• Шатор за 3 лица PAVILLO
  Код: 68005
  Шаторот е со максимален капацитет од 3 лица е идеален за одмор во природа. 
  Лесно се склопува, а уште полесно се расклопува и поседува сопствена торбичка за носење. 
  Подот на шаторот е изработен од полиестер, а на влезот има мрежа против инсекти. 
  Од внатрешната страна шаторот има прегради за складирање ситни предмети.
  Материјал: Полиестер
  Водоотпорен
  Димензии: 235x190x100 цм
   
 • Шатор за 4 лица PAVILLO
  Код: 68006
  Шаторот е со максимален капацитет од 4 лица и е идеален за одмор во природа. 
  Лесно се склопува, а уште полесно се расклопува и поседува сопствена торбичка за носење. 
  Подот на шаторот е изработен од полиестер, а на влезот има мрежа против инсекти. 
  Од внатрешната страна шаторот има прегради за складирање ситни предмети.
  Материјал: Полиестер
  Водоотпорен
  Димензии: 210x240x100 цм
   
 • Шатор за 3 лица PAVILLO
  Код: 68011
  Шаторот е со максимален капацитет од 3 лица.
  Лесно се склопува, а уште полесно се расклопува и поседува сопствена торбичка за носење. 
  Структурата обезбедува стабилност при ветровито време. 
  Материјал: Полиестер
  Водоотпорен
  Димензии: 248х225 + 150х155 цм
   
 • Шатор за 4 лица PAVILLO
  Код: 68014
  Шаторот е со максимален капацитет од 4 лица.
  Лесно се склопува, а уште полесно се расклопува и поседува сопствена торбичка за носење. 
  Структурата обезбедува стабилност при ветровито време
  На влезот има дополнителна мрежа за заштита од инсекти. 
  Материјал: Полиестер
  Димензии: 240х210х130цм
  Шаторот е со максимален капацитет од 4 лица.
  Лесно се склопува, а уште полесно се расклопува и поседува сопствена торбичка за носење. 
  Структурата обезбедува стабилност при ветровито време
  На влезот има дополнителна мрежа за заштита од инсекти. 
  Материјал: Полиестер
  Водоотпорен
  Димензии: 240х210х130цм