivax FC-22602 WH

  Код: FC-22602 WH - 0001015413

  36 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Енергетска класа: А

  Волумен на рерната: 64l

  Број на електрични панели: 2

  Број на плочи за гас: 2

  Плоча: 2+2

  Материјал за фиоки: Бел метал

  Страничен материјал: Бел метал

  Боја: Бела

  Горна лева површинска моќност: 1500W

  Долна лева површинска моќност: 1000W

  Горна десна површинска моќност: 900W

  Долна десна површинска моќност: 2500W

  Тип на рерна: Статички

  Пониска моќност на грејачот на рерната: 1300W

  Моќност на грејачот на горната печка: 850W

  Максимална температура на рерната: 250 C

  Број на методи за печење: 3

  Опрема за рерна: Хром решетка, Плиток сад, Светло

  Димензии на производот: 60 x 85 x 65 cm

 • Мини кујна со лавабо и плотна Vivax MK-0210XA

  Код: MK-0210XA - 02356927

  36 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Енергетска класа (за НЕ ЕУ): А

  Боја: Сива

  Материјал: Нерѓосувачки челик,Иверица

  Димензии на производот: 100x92x60cm

  Длабочина на мијалник: 17cm

  Сифон и одводни цевки од 60 mm вклучени

  Можност за сместување на фрижидерот лево или десно

  Моќност: 2500W

  Грејни плочи: 18cm, 1500W; 14,5см, 1000W

  6 нивоа за прилагодување на моќноста

  Вклучен кабел за напојување

 • Стаклокерамички шпорет Vivax FC-04502VCF WH

  Код: FC-04502VCF WH - 0001094707

  36 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Енергетска класа: А

  Волумен на рерната: 52

  Плоча: 4

  Материјал за горната плоча: Стаклена керамика

  Страничен материјал: Бел метал

  Боја: Бела

  Горна лева рингла површинска моќност: 1500W

  Долна лева рингла површинска моќност: 1000W

  Горна десна рингла површинска моќност: 1000W

  Долна десна рингла површинска моќност: 1500W

  Тип на рерна: Статички

  Пониска моќност на грејачот на рерната: 800W

  Моќност на грејачот на горната печка: 650W

  Максимална температура на рерната: 250 C

  Број на методи за печење: 4

  Опрема за рерна: Хром решетка, Плиток сад, Светло

  Димензии на производот: 50 x 85 x 65 cm

 • Електричен шпорет Vivax FC-04602 WH

  Код: FC-04602 WH - 0001005849

  36 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Енергетска класа: А

  Волумен на рерната: 64

  Број на електрични плочи: 4

  Страничен материјал: Бел метал

  Боја: Бела

  Горна лева рингла површинска моќност: 1500W

  Долна лева рингла површинска моќност: 1000W

  Горна десна рингла површинска моќност: 1000W

  Долна десна рингла површинска моќност: 1500W

  Тип на рерна: Статички

  Пониска моќност на грејачот на рерната: 1300W

  Моќност на грејачот на горната печка: 850W

  Максимална температура на рерната: 250 C

  Број на методи за печење: 4

  Опрема за рерна: Хром решетка, Плиток сад, Светло

  Димензии на производот: 60 x 85 x 65 cm

   

 • Електричен шпорет Vivax FC-04502 WH

  Код: FC-04502 WH - 02356503

  36 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Енергетска класа: А

  Волумен на рерната: 52

  Број на електрични плочи: 4

  Страничен материјал: Бел метал

  Боја: Бела

  Горна лева рингла површинска моќност: 1500W

  Долна лева рингла површинска моќност: 1000W

  Горна десна рингла површинска моќност: 1000W

  Долна десна рингла површинска моќност: 1500W

  Тип на рерна: Статички

  Пониска моќност на грејачот на рерната: 800W

  Моќност на грејачот на горната печка: 650W

  Максимална температура на рерната: 250 C

  Број на методи за печење: 3

  Опрема за рерна: Хром решетка, Плиток сад, Светло

  Димензии на производот: 50 x 85 x 60 cm

   

 • Електричен шпорет VOX EHB 604 XL

  Код: VOX EHB 604 XL

  60 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Тип на шпорет: електричен шпорет

  Тип на рерна: Конвекциска рерна 61 l

  Капацитет на рерна: 56 l

  Број на рингли: 3 стандардни + 1 експрес

  Енергетска класа B

  Ширина 60 cm

  Димензии (ШxДxВ) 60 x 60 x 85 cm

  Kарактеристики: горен грејач 1000W + долен грејач 1000W + грил 2000W, Eco clean email, длабок плех, повеќе нивоа за спремање на храната, прохромска жичана полица, светло во рерната, метален капак, електричен кабел, фиока

  Боја: Бела

   

 • Шпорет со стаклокерамичка плоча Vox CHT 6205 IX

  Код: Vox CHT 6205 IX

  60 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Шпорет – стаклокерамика
  Број на рингли: 4
  2 x стаклокерамика, 145 mm, 1200 W
  2 x стаклокерамика, 180 mm, 1800 W
  Волумен на рерната: 69 л
  Број на функции: 8
  Функција за одмрзнување
  Хромирана решетка
  Отстранлива врата од рерната
  Осветлување во рерната, вентилатор, тајмер, термостат
  Горен греач – 1200 W, Долен греач – 1100 W
  Дупли греач за скара: 2600 W
  Голема фиока
  Додатоци: решетка, плитка и длабока тепсија,
  Димензии (ШxВxД): 600 x 850 x 600 mm
  Боја: inox

 • Стаклокерамички шпорет VOX CHT 6008 BL

  Код: VOX CHT 6008 BL

  60 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Шпорет – стаклокерамика
  Број на рингли: 4
  2 x стаклокерамика, 145 mm, 1200 W
  2 x стаклокерамика, 180 mm, 1800 W
  Волумен на рерната: 65 л
  Осветлување во рерната, вентилатор, тајмер
  Горен греач – 1200 W, Долен греач – 1100 W
  Дупли греач за скара: 2600 W
  Голема фиока
  Индикатор за загреани рингли и термостат
  Додатоци: решетка, плитка и длабока тепсија
  Димензии (ШxВxД): 600 x 850 x 600 mm
  Боја: црна

 • Стаклокерамички шпорет VOX CHT 5001

  Код: VOX CHT 5001

  60 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Тип на шпорет: шпорет со стаклокерамичка плоча;

  Тип на рерна: рерна со вентилатор 50L

  Капацитет на рерна: 50 l

  Број на рингли: 4 места за готвење (2xØ180+2xØ145mm);

  Енергетска класа B

  Ширина 50 cm

  Димензии (ШxДxВ) 50 x 60 x85 cm

  Карактеристики: мултифункционална рерна (6 функции+светло), тајмер, 2 грејачи (1100W+1200W) + грил 2600W, Eco clean email, длабок плех, повеќе нивоа за спремање на храната, прохромска жичана полица, светло во рерната, метален капак, електричен кабел, фиока
  Боја: Бела

 • Електричен шпорет VOX EHB 504

  Код: VOX EHB 504

  60 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Тип на шпорет: електричен шпорет

  Тип на рерна: Конвекциска рерна 53 l

  Капацитет на рерна: 48 l

  Број на рингли: 3 стандардни + 1 експрес

  Енергетска класа B

  Ширина 50 cm

  Димензии (ШxДxВ) 50 x 60 x85 cm

  Карактеристики: горен грејач 1000W + долен грејач 1000W + грил 2000W, Eco clean email, длабок плех, повеќе нивоа за спремање на храната, прохромска жичана полица, светло во рерната, метален капак, електричен кабел, фиока
  Боја: Бела

 • Електричен шпорет TELEFUNKEN TWE 6060SF

  Код за нарачка: TELEFUNKEN TWE 6060SF-73450

  Електричен шпорет 60x60цм
   сребрена боја
   ВЕНТИЛАТОР во фурната
   Врата со двојно стакло
   4 електрични рингли
   светло во рерната
   термостат
   1 тава + 1 решетка
   А енергетска класа

  ГАРАНЦИЈА 5 ГОДИНИ

 • Мини електричен шпорет ST 3530WA

  Код за нарачка: ST 3530WA-73312

  Superior technology
   Мини електричен шпорет
   Бела боја
   Двојно стакло на вратата
   35 литри рерна
   2 плотни(1x 145 рингла 600W
   1 x 145 рингла 600W)
   Механички тајмер (90минути)
   4 копчиња
   термостат
   горен и долен загревачки елемент 600W + 600W
   3 начини на печење
   Вклучени 1 тепсија и 1 решетка
   Емајлирана внатрешност

  ГАРАНЦИЈА 2 ГОДИНИ

 • Мини електричен шпорет ST 3530BA

  Код за нарачка: ST 3530BA-73311

  Superior technology
   Мини електричен шпорет
   Црна боја
   Двојно стакло на вратата
   35 литри рерна
   2 плотни(1x 145 рингла 600W
   1 x 145 рингла 600W)
   Механички тајмер (90минути)
   4 копчиња
   термостат
   горен и долен загревачки елемент 600W + 600W
   3 начини на печење
   Вклучени 1 тепсија и 1 решетка
   Емајлирана внатрешност

  ГАРАНЦИЈА 2 ГОДИНИ