• Апарат за правење пена MESKO MS 4462
  Управување со батерии
  За вкусно капучино
  Мека допирна површина
  Прекинувач за лесно ракување
  Делот за матење е од не'рѓосувачки челик
  Лесно чистење
  1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА
 • Апарат за правење пена ADLER AD 4478
  500W Моќност
  Капацитет 240ml
  Двојна функција:
  - за топлење на млеко до 240ml
  - за млечна пена и топло чоколадо до 115ml
  Може да се подготвува и ладна и топла пена
  Сад од нелеплива облога
  Осветлено копче ва вклучување
  Куќиште од не'рѓосувачки челик
  360-степени систем што овозможува ротирање на садот на основата
  1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА
 • АПАРАТ ЗА ПРАВЕЊЕ ПЕНА BOMANN MS 344CB
  Маталка за пена од Инокс
  Вкусна густа пена за неколку секунди
  Енергија: 2 батерии АА
  Ергономска заоблена рачка
  Лесен за чистење
  1 година гаранција