• Индукциско решо HYUNDAI HY-CB07T

  Код за нарачка: Индукциско решо HYUNDAI HY-CB07T - 590070

  Моќност: 2000W
  Напон: 220-240V

 • Индукциско решо HB-1525

  Код за нарачка: Индукциско решо HB-1525 027118

  Функции за заклучување, тајмер, пауза, вклучување/исклучување
  Функции на пржење, топло тенџере, млеко, вода, супа, чувајте, топло
  Одделна кристална стаклена чинија
  Контрола на допир
  Заштита од прегревање
  Автоматско исклучување За 1 минута без тенџере
  Откривање на тава
  2000 W; AC 220-240V; 50-60 Hz

 • Електрично решо со 2 рингли ST EHS-2000N

  Код за нарачка: ST EHS-2000N-68667

   Superior Technology
   Електрично решо со 2 рингли
   бела боја
   1000W+1000W
   регулационен термостат
   1м должина на кабел
   15.5цм дијаметар на ринглите
   заштита од прегревање

  ГАРАНЦИЈА 1 ГОДИНА

 • Електрично решо ST EHS-1000N

  Код за нарачка: ST EHS-1000N-68666

   Superior Technology
   Електрично решо со 1 рингла
   бела боја
   1000W
   регулационен термостат
   1м должина на кабел
   15.5цм дијаметар на рингла
   заштита од прегревање

  ГАРАНЦИЈА 1 ГОДИНА

 • Плинско решо ST 0-300

   Код за нарачка: ST 0-300-67354

   Superior Technology
   Плинско решо со 3 горилници
   емајлирано тело
   горен капак
   бела боја

   ГАРАНЦИЈА 1 ГОДИНА

 • Плинско решо ST 0-200

  Код за нарачка: ST 0-200-67353

  Superior Technology
   Плинско решо со 2 горилници
   емајлирано тело
   горен капак
   бела боја

  ГАРАНЦИЈА 1 ГОДИНА

 • Плинско решо со 4 горилници ST 0-400

  Код за нарачка: ST 0-400-67355

  Superior Technology
   Плинско решо со 4 горилници
   емајлирано тело
   горен капак
   бела боја

  ГАРАНЦИЈА 1 ГОДИНА


 • Плинско решо со 1 горилник ST 0-100

  Код за нарачка: ST 0-100-67352

   Superior Technology
   Плинско решо со 1 горилник
   емајлирано тело
   горен капак
   бела боја

  ГАРАНЦИЈА 1 ГОДИНА 

 • ПЛИНСКО РЕШО ISKRA OR-401

  Код за нарачка: ПЛИНСКО РЕШО OR-401

   

  • Вкупна топлинска снага: 5.85 kW
  • топлинска снага: 0.95 kW / 1,40kW / 1,40kW / 2,10kW
  • Големина на млазник: Ø 0,50 мм / 2x Ø 0,60 мм / дијаметар 0,65 mm
  • Големина на пламеник: дијаметар 50 mm / 2 x 65 mm / 75 mm
  • Приклучок за гас: 8 mm
  • притисок (mmHg): 30, 28-30 / 37
  • Капак за заштита од ветер и прашина
  • Димензии на пакување (во mm): 500 (H) x 546 (Ш) x 88 (D)
  • Тежина: 3,68 кг
  • Бруто Тежина: 4,18 кг

   

  • Гаранција 24 месеци 
 • ПЛИНСКО РЕШО ISKRA OR-301

  Код за нарачка : ПЛИНСКО РЕШО OR-301

  • Вкупна излезна топлина: 4.45 kW
  • Топлинска моќност: 0.95kW / 1.40kW / 2.10kW
  • Големина на млазницата: Ø 0,50 mm / Ø 0,60 mm / Ø 0,65 mm
  • Големина на горилникот: Ø 50 mm / Ø 65 mm / Ø 75 mm
  • Приклучок за гас: Ø 8 mm
  • Тип на гас: течен нафтен гас G30
  • Категорија на гас: I 3B / P, I 3+
  • Притисок (mbar): 30, 28-30 / 37
  • Заштитна обвивка: анти-прашина / анти-прашина
  • Безбедност: бр Димензии на кутијата (во милиметри): 370 (V) x 620 (W) x 85 (G)
  • Нето тежина: 3,68 кг
  • Бруто тежина: 4,18 кг
  • Гаранција - 2 години​
 • ПЛИНСКО РЕШО ISKRA OR-201

  Код за нарачка: ПЛИНСКО РЕШО OR-201

  Вкупна топлинска снага: 3,5 kW
  Топлинска снага: 1,40kW / 2,10kW
  Големина на млазници: Ø 0,60 мм / дијаметар 0,65 mm
  Големина на пламеник: дијаметар 65 mm / 75 mm
  Приклучок за плин: Ø 8 mm
  притисок (mmHg): 30, 28-30 / 37
  Капак за заштита од ветер и прашина


  2 година гаранција

 • ИНДУКЦИСКА ПЛОТНА ISKRA IC-3500D

  Код за нарачка : ISKRA IC-3500D

  • Јачина: 3500W (max)
  • Напон: 220-240V~50/60Hz
  • 10 јачини на работа (200W-2000W)
  • Подеслива температура од 60-240°C
  • Можност да ја прикажува температурата во C° или јачината во W 
  • Тајмер: од 1 до 240 min 
  • Автоматско исклучување после 120 min 
  • Минимално губење топлина (90% ефикасност)
  • Заштеда на време до 60%
  • Заштеда на енергија до 50%
  • 50% побрзо готвење
  • Издржлива стаклокерамичка површ (4 mm)
  • Погодна за садови од Ø12 до Ø26 cm
  • Автоматско препознавање на садот 
  • LED дисплеј
  • Тач (команди на допир)
  • Нелизгачки ногарки
  • Заштита од прегревање
  • Заштита од пренапон
  • Димензии: 320 x 88  x 390
  • Нето тежина: 2,3 kg
  • Бруто тежина: 2,65 kg

  2 година гаранција

 • ИНДУКЦИСКА ПЛОТНА ISKRA IC-2000Q

  Код за нарачка:  ISKRA IC-2000Q

  • Јачина: 2000W (max)
  • Напон: 220-240V~50/60Hz
  • 10 јачини на работа (200W-2000W)
  • Подеслива температура од 60-240°C
  • Можност да ја прикажува температурата во C° или јачината во W 
  • Тајмер: од 1 до 240 min 
  • Автоматско исклучување после 120 min 
  • Минимално губење топлина (90% ефикасност)
  • Заштеда на време до 60%
  • Заштеда на енергија до 50%
  • 50% побрзо готвење
  • Издржлива стаклокерамичка површина (4 mm)
  • Погодна за садови од Ø12 до Ø26 cm
  • Автоматско препознавање на садот 
  • LED дисплеј
  • Тач (команди на допир)
  • Нелизгачки ногарки
  • Заштита од прегревање
  • Заштита од пренапон
  • Димензии: 320 x 88  x 390
  • Нето тежина: 2,3 kg
  • Бруто тежина: 2,65 kg

  2 година гаранција

 • Индукциско решо CAMRY CR 6505
  1500W Моќност
  Димензија на плочата: 281x270mm
  LCD дисплеј
  Двонасочно прилагодување на моќноста: температура или моќност
  Тајмер до 2 часа за заштеда на енергија
  Лесен за користење
  1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА
   
 • Индукциско решо SENCOR SCP 3201GY
  1800W Моќност
  Индукциско решо
  Експрес брзо загревање за неколку секунди
  Мазна површина отпорна на гребење
  Лесна за чистење
  60 % заштеда на време
  Заштеда на енергија
  Автоматско препознавање на сад
  Исклучително употреба на садови погодни за индукција
  Плоча ладна на допир-топлината се создава во самиот сад
  Зона за готвење 167 мм, проширен дијаметар од 12-19 цм
  Моќ на индикација на LED дисплеј
  10 нивоа на температура во просек од 200-1800W
  Електронски контролен панел осетлив на допир
  180 минутен тајмер за автоматско исклучување и сигнал
  Автоматско исклучување по 15 сек.од тргање на сад
  Вентилатор контролиран од микропроцесор
  Нелизгачка подлога
  Напојување: 230 V, 50 Hz
  ШxВxД прибл. 260x74x355 mm
  2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА