• Сет клучеви комбинирани - 6644

  Сет клучеви комбинирани - елипса -6644
  12 парчиња 6-22mm
  Гаранција: 1година

 • Сет за фарбање АТ010
  Сет за фарбање АТ010- 7348

  Конектор: 1.4"
  Дизна: Ø 1.5mm
  Резервоар за фарбање: 600ml
  Резервоар за чистење: 850ml
  Црево: 3.8"ID
  Должина на црево: 5m
  Гаранција: 1година
 • Сет шрафцигери со модуларни додатоци и адаптер ERO 94

  Сет од 94 парчиња + куфер

   25 mm наставки: (50 парчиња)
  • Слот наставки (SL): (11 парчиња) 3, 4, 4, 4,5, 5, 5, 5,5, 6, 6, 6.5, 7
  • крст наставки (PH): (8 парчиња) 0, 0, 1, 1, 2, 2, 3, 3
  • Двојна (H): (10 парчиња) 1,5, 2, 2,5, 3, 3.5, 4, 4,5, 5, 5,5, 6
  • Торкс (Т): (10 парчиња) 8, 9, 10, 15, 20, 25, 27, 30, 35, 40
  • Позидрив (PZ): (7 парчиња) 0, 1, 1, 2, 2, 3, 3
  • Округли (S): (4 парчиња) 0, 1, 2, 3
  • 50 mm наставки: (16 парчиња)
  • Слот наставки(SL): (4pcs) 3, 4, 5, 6
  • крст наставки (PH): (4 парчиња) 0, 1, 2, 3
  • Позидрив(PZ): (4 парчиња) 0, 1, 2, 3
  • Torx (Т): (4 парчиња) 10, 15, 20, 25
  • Додатоци за прецизност: (8 парчиња)
  • Приклучок Крос-сечилото: (4 парчиња) PH0000, PH000, PH00, PH0
  • Рамно сечило: (4 парчиња) 1,2, 2, 2,5, 3
  • 1/2 "наставки: (10 парчиња) 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
  • Меѓу-сечило штрафцигери: (3 парчиња) 1x75, 2x100, 3x150
  • Рамен сечило штрафцигери: (3 парчиња) 5x75, 6x100, 8x150
  • Магнетна рачка: 1 парче
  • Рачка за штрафцигер: 1 парче
  • 1/2 "Наставак за продолжеток: 1 парче
  • Адаптер: 1 
  • Пакување: кутија
 • Сет за дупчење и зашрафување Iskra ERO FST204
  HSS сврдли (35 парчиња): 4 x 1.5 / 4 x 2.0 / 4 x 2.5 / 3 x 3.0 / 4 x 3.2 / 2 x 3.5 /3 x 4.0 / 2 x 4.5 / 2 x 4.8 ; 5.0 / 2 x 5.5 ; 6.0 /  2x 6.5 ; 7.0
  Спирални сврдли за дрво (32 парчиња):    4 x 3.0, 3.5 / 4 x 4.0, 4.5 / 4 x 4.8, 5.0, 5.5, 6.0 / 4 x 6.5, 6.8, 7.0, 7.5 / 4 x 8.0, 9.0 / 3 x 10.0
  Наставки за навртување 25mm (20 парчиња) :
  Рамни наставки (SL): 3 / 5 / 6 / 8    
  Крстач наставки (PH): 0 / 1 / 2 / 3
  Крстач наставки со ѕвезда (PZ): 0 / 1 / 2 / 3
  Квадратни наставки (S): 1 / 2 / 3
  Torx наставки (T): 10 / 15 / 20
  Наставки за навртување 50mm (14 парчиња) :
  Рамни наставки (SL): 3 /4/ 5 / 6 / 8
  Крстач наставки (PH):  1 / 2 / 3
  Крстач наставки со ѕвезда (PZ):  1 / 2 / 3
  Torx наставки (T): 10 / 15 / 20
  Насадни клучеви (10 парчиња): 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 11 / 12 / 13
  Бургија за бетон (8 парчиња): 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10
  Плочеста бургија за дрво (6 парчиња): 10 / 13 / 16 / 19 / 22 / 25
  Обични ѕидни додатоци (60 парчиња):
  Држач за завртки (4 парчиња)
  Дистанцер (4 парчиња): 3 / 6 / 8 / 10
  Круни за режење дупки (4 парчиња): 
  Адаптер со клуч за затегнување (1 парче)
  Имбус (1 парче)
  Конусно глодало (1 парче)
  Флексибилен продолжеток (1 парче)
  Магнетен држач за завртки (1 парче)
  Штрафцигер (1 парче)
  Кутија (1 парче)
  Димензии на куферот: 33.3x9.5x24.2cm
 • Сет шрафцигери со магнетна глава Iskra ERO HTS 6
  6 шрафцигера со магнетна главата
  Х (+) крст
  • 1x100mm / 1x125mm / 2x150mm
  SL (-) Слот
  • 3x75mm / 4x100mm / 5x150mm
   
  • Хром-ванадиум челик
  • Пакување: блистер
 • Сет рачни алати Iskra ERO 60
  • Прилагодлив клуч: 200 mm (8 ")
  • Универзален нож: 18 mm
  • Дијагонала клешти: 150 mm (8 ")
  • Комбинирани клешти: 150 mm (8 ")
  • Трака: 3 m x 16 mm
  • Имбус клуч 1.5 - 10 мм
  • Клуч за стегнување: 6,35 mm (1/4 ")
  • Приклучоци: 1/4 "x 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 mm
  • Чекан: 227g (8 унци)
  • 25 mm наставки: (32 парчиња)
  • слот наставки (SL): 3, 4, 5, 5, 6, 6, 7
  • крст наставки(PH): 0, 1, 2, 2, 3
  • крст наставки со звезди(PZ): 0, 1, 2, 2, 3
  • Имбус наставак (H): 1,5, 2, 3, 4, 5, 6
  • Квадратен наставак (S): 1, 2, 3
  • Torx наставки (Т): 10, 15, 20, 25, 27, 30
  • Ниво: 220 mm (9 ")
  • Магнетна рачка: 6,35 mm (1/4 ")
  • Магнетен продолжен подесувач: 50 mm
  • Пакување: кутија
 • Сет рачни алати Iskra ERO 65

  Сет од 65 парчиња + куфер

  • 1/4” Наставки: 
  • (12 парчиња), 4.5, 5, 5.5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 mm
  • 3/8" Наставки: 
  • (11 парчиња) 10, 11, 12, 13, 14, 15, 17, 19, 21, 22, 24 mm
  • Универзален зглоб: (2 пар) 6,35 mm (1/4") in 9,5 mm (3/8")
  • 3/8" Искра приклучок: (2 парчиња) 16 mm in 21 mm
  • 3/8" Продолжеток на клуч: (2 парчиња) 75 mm (3") in 150 mm (6")
  • 1/4” Продолжеток на клуч: 75 mm (3")
  • Приклучок за клуч: (2 парчиња) 6,35 mm (1/4") in 9,5 mm (3/8")
  • Вилечести клуч: (5 парчиња) 6-7, 8-9, 10-11, 12-13, 14-17 mm
  • 25mm наставки: (20 парчиња)
  • Рамен наставак (SL): 3, 4, 5, 6, 6
  • Кружни наставак(PH): 0, 1, 2, 2, 3 
  • Inbus наставак(H): 3, 4, 5, 6
  • Torx наставак(T): 10, 15, 20, 25, 30, 40
  • Штрафцигер: (2 парч) (-) (+) 6x100 mm
  • 1/4” Редуциран наставак: 1 пар
  • Плочеста клештиа 150 mm (6")
  • Папагалка клешта: 250 mm (10”)
  • Диагонална клешта: 150 mm (6")
  • Клешти за кратење: 170 mm (7”)
  • Магнетна рачка: 1 kos
  • Пакување: кутија
 • Сет шрафцигери Iskra ERO HTS 18
  • 8 парчиња штрафцигери со магнетна глава
  • 10 парчиња прецизни штрафцигери
  Држач кој се монтира на ѕид, изработен од тврда пластика
   
  Штрафцигери со магнетна глава:
  PH (+)Крстачи
  • 2x38mm / 1x80mm / 2x100mm / 3x150mm
  SL (-) Слот
  • 6x38mm / 4x75mm / 6x100mm / 8x150mm
   
  Прецизни штрафцигери:
  PH (+) Крстач
  • 00x50mm / 0x50mm
  SL (-) Рамен/Слот
  • 2x50 / 2.5x50mm / 3x50mm
   
  T Torx
  • T6, T7, T8, T9, T10
   
  • Хром ванадиум челик
  • Пакување: блистер
 • Сет рачни алати Iskra ERO 85

  Сет од 85 парчиња + куфер

  • Инбус: (2 парчиња) 6,35 mm (1/4 ") и 12,5 mm (1/2")
  • 1/2 "наставки: (16 парчиња) 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 21,22, 24, 27, 30, 32
  • 1/4 "наставки: (12 парчиња) 4, 4,5, 5, 5,5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
  • 1/4 "Длабоко наставки: (8 парчиња) 8, 9, 10, 11, 12, 13
  • 1/2 "Искра приклучок: (2 парчиња) 16 mm и 21 mm
  • 1/2 "Продолжен наставак: (2 парчиња) 125 mm (5") и 250 mm (10 ")
  • 1/4 "Продолжен наставак: 75 mm (3")
  • Универзална клешта: (2 парчиња) 6,35 mm (1/4 ") и 12,5 mm (1/2")
  • Лизгачки Т-бар клуч: 6.35 mm (1/4 ")
  • 3-насочен лизгачки Т-бар клуч: 12,5 mm (1/2 ") и 9,5 мм (3/8")
  • 25 mm наставки: (20 парчиња)
  • Слот наставки(SL) (5 парчиња) 3, 4, 5, 6, 6
  • Крстач наставки (PH): (5 парчиња) 0, 1, 2, 2, 3
  • Hex (H): (4 парчиња) 3, 4, 5, 6
  • Торкс (Т): (6 парчиња) 10, 15, 20, 25, 30, 40
  • Адаптер: 1 парче
  • Универзален нож: 18 mm со 3 сечила
  • Комбинирани клешти: 170 mm (7 ")
  • Долг нос клешти: 150 mm (6 ")
  • Папагалка клешти: 250 mm (10 ")
  • Чекан: 300g
  • Панч: (2 парчиња) точка и рамен длето
  • Штрафцигер: (2 парчиња) 6 x 100 mm (крст и рамен)
  • Магнетна рачка: 1 парче
  • Отворете вилушкаст клуч: (8 парчиња) 6-7, 8-9, 10-11, 12-13, 14-17, 18-19, 20-22, 24-27
  • Трака: 5 m (16 ')
  • Пакување: кутија
  • Тежина: 26,0 кг
 • Метро 5m Iskra ERO LD-7HN12X
  Должина на метрото: 7,5m
  Ширина на метрото: 25mm
  Метро во жолта боја  со скала во mm
  Магнети поставени на метрото за полесна употреба
  Куќиште од ABS материјал
  Гумирана заштита на куќиштето
  Фиксна кочница за метрото
  Класа на прецизност - II
  Пакување: PVC рачка за закачување
  Димензии  (во mm): 9x4.5x13.5cm
 • Метро 5m Iskra ERO LD-5N12E
  Должина на метрото: 5m
  Ширина на метрото: 19mm
  Метро во жолта боја  со скала во mm
  Магнети поставени на метрото за полесна употреба
  Куќиште од ABS материјал
  Гумирана заштита на куќиштето
  Фиксна кочница за метрото
  Класа на прецизност - II
  Пакување: PVC рачка за закачување
  Димензии  (во mm): 8x3.5x12.5cm
 • Метро 3m Iskra ERO LD-3N12W
  Должина на метрото: 3m
  Ширина на метрото: 16mm
  Метро во жолта боја  со скала во mm
  Магнети поставени на метрото за полесна употреба
  Куќиште од ABS материјал
  Гумирана заштита на куќиштето
  Фиксна кочница за метрото
  Класа на прецизност - II
  Пакување: PVC рачка за закачување
  Димензии : 6.5x3.5x11.5cm
 • Сет бургии за бетон Iskra ERO FST112
  Комплет HSS бургии за бетон:
  Дијамерат во mm: 3 / 3 / 4 / 4 / 5 / 5 / 6 / 6 / 8 / 8 / 10 
  Пакување: блистер
  Димензии на блистерот: Ø 5.1 x 13cm
 • Сет бургии за метал и пластика Iskra ERO FST111
  Комплет HSS бургии за метал и пластика:
  Дијамерат во mm: 1.5 / 2 / 2.5 / 3 / 3.2 / 3.5 / 4 / 4.5 / 5 / 6 / 8 
  Пакување: блистер
  Димензии на блистерот: Ø 5.1 x 13cm
 • Сет бургии Iskra ERO FST013
  SDS-Plus бургии (3 парчиња): 6 / 8 / 10 mm ; должина: 160 mm
  SDS-Plus бургии (3 парчиња): 8 / 10 / 12 mm ; должина: 210 mm
  SDS-Plus бургии (3 парчиња): 10 /12 /14 mm ; должина: 260 mm
  Длето (1 парче): 14 x 250 mm
  Врв (1 парче): 14 x 250 mm
  Широко длето (1 парче): 14 x 250 mm
  Канално длето (1 парче): 14 x 250 mm
  Пакување: куфер
  Димензии на куферот: 29 x 6 x 23.5cm
 • Сет бургии за бетон Iskra ERO FST152
  Содржи бургии за бетон:
  3 x 3.0 mm; 3 x 4.0mm; 3 x 5.0mm; 2 x 6.0mm;
  2 x 8.0mm; 2 x 10.0mm
  Пакување: блистер
  Димензии на блистерот: 21.5 x 3.1 x 22.5cm
 • Сет бургии за метал Iskra ERO FST151
  Бургии за метал:
  2 x 1.5 mm; 2 x 2.0 mm; 2 x 2.5 mm; 1 x 3.0 mm 
  1 x 3.2 mm; 1 x 3.5 mm; 1 x 4.0 mm; 1 x 4.5 mm
  1 x 5.0 mm; 1 x 6.0 mm; 1 x 8.0 mm; 1 x 10.0 mm
  Пакување: блистер
  Димензии на блистерот: 21.5 x 3.1 x 22.5cm
 • Сет битови Iskra ERO FST029
  Наставки за навртување 25mm (24 парчиња):
  Рамни наставки (SL)(4 парчиња):  5 / 2 x 6 / 7   
  Крстач наставки (PH)(12 парчиња):  1 / 10 x 2 / 3 
  Квадратни наставки (S)(8 парчиња): 1 / 6 x 2 / 3
  Наставки за навртување 50mm (2 парчиња):
  Крстач наставки (PH)(1 парчe):  2 
  Квадратни наставки (S)(1 парчe):  2 
  Магнетна рачка за наставки (1 парче)
  Насадни клучеви (2 парчиња): 6 / 8 mm
  Пакување: блистер
  Димензии на блистерот: 21.5x 3.1x22.5cm
 • Сет бургии и битови Iskra ERO FST050

   

  HSS бургии (6 парчиња): 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 8 mm
  Бургии за бетон (6 парчиња): 5 / 2 x 6 / 2 x 8 / 10 mm
  Бургии за дрво (5 парчиња): 4 / 5 / 6 / 8 / 10 mm, карбонски челик
  Наставки за навртување 25mm (30 парчиња):
  Рамни наставки (SL): 3 / 5 / 6 / 7 / 8    
  Крстач наставки (PH): 0 / 1 / 2 / 3
  Крстач наставки со ѕвезда (PZ): 0 / 1 / 2 / 3
  Квадратни наставки (S): 1 / 2 / 2 / 3
  Torx наставки (T): 10 / 15 / 20 / 25 / 30 / 35 / 40
  Имбус наставки (Н): 3 / 4 / 5 / 5 / 6 / 6
  Одвртувач со насаден клуч (1 парче)
  Магнетен продолжеток за наставки (1 парче)
  Либела (1 парче)
  Пакување: куфер
  Димензии на куферот: 19x5x17.5cm
 • Шрафцигер со прилагодливи додатоци Iskra ERO 58
  Додатоци:
  Инбус (H): 2 / 2.5 / 3/4/5 / 5.5 / 6
  Крст (Ph): 0/2 x 1/2 x 2/2 x 3
  Торкс (Т): 10/15/20/25/27/30/40
  Ѕвезда (Pz): 0/2 x 1/9 x 2/2 x 3
  Директно (SL): 3/4/2 x 5/2 x 6/7
  Клучеви за преклопување (M): 5/6/7/8/9/10/11, 3/16, 1/4, 9/32, 5/16, 11/32, 3/8, 7/16