• Шанк НОРДИК Атлантик / Бела

  Код за нарачка: Шанк НОРДИК Атлантик / Бела

  Димензии: 100x50x120cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица 16mm и оков
  Боја: Бела/Атлантик

 • Барски стол ТЕНЕРИФЕ

  Код за нарачка: Барски стол ТЕНЕРИФЕ

  Висококвалитетен барски стол.

  Материјали на изработка:

  - Наслон изработен од пластика;

  - Седло обложено со еко кожа;

  - Метална конструкција;

  - Метални ногарки.

 • Барски стол ВАЛЕТА

  Код за нарачка: Барски стол ВАЛЕТА

  Стилски барски стол Валета.

  Изработен од:

  - Метална конструкција;

  - Меко седло од сунгер и премиум плиш штоф лесен за чистење.

  Можност за подесување на различна висина.

 • Барски стол БОТЕГА

  Код за нарачка: Барски стол БОТЕГА

  Барски стол изработен од црста метална конструкција.

  Седло изразботено од премкум плиш - што овозможува максимална удобност при седење. 

  Овозможува нивелација на висината од 60-80 cm,

 • Барски стол АМЕЛИА

  Код за нарачки: Барски стол АМЕЛИА

  Висококвалитетна барска столица изработена од метална констрикција.

  Седло изработено од пластика.

  Метална конструкција и метални ногарски со дрвен дезен.

 • Шанк НОРДИК бел

  Код за нарачка: Шанк НОРДИК бел

  Димензии: 100x50x120cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица 16mm и оков
  Боја: Бела

 • Шанк НОРДИК Антрацит / Бела

  Код за нарачка: Шанк НОРДИК Антрацит / Бела

  Димензии: 100x50x120cm
  Длабочина на полици: 20cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица 16mm и оков
  Боја: Бела/Антрацит

 • Шанк НОРДИК Мона

  Код за нарачка: Шанк НОРДИК Мона

  Димензии: 100x50x120cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица 16mm и оков
  Боја: Мона

 • Шанк НОРДИК Атлантик / Антрацит

  Код за нарачка: Шанк НОРДИК Атлантик / Антрацит

  Димензии: 100x50x120cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица 16mm и оков
  Боја: Атлантик / Антрацит