• Сет 3 масички ХАНА 67

  Код за нарачка: ХАНА 67 - MK22-01-01
  Димензии: Ø35x49cm | Ø35x47cm | Ø35x45cm
  Материјал: Иверица 1ва класа
  ПВЦ кант трака 0.8mm
  Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.

 • Клуб маса ИНДУСТРИАЛ Атлантик

  Код за нарачка: ИНДУСТРИАЛ Атлантик - MK22-59-02

  Димензии: 90x50x50cm
  Материјал: Иверица 1ва класа
  ПВЦ кант трака 0.8mm
  Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.
  Метална конструкција

 • Помошна масичка CIRCLE антрацит

  Код за нарачка: CIRCLE антрацит - MK-22-02-08

  Димензии: 60x43cm
  Материјал: Иверица 1ва класа
  ПВЦ кант трака 0.8mm
  Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.
  Метална конструкција
  Торба од квалитетна ткаенина.

 • Клуб маса Тидас

  Код за нарачка: Клуб маса Тидас

  Димензии: 90x40x50cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица 16mm и оков
  Боја: Атлантик


 • Клуб маса КАЈА Бела/атлантик

  Код за нарачка: Клуб маса КАЈА Бела/атлантик

  Димензии: 95.6x50x41.8cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица и оков
  Боја: Бела/атлантик


 • Клуб маса ТОКИО Luxe LM B4
  Димензии: 90х38х50цм
  Материјал: оплеменета иверица 16mm
  Боја: антрацит и сонома
  Брзо и едноставно склопување за помалку од 20 минути.
  Потребен алат за склопување : чекан и шрафцигер(крстач)
  Македонско производство
 • Клуб маса ТОКИО LM B3
  Димензии: 90х38х50цм
  Материјал: оплеменета иверица 16mm
  Боја: бела и сонома
  Брзо и едноставно склопување за помалку од 20 минути.
  Потребен алат за склопување : чекан и шрафцигер(крстач)
  Македонско производство
 • КЛУБ МАСА MONACO LUXE LM B2
     Едноставноста на „Bauhaus“ дизајнот и неговиот елегантен, лесен и модерен стил директно се преточува во клуб масата Monaco Luxe LM-B2.     Отворените и чисти линии обезбедуваат голема функционалност и можност за одлична организација на бројни предмети во дневната соба.
     Спојот на елеганција и практичност е главна карактеристика на ова парче мебел кое со сигурност може да го најде своето место во секој дом.

  Димензии: 90х38х50цм
  Материјал: оплеменета иверица 16mm
  Боја: бела
  Брзо и едноставно склопување за помалку од 20 минути.
  Потребен алат за склопување : чекан и шрафцигер(крстач)
  Македонско производство
 • Клуб маса ИЛИНА

     Клуб масата Илина со својот едноставен и елегантен дизајн инспириран од минималистичкиот сил на врвните дизајнери од Bauhaus школата одлично ќе се вклопи во секој дом.
     Белата боја ја одликува со чистина и елеганција, а целосната искористеност на површините ќе овозможи комплетно искористување на нејзината површина.


  Димензии: 90x42cm. ( детален приказ на слика)
  Корпус: Оплеменета иверица 16mm.
  Боја: бела
  Брзо и едноставно склопување за помалку од 20 минути.
  Потребен Алат за склопување : чекан и шрафцигер(крстач)
  Македонско производство
 • Клуб маса MONACO LUXE LM B1
     Едноставноста на „Bauhaus“ дизајнот и неговиот елегантен, лесен и модерен стил директно се преточува во клуб масата Monaco Luxe LM-B1.     Отворените и чисти линии обезбедуваат голема функционалност и можност за одлична организација на бројни предмети во дневната соба.
     Спојот на елеганција и практичност е главна карактеристика на ова парче мебел кое со сигурност може да го најде своето место во секој дом.

  Димензии: 90х38х50цм
  Материјал: оплеменета иверица 16mm
  Боја: бела и кафена
  Брзо и едноставно склопување за помалку од 20 минути.
  Потребен алат за склопување : чекан и шрафцигер(крстач)
  Македонско производство
 • Клуб маса АСТЕР

  Код за нарачка: Клуб маса АСТЕР

  Димензии: 90x50x40cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица и оков
  Боја: Бела


 • Клуб Маса Тенес

  Код за нарачка: Клуб Маса Тенес

  Димензии: 90x45x50cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица 16mm и оков
  Боја: Антрицит/Мона

 • Клуб маса Темара

  Код за нарачка: Клуб маса Темара

  Димензии: 121.2x40x50cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица 25mm и оков
  Боја: Бела


 • Клуб маса Анзи

  Код за нарачка: Клуб маса Анзи

  Димензии: 80x40x50cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица 25mm и оков
  Боја: Бела/Сонома


 • Клуб маса Кенитра

  Код за нарачка: Клуб маса Кенитра

  Димензии: 92.5x40x55cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица и оков
  Боја: Бела 25mm/Антрaцит 16mm


 • Клуб маса МЕТА Атлантик

  Код за нарачка: МЕТА Атлантик - MK22-55-02

  Димензии: 50x50x50cm
  Материјал: Иверица 1ва класа
  ПВЦ кант трака 0.8mm
  Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.
  Метална конструкција

 • Клуб маса ИНДУСТРИАЛ Антрацит

  Код за нарачка: ИНДУСТРИАЛ Антрацит - MK22-59-03

  Димензии: 90x50x50cm
  Материјал: Иверица 1ва класа
  ПВЦ кант трака 0.8mm
  Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.
  Метална конструкција

 • Помошна масичка CIRCLE

  Код за нарачка: CIRCLE - MK22-02-02

  Димензии: 60x43cm
  Материјал: Иверица 1ва класа
  ПВЦ кант трака 0.8mm
  Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.
  Метална конструкција
  Торба од квалитетна ткаенина.


 • Клуб Маса СОНА

  Код за нарачка: Клуб Маса СОНА

  Димензии: 93.6x60x40cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица 16mm и оков
  Боја: Антрацит/Атлантик

 • Клуб Маса САМИ

  Код за нарачка: Клуб Маса САМИ


  Димензии: 96x45x44.5cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица 16mm и оков
  Боја: Антрацит/Атлантик