• Работен стол Ares grey

  Код: Ares grey - 254-000005

  Ергономската конструкција и модерниот дизајн на овој работен стол го прават едено врвно релаксирачко искуство, кое е исклучително отпорно и погодно за долготрајна секојдневна употреба во канцеларија и дома.

   

  Технички спецификации:

  Механизам за навалување.

  Седиштето го следи наклонот на телото напред-назад, нудејќи целосна слобода на движење, но и ергономска поддршка на половината и 'рбетот.

  Прилагодлива висина со можност за прилагодување и „заклучување“ на седиштето во соодветна ергономска положба, во зависност од висината на корисникот.

  Правилната ергономија налага дека нозете треба да формираат прав агол од 90° со подот.

  Издржлива рамкаод црна полипропиленска основа со пет краци со висока јачина.

  Облога од мрежеста ткаенина на задната страна која овозможува циркулација на воздухот и спречува потење на телото.

  Боја: Сива.

   

  Димензии на производот:

  Должина: 53 см.

  Ширина: 50 см
  Висина: 120/130cm.


  Забелешки:

  Производот се испорачува несклопен, во фабричко пакување и со детално упатство за склопување.

  Нијансата на бојата на производот може малку да се разликува од онаа прикажана на фотографиите.


  Димензии на пакување: 35x70x63cm

 • Работен стол Ares black

  Код: Ares black - 254-000004

  Ергономската конструкција и модерниот дизајн на овој работен стол го прават едено врвно релаксирачко искуство, кое е исклучително отпорно и погодно за долготрајна секојдневна употреба во канцеларија и дома.

   

  Технички спецификации:

  Механизам за навалување.

  Седиштето го следи наклонот на телото напред-назад, нудејќи целосна слобода на движење, но и ергономска поддршка на половината и 'рбетот.

  Прилагодлива висина со можност за прилагодување и „заклучување“ на седиштето во соодветна ергономска положба, во зависност од висината на корисникот.

  Правилната ергономија налага дека нозете треба да формираат прав агол од 90° со подот.

  Издржлива рамкаод црна полипропиленска основа со пет краци со висока јачина.

  Облога од мрежеста ткаенина на задната страна која овозможува циркулација на воздухот и спречува потење на телото.

  Боја: Црна.

   

  Димензии на производот:

  Должина: 53 см.

  Ширина: 50 см
  Висина: 120/130cm.


  Забелешки:

  Производот се испорачува несклопен, во фабричко пакување и со детално упатство за склопување.

  Нијансата на бојата на производот може малку да се разликува од онаа прикажана на фотографиите.


  Димензии на пакување: 35x70x63cm

 • Работен стол OCTAVIUS yellow

  Код: Octavius - 046-000018

  Octavius е фотелја со „боемска“ естетика, совршена, за во неа, читајќи ги омилените книги или гледајќи телевизија, едноставно да се загубите.

  Станува збор за фотелја која е кулминација на иновативниот внатрешен дизајн, хармонично комбинирајќи ги врвните материјали со луксузот и ергономијата.

  Уметничко дело со неспоредлива естетика, кое едноставно мора да стане дел од Вашиот дом или канцеларија.

   

  Спецификации:

  Потпирач и седиште изработени од армирана дрвена рамка со висока издржливост и отпорност на абење.

  Конструкцијата ја следи линијата на 'рбетот, а исто така иам совршена потпора на половината.

  Метална хромирана основа со пет краци со амортизер за подигнување + 10cm.

  Облога со кадифена ткаенина со врвен квалитет и отпорност на абење и триење.

  Боја: Жолта.

   

  Димензии на производот:

  Должина: 64 см.

  Ширина: 72 см.

  Висина: 100-110 см.
  Висина на седиштето: 51-61 см


  Забелешки:

  Производот се испорачува несклопен, во фабричко пакување и со детално упатство за склопување.

  Нијансата на бојата на производот може малку да се разликува од онаа прикажана на фотографиите.


  Димензии на пакување: 68x68x72cm

 • Работен стол Goliath natural wood

  Код: Goliath natural wood - 106-000025

  Goliath е столче кое е кулминација на иновативниот индустриски дизајн, хармонично комбинирајќи ги најмодерните и најиздржливите материјали со луксузот и ергономијата.

  Уметничко дело со неспоредлива естетика кое освен неговата практична употреба ќе биде и модерна декорацијата во вашиот простор.

   

  Спецификации:

  Со механизам на навалување.

  Седиштето го следи наклонот на телото напред-назад, нудејќи целосна слобода на движење, но и ергономска поддршка на половината и 'рбетот.

  Механизмот може да се заклучи во вертикална положба.

  Прилагодлива висина: Можност за прилагодување и „заклучување“ на седиштето во соодветна ергономска положба, во зависност од висината на корисникот. Според ергономијата, стапалата треба да формираат прав агол од 90o со подот.

  Потпирач и седиште изработени од армирана дрвена рамка во орев боја со висока издржливост и отпорност на абење.

  Метална основа со пет краци со исклучителен квалитет и голема отпорност на тежина.

  Облога со синтетичка кожа со непобедлив квалитет со отпорност на абење и триење.

  Боја: Бела - Natural wood.

   

  Димензија:

  Должина: 53 см.

  Ширина: 61 см.

  Висина: 79/89 см.
  Висина на седиштето: 44/54 см


  Забелешки:

  Производот се испорачува несклопен, во фабричко пакување и со детално упатство за склопување.

  Нијансата на бојата на производот може малку да се разликува од онаа прикажана на фотографиите.


  Димензии на пакување: 62x62x50cm

 • Работен стол Goliath walnut

  Код: Goliath walnut -  106-000001

  Goliath е столче кое е кулминација на иновативниот индустриски дизајн, хармонично комбинирајќи ги најмодерните и најиздржливите материјали со луксузот и ергономијата.

  Уметничко дело со неспоредлива естетика кое освен неговата практична употреба ќе биде и модерна декорацијата во вашиот простор.

   

  Спецификации:

  Со механизам на навалување.

  Седиштето го следи наклонот на телото напред-назад, нудејќи целосна слобода на движење, но и ергономска поддршка на половината и 'рбетот.

  Механизмот може да се заклучи во вертикална положба.

  Прилагодлива висина: Можност за прилагодување и „заклучување“ на седиштето во соодветна ергономска положба, во зависност од висината на корисникот. Според ергономијата, стапалата треба да формираат прав агол од 90o со подот.

  Потпирач и седиште изработени од армирана дрвена рамка во орев боја со висока издржливост и отпорност на абење.

  Метална основа со пет краци со исклучителен квалитет и голема отпорност на тежина.

  Облога со синтетичка кожа со непобедлив квалитет со отпорност на абење и триење.

  Боја: Мат црна - Орев.

   

  Димензија:

  Должина: 53 см.

  Ширина: 61 см.

  Висина: 79/89 см.
  Висина на седиштето: 44/54 см


  Забелешки:

  Производот се испорачува несклопен, во фабричко пакување и со детално упатство за склопување.

  Нијансата на бојата на производот може малку да се разликува од онаа прикажана на фотографиите.


  Димензии на пакување: 62x62x50cm

 • Работен стол MONTI HB black

  Код: MONTI HB black - 109-000002

  Овој исклучително удобен и елегантен канцелариски стол со мрежест наслон за седиште што овозаможува циркулација на воздух и многу можности за прилагодување на седењето за да целосна удобнобност во текот на денот. Неговата лесна конструкција и леснотијата при маневрирање обезбедуваат оптимална ефикасност. Поради својот функционален и модерен дизајн, оваа столица е погодна за употреба во секоја канцеларија, било да е модерно или класично дизајнирана

   

  Спецификации:

  Висококвалитетна основа со двојни тркалца за дополнителна стабилност и цврстина

  Екстра обложено седиште со мрежеста црна ткаенина и црн потпирач за грб што дише

  Прилагодување на висината на седење со гасен амортизер, со дополнителна можност за навалување на 3 нивоа.

  Хромирана петкрака основа со тркалца.

  Фиксирани црни полиуретански потпирачи за раце.

  Материјалот лесно се чисти и е отпорен на избледување.

  Материјал: метална конструкција, мрежеста ткаенина.

  Боја: Црна.

   

  Димензија:

  Должина: 60 см

  Ширина: 63 см

  Вкупна висина: 109-118 см
  Висина на седиштето: 46-55 см


  Забелешки:

  Производот се испорачува несклопен, во фабричко пакување и со детално упатство за склопување.

  Нијансата на бојата на производот може малку да се разликува од онаа прикажана на фотографиите.


  Димензии на пакување: 76x20,5x59cm

 • Работен стол MONTI HB Max black-blue

  Код: MONTI HB Max black-blue - 109-000004

  Овој исклучително удобен и елегантен канцелариски стол со мрежест наслон за седиште што овозаможува циркулација на воздух и многу можности за прилагодување на седењето за да целосна удобнобност во текот на денот. Неговата лесна конструкција и леснотијата при маневрирање обезбедуваат оптимална ефикасност. Поради својот функционален и модерен дизајн, оваа столица е погодна за употреба во секоја канцеларија, било да е модерно или класично дизајнирана

   

  Спецификации:

  Висококвалитетна основа со двојни тркалца за дополнителна стабилност и цврстина

  Екстра обложено седиште со мрежеста црна ткаенина и црн потпирач за грб што дише

  Прилагодување на висината на седење со гасен амортизер, со дополнителна можност за навалување на 3 нивоа.

  Хромирана петкрака основа со тркалца.

  Фиксирани црни полиуретански потпирачи за раце.

  Материјалот лесно се чисти и е отпорен на избледување.

  Материјал: метална конструкција, мрежеста ткаенина.

  Боја: Црно-сина.

   

  Димензија:

  Должина: 60 см

  Ширина: 63 см

  Вкупна висина: 109-118 см
  Висина на седиштето: 46-55 см


  Забелешки:

  Производот се испорачува несклопен, во фабричко пакување и со детално упатство за склопување.

  Нијансата на бојата на производот може малку да се разликува од онаа прикажана на фотографиите.


  Димензии на пакување: 76x20,5x59cm

 • Работен стол Atlas black

  Код: Atlas black - 127-000024

  Сакате да го обновите вашиот простор со работен стол со исклучителен квалитет и издржливост, во ретро стил? Ако е така, столот Atlas е она што го барате. Направен со модерни и издржливи материјали Ви ја нуди ергономијата и квалитетот на денешницата, давајќи ви во исто време дизајн од една друга ера. Идеален и за дома и за канцеларија.

   

  Спецификации:

  Седало изработено од полипропилен, со висока издржливост и отпорност на абење, 100% материјал што може да се рециклира.

  Ја следи формата на 'рбетот со што овозможува совршена потпора.

  Основен механизам: Подесување на висината со можност за прилагодување и „заклучување“ на седиштето во соодветна ергономска положба, во зависност од висината на корисникот. Според правилната ергономија, нозете треба да формираат прав агол од 90 степени со подот.

  Издржлива метална рамка: Монтирана на заоблена метална хромирана основа со тркалца со висока јачина.

  Pu Technoderma: Облога со висококвалитетна технодерма која обезбедува долгорочна издржливост и лесно чистење.

  Боја: Црна.

   

  Димензии на производот:

  Должина: 48 см.

  Ширина: 57 см.

  Висина: 80-93 см.

  Висина на седиштето: 46-60 см.

   

  Забелешки:

  Производот се испорачува несклопен, во фабричко пакување и со детално упатство за склопување.

  Нијансата на бојата на производот може малку да се разликува од онаа прикажана на фотографиите.


  Димензии на пакување: 66x66x52cm

 • Работен стол LORI WHITE Тиркиз

  Код за нарачка: Работен стол LORI WHITE Тиркиз - 3012060015

  Димензии: 54.5 x 49 x 90~102cm
  Конструкција изработена од хром со 5 тркалца
  TILT механизам
  Гасен амортизер за прилагодување на висината
  Седиште обложено со висококвалитетен дамаск
  Ергономски потпирач за грб со мрежа
  Лумбална поддршка
  Фиксирани потпирачи за раце
  Дозволено оптоварување до 110 kg

 • Работен стол LORI WHITE Сив

  Код за нарачка: Работен стол LORI WHITE Сив - 3012060014

  Димензии: 54.5 x 49 x 90~102cm
  Конструкција изработена од хром со 5 тркалца
  TILT механизам
  Гасен амортизер за прилагодување на висината
  Седиште обложено со висококвалитетен дамаск
  Ергономски потпирач за грб со мрежа
  Лумбална поддршка
  Фиксирани потпирачи за раце
  Дозволено оптоварување до 110 kg

 • Работен стол LORI WHITE Магента

  Код за нарачка: Работен стол LORI WHITE Магента - 3012060016

  Димензии: 54.5 x 49 x 90~102cm
  Конструкција изработена од хром со 5 тркалца
  TILT механизам
  Гасен амортизер за прилагодување на висината
  Седиште обложено со висококвалитетен дамаск
  Ергономски потпирач за грб со мрежа
  Лумбална поддршка
  Фиксирани потпирачи за раце
  Дозволено оптоварување до 110 kg

 • Работен стол LORI WHITE Аква

  Код за нарачка: Работен стол LORI WHITE Аква - 3012060013

  Димензии: 54.5 x 49 x 90~102cm
  Конструкција изработена од хром со 5 тркалца
  TILT механизам
  Гасен амортизер за прилагодување на висината
  Седиште обложено со висококвалитетен дамаск
  Ергономски потпирач за грб со мрежа
  Лумбална поддршка
  Фиксирани потпирачи за раце
  Дозволено оптоварување до 110 kg

 • Работен стол CAGE црвен

  Код за нарачка: Работен стол CAGE црвен - 069-000058

  Механизам на наслонување наназад: Седиштето го следи наклонот на телото напред-назад, нудејќи целосна слобода на движење, како и ергономска поддршка на половината и 'рбетот.
  Прилагодлива висина: Можност за прилагодување и „заклучување“ на седиштето во соодветна ергономска положба, во зависност од висината на корисникот. Според правилната ергономија, стапалата треба да формираат прав агол од 90° со подот.
  Издржлив столб: Монтиран на полипропиленска основа со висока цврстина со пет краци во црна боја.
  Перфорирана ткаенина: Постава од перфорирана ткаенина на наслонувачот која овозможува циркулација на воздухот и спречува потење на грбот.

  Димензија на производот
  Должина: 61 см
  Ширина: 59 см
  Вкупна висина: 98 ~ 110 см
  Висина на под до седло: 45~57 cm


 • Работен стол CAGE син

  Код за нарачка: Работен стол CAGE син 069-000056

  Механизам на наслонување наназад: Седиштето го следи наклонот на телото напред-назад, нудејќи целосна слобода на движење, како и ергономска поддршка на половината и 'рбетот.
  Прилагодлива висина: Можност за прилагодување и „заклучување“ на седиштето во соодветна ергономска положба, во зависност од висината на корисникот. Според правилната ергономија, стапалата треба да формираат прав агол од 90° со подот.

  Издржлив столб: Монтиран на полипропиленска основа со висока цврстина со пет краци во црна боја.
  Перфорирана ткаенина: Постава од перфорирана ткаенина на наслонувачот која овозможува циркулација на воздухот и спречува потење на грбот.

  Димензија на производот
  Должина: 61 см
  Ширина: 59 см
  Вкупна висина: 98 ~ 110 см
  Висина на под до седло: 45~57 cm

 • Работен стол MONTI HB Max

  Код за нарачка: Работен стол MONTI HB Max

  12 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  - Ергономски стол изработен од комбинација на еко кожа и мрежа
  - Цврста метална основа со хромирана завршница.
  - Механизам ТИЛТ кој овозможува релакс функција со можност фиксирање во правобитна работна позиција и регулирање на силата на лулање според тежина на корисник
  - Седиште - дамаск
  - Потпирач за грб - мрежа и еко кожа
  - Прилагодување на силата на нишање според тежината.
  - Потпирачите за раце се пластични и фиксирани.
  - Дозволено оптоварување до 120 kg.

  Димензии:
  Висина: 108-116cm
  Ширина: 63cm
  Висина од под до седиште: 45-53cm

 • Работен стол Кајман сив

  Код за нарачка: Работен стол Кајман сив-013803

  -Работен стол со висока мрежаста потпирачка 
  -Статичен потпирач за глава
  -Седалка тапацирана со висококвалитетен материјал
  -TILT механизам со релакс функција за лулање или фиксирање во исправена позиција и прилагодување според тежината на корисникот
  -Статични потпирачи за раци
  -Полипропиленова основа
  -Максимална тежина на корисникот – 120 кг.

    Димензии:
  Висина:117x127cm
  Должинa:53cm
  Ширина:50x61

  ГАРАНЦИЈА 2 ГОДИНИ

 • Работен стол Фелициа црн

  Код за нарачка:Работен стол Фелициа црн-002499

  -Стабилна метална црна рамка
  -Седалка и потпирачка од повеќеслоен шпер, тапацирани со висококвалитетно платно класа С
  -Пластични капаци на седалка и потпирачката
  -Заштитници на ногарките за заштита на подот
  -Можност за поставување на рачки или конференциски комплет со масичка за пишување 
  Можност за редење до 10 броја
  Максимална тежина на корисникот до 120кг

  Димензии:
  Висина:82цм
  Должина:42цм
  Ширина:54,5цм

  TÜV Сертификат 2 Години Гаранција

 • Работен стол Ерик ПДХ

  Код за нарачка: Работен стол Ерик ПДХ

  -Софистициран и елегантен директорски стол со висока потпирачка
  -Дополнителен потпирач за глава [ само за модел ХХХХ ]
  -Изработен од стилска ткаенина со две контрастни бои
  -Хромирана основа [ за модел ХХХХ ]
  -Полипропиленова основа [ за модел ХХХХ ]
  -Полипропиленски потпирачи за раце
  -Tilt Механизам со функција за лулање и фиксирање во исправена позиција
  ДИМЕНЗИИ [ ВхШхД ] : 116-125х57х56 cm
  Длабочина на седалката: 45 cm
  Висина на седалката од земја: 45-54 cm
  Должина на потпирачката: 71 cm

  Tilt Механизам
  Уникатен Дизаjн
  Хромирани Елементи
  до 100кг.
  6 Месеци Гаранција

 • Работен стол Леа жолт-црн

  Код за нарачка: Работен стол Леа жолт-црн-013767

  -Луксузен стол со широка седалка и висока потпирачка
  -Авангарден модел со ергономски дизајн и перфектна функционалност 
  -Префинет дизајн со црно платно и бела полипропиленска конструкција
  -Стабилна и цврста полипропиленска основа со силиконски тркалца -Регулирање на височината на столот
  -Механизам за лулање
  -Максимална тежина до 100 кг
  -Tilt Механизам

    Димензии: 
  Висина:116x126cm
  Должина:47cm
  Ширина:61cm

   ГАРАНЦИЈА 1 ГОДИНА

 • Работен стол TORO HB син

  Работен стол TORO HB син

  -Тапациран наслон во мрежа и седиште во штоф-мрежа
  -Робусна полиамидна основа
  -Механизам ТИЛТ кој овозможува релакс функција со можност фиксирање во правобитна работна позиција и регулирање на силата на лулање според тежина на корисник
  -Подвижна лумбална поддршка
  -Фиксни раконаслони изработени од полипропилен
  -Потпирач за глава опциално
  -Максимална дозволена тежина на корисник 120кг.

  Димензии ( детален приказ на фотографија)
  Производот се испорачува немонтиран,а монтажата се врши исклучително брзо и лесно и се врши според упатството.