• Сет 2 столици и маса RG Ratan Cappuccino

  Код за нарачка: x2 RG Ratan Cappuccino C - 22503 + RG Ratan Cappuccino L - 22505


  Маса за во двор RG Ratan Cappuccino L
  Површина на маса: 80х140cm


  Стол за во двор RG Ratan Cappuccino C
  Димензии: 87х57х47cm


  Изработени од висококвалитетна поливинилна легура со дезен на ратан


 • 4 столици RG Blue + Маса RG Blue + Чадор за сонце TONS GARDEN

  Код за нарачка: RG Blue - 20448 x4 + RG Blue - 22509 + Tons Garden чадор 9521

  4 столици за во двор RG Blue
  Димензии: 80х60х40cm


  Маса за во двор RG Blue
  Површина на маса: 80х80cm


  Чадор за сонце во беж боја - TONS GARDEN
  Дијаметар: 2.7 m

 • Сантана Ратан со тросед 5 темно кафеава

  Код за нарачка: Сантана Ратан со тросед 5 темно кафеава  80584Создадете стилски и корисни места за седење во балконите и терасите во вашата градина. Произведен е во дизајн кој ќе ве направи вам и вашите гости удобно со неговата квалитетна структура и удобно користење. Овој сет привлекува внимание со својата економична цена и како производ од новата сезона. Произведена од полипропиленска суровина од прва класа, Дизајнирана е да биде издржлива и долготрајна со адитиви отпорни на внатрешни и надворешни услови.

  Карактеристики на производот

  Димензии на едно седиште: напред: 64 -страна:59 Висина:82
  Димензии на тројно седиште: 185 x 82 cm
  Стаклена маса Димензии: 91x62 cm

  2 единечни седишта
  1 Парче Масичка за кафе со правоаголна калено стакло 90x62
  5 парчиња специјално производство перниче со патент со отстранлив капак. (Производителот ги комбинира перничињата според бојата на фабричката група за седење. Изборот на боја на перничиња не се нуди)
  Врска за фиксирање на перничиња
  Ергономски дизајн
  Дизајн на дишечка површина со шаблони од ратан
  Екстра зацврстени пристаништа
  Отпорен на надворешни временски услови
  Удобна употреба на подови како што се трева, дрво, бетон, ламинат, гранит и плочки
  Групата за седење се испраќа како расклопена, Лесна инсталација
  Погоден е за употреба во други места на отворено како што се Дом, Кафе, Ресторан, Хотел, Вила, Градина, Балкон, Тераса и во затворени простории по желба.
  Производство од 1 класа А+ Плус помина тестови за контрола на квалитет

 • Сантана Ратан со тросед 5 капучино

  Код за нарачка: Сантана Ратан со тросед 5805846 капучино

  Создадете стилски и корисни места за седење во балконите и терасите во вашата градина. Произведен е во дизајн кој ќе ве направи вам и вашите гости удобно со неговата квалитетна структура и удобно користење. Овој сет привлекува внимание со својата економична цена и како производ од новата сезона. Произведена од полипропиленска суровина од прва класа, Дизајнирана е да биде издржлива и долготрајна со адитиви отпорни на внатрешни и надворешни услови.

  Карактеристики на производот

  Димензии на едно седиште: напред: 64  -страна:59 Висина:82
  Димензии на тројно седиште: 185 x 82 cm
  Стаклена маса Димензии: 91x62 cm
  Софа со 3 седишта 1 парче
  2 единечни седишта
  1 Парче Масичка за кафе со правоаголна калено стакло 90x62
  5 парчиња специјално производство перниче со патент со отстранлив капак. (Производителот ги комбинира перничињата според бојата на фабричката група за седење. Изборот на боја на перничиња не се нуди)

  Врска за фиксирање на перничиња
  Ергономски дизајн
  Дизајн на дишечка површина со шаблони од ратан
  Екстра зацврстени пристаништа
  Отпорен на надворешни временски услови
  Удобна употреба на подови како што се трева, дрво, бетон, ламинат, гранит и плочки
  Групата за седење се испраќа како расклопена, Лесна инсталација
  Погоден е за употреба во други места на отворено како што се Дом, Кафе, Ресторан, Хотел, Вила, Градина, Балкон, Тераса и во затворени простории по желба.
  Производство од 1 класа А+ Плус помина тестови за контрола на квалитет

 • Сантана Ратан со тросед 5 бела

  Код за нарачка: Сантана Ратан со тросед 5 бела 805846

  Создадете стилски и корисни места за седење во балконите и терасите во вашата градина. Произведен е во дизајн кој ќе ве направи вам и вашите гости удобно со неговата квалитетна структура и удобно користење. Овој сет привлекува внимание со својата економична цена и како производ од новата сезона. Произведена од полипропиленска суровина од прва класа, Дизајнирана е да биде издржлива и долготрајна со адитиви отпорни на внатрешни и надворешни услови.

  Карактеристики на производот

  Димензии на едно седиште: напред: 64 -страна:59 Висина:82
  Димензии на тројно седиште: 185 x 82 cm
  Стаклена маса Димензии: 91x62 cm

  Софа со 3 седишта 1 парче
  2 единечни седишта
  1 Парче Масичка за кафе со правоаголна калено стакло 90x62
  5 парчиња специјално производство перниче со патент со отстранлив капак. (Производителот ги комбинира перничињата според бојата на фабричката група за седење. Изборот на боја на перничиња не се нуди)
  Врска за фиксирање на перничиња
  Ергономски дизајн
  Дизајн на дишечка површина со шаблони од ратан
  Екстра зацврстени пристаништа
  Отпорен на надворешни временски услови
  Удобна употреба на подови како што се трева, дрво, бетон, ламинат, гранит и плочки
  Групата за седење се испраќа како расклопена, Лесна инсталација
  Погоден е за употреба во други места на отворено како што се Дом, Кафе, Ресторан, Хотел, Вила, Градина, Балкон, Тераса и во затворени простории по желба.
  Производство од 1 класа А+ Плус помина тестови за контрола на квалитет

 • Сантана со двосед 4 капучино

  Код за нарачка: Сантана со двосед 4 капучино 805679

  Создадете стилски и корисни места за седење во балконите и терасите во вашата градина. Произведен е во дизајн кој ќе ве направи вам и вашите гости удобно со неговата квалитетна структура и удобно користење. Овој сет привлекува внимание со својата економична цена и како производ од новата сезона. Произведена од полипропиленска суровина од прва класа, Дизајнирана е да биде издржлива и долготрајна со адитиви отпорни на внатрешни и надворешни услови.

  Карактеристики на производот

  1 Парче 2 седишта

  2 единечни седишта
  1 парче 90x62 правоаголна масичка за кафе
  4 парчиња специјално производство перниче со патент со отстранлив капак. (Производителот ги комбинира перничињата според бојата на фабричката група за седење. Изборот на боја на перничиња не се нуди)
  Врска за фиксирање на перничиња
  2 Подароци перници
  Ергономски дизајн
  Дизајн на површинска шема на дрво
  Екстра засилени пристаништа
  Отпорен на надворешни временски услови
  Удобна употреба на подови како што се трева, дрво, бетон, ламинат, гранит и плочки
  Групата за седење се испраќа како расклопена, Лесна инсталација
  Погоден е за употреба во други места на отворено како што се Дом, Кафе, Ресторан, Хотел, Вила, Градина, Балкон, Тераса и во затворени простории по желба.
  Производство од 1 класа А+ Плус помина тестови за контрола на квалитет
  Екстра зајакнато пакување против кршење
  100% поддршка по продажбата и задоволство на клиентите
  Димензии на едно седиште: напред: 64 -страна:59 Висина:82
  Димензии на двојно седиште: 125 x 82 cm
  Масичка за кафе Димензии: 91x62 cm

 • Сантана Ратан со тросед 5 антрацит

  Код за нарачка: Сантана Ратан со тросед 5 антрацит 805846


  Создадете стилски и корисни места за седење во балконите и терасите во вашата градина. Произведен е во дизајн кој ќе ве направи вам и вашите гости удобно со неговата квалитетна структура и удобно користење. Овој сет привлекува внимание со својата економична цена и како производ од новата сезона. Произведена од полипропиленска суровина од прва класа, Дизајнирана е да биде издржлива и долготрајна со адитиви отпорни на внатрешни и надворешни услови.

  Карактеристики на производот

  Димензии на едно седиште: напред: 64 -страна:59 Висина:82
  Димензии на тројно седиште: 185 x 82 cm
  Стаклена маса Димензии: 91x62 cm

  Софа со 3 седишта 1 парче
  2 единечни седишта
  1 Парче Масичка за кафе со правоаголна калено стакло 90x62
  5 парчиња специјално производство перниче со патент со отстранлив капак. (Производителот ги комбинира перничињата според бојата на фабричката група за седење. Изборот на боја на перничиња не се нуди)
  Врска за фиксирање на перничиња
  Ергономски дизајн
  Дизајн на дишечка површина со шаблони од ратан
  Екстра зацврстени пристаништа
  Отпорен на надворешни временски услови
  Удобна употреба на подови како што се трева, дрво, бетон, ламинат, гранит и плочки
  Групата за седење се испраќа како расклопена, Лесна инсталација
  Погоден е за употреба во други места на отворено како што се Дом, Кафе, Ресторан, Хотел, Вила, Градина, Балкон, Тераса и во затворени простории по желба.
  Производство од 1 класа А+ Плус помина тестови за контрола на квалитет

 • Сантана Ратан со двосед 4 темно кафеава

  Код за нарачка: Сантана Ратан со двосед 4 темно кафеава 805845

  Создадете стилски и корисни места за седење во балконите и терасите во вашата градина. Произведен е во дизајн кој ќе ве направи вам и вашите гости удобно со неговата квалитетна структура и удобно користење. Овој сет привлекува внимание со својата економична цена и како производ од новата сезона. Произведена од полипропиленска суровина од прва класа, Дизајнирана е да биде издржлива и долготрајна со адитиви отпорни на внатрешни и надворешни услови.


  Карактеристики на производот
  2 единечни седишта
  1 Парче Масичка за кафе со правоаголна калено стакло 90x62
  4 парчиња специјално производство перниче со патент со отстранлив капак. (Производителот ги комбинира перничињата според бојата на фабричката група за седење. Изборот на боја на перничиња не се нуди)
  Врска за фиксирање на перничиња
  Ергономски дизајн
  Дизајн на дишечка површина со шаблони од ратан
  Екстра зацврстени пристаништа
  Отпорен на надворешни временски услови
  Удобна употреба на подови како што се трева, дрво, бетон, ламинат, гранит и плочки
  Групата за седење се испраќа како расклопена, Лесна инсталација
  Погоден е за употреба во други места на отворено како што се Дом, Кафе, Ресторан,
  Хотел, Вила, Градина, Балкон, Тераса и во затворени простории по желба.
  Производство од 1 класа А+ Плус помина тестови за контрола на квалитет
  Екстра зајакнато пакување против кршење
  100% поддршка по продажбата и задоволство на клиентите
   Димензии на едно седиште: напред: 64 -страна:59 Висина:82
  Димензии на двојно седиште: 125 x 82 cm
  Стаклена маса Димензии: 91x62 cm

  1 Парче 2 седишта

 • Сантана Ратан со двосед 4 капучино

  Код за нарачка: Сантана Ратан со двосед 4 капучино 805845


  Создадете стилски и корисни места за седење во балконите и терасите во вашата градина. Произведен е во дизајн кој ќе ве направи вам и вашите гости удобно со неговата квалитетна структура и удобно користење. Овој сет привлекува внимание со својата економична цена и како производ од новата сезона. Произведена од полипропиленска суровина од прва класа, Дизајнирана е да биде издржлива и долготрајна со адитиви отпорни на внатрешни и надворешни услови.

  Карактеристики на производот

  1 Парче 2 седишта
  2 единечни седишта
  1 Парче Масичка за кафе со правоаголна калено стакло 90x62
  4 парчиња специјално производство перниче со патент со отстранлив капак. (Производителот ги комбинира перничињата според бојата на фабричката група за седење. Изборот на боја на перничиња не се нуди)
  Врска за фиксирање на перничиња
  Ергономски дизајн
  Дизајн на дишечка површина со шаблони од ратан
  Екстра зацврстени пристаништа
  Отпорен на надворешни временски услови
  Удобна употреба на подови како што се трева, дрво, бетон, ламинат, гранит и плочки
  Групата за седење се испраќа како расклопена, Лесна инсталација
  Погоден е за употреба во други места на отворено како што се Дом, Кафе, Ресторан,
  Хотел, Вила, Градина, Балкон, Тераса и во затворени простории по желба.
  Производство од 1 класа А+ Плус помина тестови за контрола на квалитет
  Екстра зајакнато пакување против кршење
  100% поддршка по продажбата и задоволство на клиентите
   Димензии на едно седиште: напред: 64 -страна:59 Висина:82
  Димензии на двојно седиште: 125 x 82 cm
  Стаклена маса Димензии: 91x62 cm

 • Сантана Ратан со двосед 4 бела

  Карактеристики на производот
  2 единечни седишта
  1 Парче Масичка за кафе со правоаголна калено стакло 90x62
  4 парчиња специјално производство перниче со патент со отстранлив капак. (Производителот ги комбинира перничињата според бојата на фабричката група за седење. Изборот на боја на перничиња не се нуди)
  Врска за фиксирање на перничиња
  Ергономски дизајн
  Дизајн на дишечка површина со шаблони од ратан
  Екстра зацврстени пристаништа
  Отпорен на надворешни временски услови
  Удобна употреба на подови како што се трева, дрво, бетон, ламинат, гранит и плочки
  Групата за седење се испраќа како расклопена, Лесна инсталација
  Погоден е за употреба во други места на отворено како што се Дом, Кафе, Ресторан,
  Хотел, Вила, Градина, Балкон, Тераса и во затворени простории по желба.
  Производство од 1 класа А+ Плус помина тестови за контрола на квалитет
  Екстра зајакнато пакување против кршење
  100% поддршка по продажбата и задоволство на клиентите
   Димензии на едно седиште: напред: 64 -страна:59 Висина:82
  Димензии на двојно седиште: 125 x 82 cm
  Стаклена маса Димензии: 91x62 cm

  Создадете стилски и корисни места за седење во балконите и терасите во вашата градина. Произведен е во дизајн кој ќе ве направи вам и вашите гости удобно со неговата квалитетна структура и удобно користење. Овој сет привлекува внимание со својата економична цена и како производ од новата сезона. Произведена од полипропиленска суровина од прва класа, Дизајнирана е да биде издржлива и долготрајна со адитиви отпорни на внатрешни и надворешни услови.

 • Сантана Ратан со двосед 4 антрацит

  Код за нарачка: Сантана Ратан со двосед 4 антрацит 805845


  Создадете стилски и корисни места за седење во балконите и терасите во вашата градина. Произведен е во дизајн кој ќе ве направи вам и вашите гости удобно со неговата квалитетна структура и удобно користење. Овој сет привлекува внимание со својата економична цена и како производ од новата сезона. Произведена од полипропиленска суровина од прва класа, Дизајнирана е да биде издржлива и долготрајна со адитиви отпорни на внатрешни и надворешни услови.

  Карактеристики на производот

  1 Парче 2 седишта
  2 единечни седишта
  1 Парче Масичка за кафе со правоаголна калено стакло 90x62
  4 парчиња специјално производство перниче со патент со отстранлив капак. (Производителот ги комбинира перничињата според бојата на фабричката група за седење. Изборот на боја на перничиња не се нуди)
  Врска за фиксирање на перничиња
  Ергономски дизајн
  Дизајн на дишечка површина со шаблони од ратан
  Екстра зацврстени пристаништа
  Отпорен на надворешни временски услови
  Удобна употреба на подови како што се трева, дрво, бетон, ламинат, гранит и плочки
  Групата за седење се испраќа како расклопена, Лесна инсталација
  Погоден е за употреба во други места на отворено како што се Дом, Кафе, Ресторан,
  Хотел, Вила, Градина, Балкон, Тераса и во затворени простории по желба.
  Производство од 1 класа А+ Плус помина тестови за контрола на квалитет
  Екстра зајакнато пакување против кршење
  100% поддршка по продажбата и задоволство на клиентите
   Димензии на едно седиште: напред: 64 -страна:59 Висина:82
  Димензии на двојно седиште: 125 x 82 cm
  Стаклена маса Димензии: 91x62 cm

 • Сантана со двосед 4 темно кафеава

  Код за нарачка: Сантана со двосед 4 темно кафеава 805679 

  Создадете стилски и корисни места за седење во балконите и терасите во вашата градина. Произведен е во дизајн кој ќе ве направи вам и вашите гости удобно со неговата квалитетна структура и удобно користење. Овој сет привлекува внимание со својата економична цена и како производ од новата сезона. Произведена од полипропиленска суровина од прва класа, Дизајнирана е да биде издржлива и долготрајна со адитиви отпорни на внатрешни и надворешни услови.

  Карактеристики на производот

  1 Парче 2 седишта
  2 единечни седишта
  1 парче 90x62 правоаголна масичка за кафе
  4 парчиња специјално производство перниче со патент со отстранлив капак. (Производителот ги комбинира перничињата според бојата на фабричката група за седење. Изборот на боја на перничиња не се нуди)
  Врска за фиксирање на перничиња
  2 Подароци перници
  Ергономски дизајн
  Дизајн на површинска шема на дрво
  Екстра засилени пристаништа
  Отпорен на надворешни временски услови
  Удобна употреба на подови како што се трева, дрво, бетон, ламинат, гранит и плочки
  Групата за седење се испраќа како расклопена, Лесна инсталација
  Погоден е за употреба во други места на отворено како што се Дом, Кафе, Ресторан, Хотел, Вила, Градина, Балкон, Тераса и во затворени простории по желба.
  Производство од 1 класа А+ Плус помина тестови за контрола на квалитет
  Екстра зајакнато пакување против кршење
  100% поддршка по продажбата и задоволство на клиентите
  Димензии на едно седиште: напред: 64 -страна:59 Висина:82
  Димензии на двојно седиште: 125 x 82 cm
  Масичка за кафе Димензии: 91x62 cm


 • Сантана со двосед 4 бела

  Код за нарачка: Сантана со двосед 4 бело 805679

  Создадете стилски и корисни места за седење во балконите и терасите во вашата градина. Произведен е во дизајн кој ќе ве направи вам и вашите гости удобно со неговата квалитетна структура и удобно користење. Овој сет привлекува внимание со својата економична цена и како производ од новата сезона. Произведена од полипропиленска суровина од прва класа, Дизајнирана е да биде издржлива и долготрајна со адитиви отпорни на внатрешни и надворешни услови.

  Карактеристики на производот

  1 Парче 2 седишта
  2 единечни седишта
  1 парче 90x62 правоаголна масичка за кафе
  4 парчиња специјално производство перниче со патент со отстранлив капак. (Производителот ги комбинира перничињата според бојата на фабричката група за седење. Изборот на боја на перничиња не се нуди)
  Врска за фиксирање на перничиња
  2 Подароци перници
  Ергономски дизајн
  Дизајн на површинска шема на дрво
  Екстра засилени пристаништа
  Отпорен на надворешни временски услови
  Удобна употреба на подови како што се трева, дрво, бетон, ламинат, гранит и плочки
  Групата за седење се испраќа како расклопена, Лесна инсталација
  Погоден е за употреба во други места на отворено како што се Дом, Кафе, Ресторан, Хотел, Вила, Градина, Балкон, Тераса и во затворени простории по желба.
  Производство од 1 класа А+ Плус помина тестови за контрола на квалитет
  Екстра зајакнато пакување против кршење
  100% поддршка по продажбата и задоволство на клиентите
  Димензии на едно седиште: напред: 64 -страна:59 Висина:82
  Димензии на двојно седиште: 125 x 82 cm
  Масичка за кафе Димензии: 91x62 cm

 • Сантана со двосед 4 антрацит

  Код за нарачка: Сантана со двосед 4 антрацит 805679 

  Создадете стилски и корисни места за седење во балконите и терасите во вашата градина. Произведен е во дизајн кој ќе ве направи вам и вашите гости удобно со неговата квалитетна структура и удобно користење. Овој сет привлекува внимание со својата економична цена и како производ од новата сезона. Произведена од полипропиленска суровина од прва класа, Дизајнирана е да биде издржлива и долготрајна со адитиви отпорни на внатрешни и надворешни услови.

  Карактеристики на производот
  1 Парче 2 седишта
  2 единечни седишта
  1 парче 90x62 правоаголна масичка за кафе
  4 парчиња специјално производство перниче со патент со отстранлив капак. (Производителот ги комбинира перничињата според бојата на фабричката група за седење. Изборот на боја на перничиња не се нуди)
  Врска за фиксирање на перничиња
  2 Подароци перници
  Ергономски дизајн
  Дизајн на површинска шема на дрво
  Екстра засилени пристаништа
  Отпорен на надворешни временски услови
  Удобна употреба на подови како што се трева, дрво, бетон, ламинат, гранит и плочки
  Групата за седење се испраќа како расклопена, Лесна инсталација
  Погоден е за употреба во други места на отворено како што се Дом, Кафе, Ресторан, Хотел, Вила, Градина, Балкон, Тераса и во затворени простории по желба.
  Производство од 1 класа А+ Плус помина тестови за контрола на квалитет
  Екстра зајакнато пакување против кршење
  100% поддршка по продажбата и задоволство на клиентите
  Димензии на едно седиште: напред: 64 -страна:59 Висина:82
  Димензии на двојно седиште: 125 x 82 cm
  Масичка за кафе Димензии: 91x62 cm • Сантана со тросед 5 темно кафеава

  Код за нарачка: Сантана со тросед 5 темно кафеава


  Создадете стилски и корисни места за седење во балконите и терасите во вашата градина. Произведен е во дизајн кој ќе ве направи вам и вашите гости удобно со неговата квалитетна структура и удобно користење. Овој сет привлекува внимание со својата економична цена и како производ од новата сезона. Произведена од полипропиленска суровина од прва класа, Дизајнирана е да биде издржлива и долготрајна со адитиви отпорни на внатрешни и надворешни услови.


  Карактеристики на производот
  1 x 3 седишта, 2 x едно седиште
  1 парче 90x62 правоаголна масичка за кафе
  5 парчиња специјално производство перниче со патент со отстранлив капак. (Производителот ги комбинира перничињата според бојата на фабричката група за седење. Изборот на боја на перничиња не се нуди)
  Врска за фиксирање на перничиња
  2 Подароци перници
  Ергономски дизајн
  Дизајн на површина со шема на дрво
  Екстра зацврстени пристаништа
  Отпорен на надворешни временски услови
  Удобна употреба на подови како што се трева, дрво, бетон, ламинат, гранит и плочки
  Групата за седење се испраќа како расклопена, Лесна инсталација
  Погоден е за употреба во други места на отворено како што се Дом, Кафе, Ресторан, Хотел, Вила, Градина, Балкон, Тераса и во затворени простории по желба.
  Производство од 1 класа А+ Плус помина тестови за контрола на квалитет
  Екстра зајакнато пакување против кршење
  100% поддршка по продажбата и задоволство на клиентите
  Димензии на едно седиште: напред: 64 -страна:59 Висина:82
  Димензии на тројно седиште: 185 x 82 cm
  Масичка за кафе Димензии: 91x62 cm

 • Сантана со тросед 5 бела

  Код за нарачка: Сантана со тросед 5 бела 805678

  Создадете стилски и корисни места за седење во балконите и терасите во вашата градина. Произведен е во дизајн кој ќе ве направи вам и вашите гости удобно со неговата квалитетна структура и удобно користење. Овој сет привлекува внимание со својата економична цена и како производ од новата сезона. Произведена од полипропиленска суровина од прва класа, Дизајнирана е да биде издржлива и долготрајна со адитиви отпорни на внатрешни и надворешни услови.


  Карактеристики на производот

  Димензии на едно седиште: напред: 64 -страна:59 Висина:82
  Димензии на тројно седиште: 185 x 82 cm
  Стаклена маса Димензии: 91x62 cm

  1 x 3 седишта, 2 x едно седиште
  1 парче 90x62 правоаголна масичка за кафе
  5 парчиња специјално производство перниче со патент со отстранлив капак. (Производителот ги комбинира перничињата според бојата на фабричката група за седење. Изборот на боја на перничиња не се нуди)
  Врска за фиксирање на перничиња
  2 Подароци перници
  Ергономски дизајн
  Дизајн на површина со шема на дрво
  Екстра зацврстени пристаништа
  Отпорен на надворешни временски услови
  Удобна употреба на подови како што се трева, дрво, бетон, ламинат, гранит и плочки
  Групата за седење се испраќа како расклопена, Лесна инсталација
  Погоден е за употреба во други места на отворено како што се Дом, Кафе, Ресторан, Хотел, Вила, Градина, Балкон, Тераса и во затворени простории по желба.
  Производство од 1 класа А+ Плус помина тестови за контрола на квалитет
  Екстра зајакнато пакување против кршење
  100% поддршка по продажбата и задоволство на клиентите
  Димензии на едно седиште: напред: 64 -страна:59 Висина:82
  Димензии на тројно седиште: 185 x 82 cm
  Масичка за кафе Димензии: 91x62 cm

 • Сантана со тросед 5 капучино

  Код за нарачка: Сантана со тросед 5 капучино 805678

  Создадете стилски и корисни места за седење во балконите и терасите во вашата градина. Произведен е во дизајн кој ќе ве направи вам и вашите гости удобно со неговата квалитетна структура и удобно користење. Овој сет привлекува внимание со својата економична цена и како производ од новата сезона. Произведена од полипропиленска суровина од прва класа, Дизајнирана е да биде издржлива и долготрајна со адитиви отпорни на внатрешни и надворешни услови.

  Карактеристики на производот
  Димензии на едно седиште: напред: 64 -страна:59 Висина:82
  Димензии на тројно седиште: 185 x 82 cm
  Стаклена маса Димензии: 91x62 cm
  1 x 3 седишта, 2 x едно седиште
  1 парче 90x62 правоаголна масичка за кафе
  5 парчиња специјално производство перниче со патент со отстранлив капак. (Производителот ги комбинира перничињата според бојата на фабричката група за седење. Изборот на боја на перничиња не се нуди)
  Врска за фиксирање на перничиња
  2 Подароци перници
  Ергономски дизајн
  Дизајн на површина со шема на дрво
  Екстра зацврстени пристаништа
  Отпорен на надворешни временски услови
  Удобна употреба на подови како што се трева, дрво, бетон, ламинат, гранит и плочки
  Групата за седење се испраќа како расклопена, Лесна инсталација
  Погоден е за употреба во други места на отворено како што се Дом, Кафе, Ресторан, Хотел, Вила, Градина, Балкон, Тераса и во затворени простории по желба.
  Производство од 1 класа А+ Плус помина тестови за контрола на квалитет
  Екстра зајакнато пакување против кршење
  100% поддршка по продажбата и задоволство на клиентите
  Димензии на едно седиште: напред: 64 -страна:59 Висина:82
  Димензии на тројно седиште: 185 x 82 cm
  Масичка за кафе Димензии: 91x62 cm

 • Сантана со тросед 5 антрацит

  Код за нарачка: Сантана со тросед 5 антрацит 805678

  Создадете стилски и корисни места за седење во балконите и терасите во вашата градина. Произведен е во дизајн кој ќе ве направи вам и вашите гости удобно со неговата квалитетна структура и удобно користење. Овој сет привлекува внимание со својата економична цена и како производ од новата сезона. Произведена од полипропиленска суровина од прва класа, Дизајнирана е да биде издржлива и долготрајна со адитиви отпорни на внатрешни и надворешни услови.

  Карактеристики на производот
  Димензии на едно седиште: напред: 64 -страна:59 Висина:82
  Димензии на тројно седиште: 185 x 82 cm
  Стаклена маса Димензии: 91x62 cm
  1 x 3 седишта, 2 x едно седиште
  1 парче 90x62 правоаголна масичка за кафе
  5 парчиња специјално производство перниче со патент со отстранлив капак. (Производителот ги комбинира перничињата според бојата на фабричката група за седење. Изборот на боја на перничиња не се нуди)
  Врска за фиксирање на перничиња
  2 Подароци перници
  Ергономски дизајн
  Дизајн на површина со шема на дрво
  Екстра зацврстени пристаништа
  Отпорен на надворешни временски услови
  Удобна употреба на подови како што се трева, дрво, бетон, ламинат, гранит и плочки
  Групата за седење се испраќа како расклопена, Лесна инсталација
  Погоден е за употреба во други места на отворено како што се Дом, Кафе, Ресторан, Хотел, Вила, Градина, Балкон, Тераса и во затворени простории по желба.
  Производство од 1 класа А+ Плус помина тестови за контрола на квалитет
  Екстра зајакнато пакување против кршење
  100% поддршка по продажбата и задоволство на клиентите
  Димензии на едно седиште: напред: 64 -страна:59 Висина:82
  Димензии на тројно седиште: 185 x 82 cm
  Масичка за кафе Димензии: 91x62 cm

 • Гарден сет Molok Бел

  Код за нарачка: Гарден сет Molok Бел 180515
  Димензии на маса: 65 x 65 x 70cm
  Димензии на стол: 65 x 65 x 32cm


 • Гарден сет Мадура Црн

  Код за нарачка: Гарден сет Мадура Црн 9038327
  Материјал: Пластика
  Димензии на стол: 44х48х80cm
  Димензија на маса:60x45x45cm